Un scurt preview al conferintei de feminitate de sambata

(27 iunie)

 

Dragile mele, am pentru voi un cadou.

Dupa cum stiti, pe 27 iunie, avem conferinta online de feminitate She Shines, asa ca imi doresc sa va ofer tuturor un preview, sa puteti simti un pic din energia acestei conferintei, asadar marti, pe 23 iunie, de la orele 20:00, avem webinar GRATUIT, intitulat “Pasi catre Noua Tu”, unde va voi oferi ghidare inspre profunda transformare, in care sa lasati vechea identitate in urma, facand pasi inspre Noua Tu, care se naste in interiorul vostru sau care s-a nascut deja, insa continuati sa va sabotati singure.

Totodata, va voi face o invitatie sa veniti alaturi de noi la conferinta de pe 27 iunie. Participarea la conferinta nu este obligatorie, deci puteti participa la webinarul gratuit fara temere.

Am vrut doar sa va anunt ca va voi face si aceasta invitatie in cadrul webinarului, insa participarea nu va obliga la nimic. 

Pentru a va inscrie GRATUIT la webinarul de marti seara, este necesar sa completati formularul de mai jos. Aveti in vedere sa confirmati si subscrierea pe email, pentru ca pe email va voi trimite toate detaliile de acces la webinar.

Va anunt ca locurile la webinarul gratuit sunt limitate, asadar am rugamintea ca daca doriti sa participati sa intrati cu 10 minute mai devreme, deoarece va fi primul venit, primul servit. 

Va astept cu bucurie si inima deschisa! 

Pentru a te inscrie la webinarul gratuit,

completeaza formularul de mai jos: