program de 6 saptamani    15 Ianuarie – 26 Februarie 2024

 

 

 

 

 

 

Devino femeia pe care viitorul tău soț o caută și se roagă lui Dumnezeu pentru ea!

Program online de 6 saptamâni, cu Tania Vasilica Tita, unde descoperi ce te-a împiedicat pana acum sa ai dragostea dorita, cum sa devii o femeie împlinita în iubire si cum sa îl întâlnesti pe acela al tau, de la Dumnezeu!

VREAU SA MA INSCRIU

Draga sora de calatorie feminina,

Am fost dintotdeauna o femeie care a tânjit după dragostea și protecția unui bărbat care sa mă adore și sa isi dorească sa construiască o familie împreună cu mine, alături de care sufletul meu de femeie sa se simtă odihnit și împlinit. 

A fost tot ceea ce mi-am dorit toată viața și motivația tuturor căutărilor mele spirituale de mai bine de 15 ani: sa fiu o femeie iubita și adorata, așa cum știam adânc în inima mea ca este posibil. 

Din pacate, viața mea relationala nu a fost absolut deloc roz și plina de iubire, așa cum îmi imaginasem.

O lunga perioada, m-am întrebat ce este în neregula cu mine, căci părea ca nu făceam decât sa repet aceleași tipare distructive, care mă aduceau din nou și din nou în agonie și în despărțiri dureroase. 

Te recunoști?

La un moment dat, pe drum, am realizat ca punctul comun din toate sunt eu și mi-am asumat responsabilitatea partii mele din relație și din proces.

Am început sa lucrez la mine. 

Am traversat numeroase etape ale devenirii mele feminine, am investit mii și zeci de mii de euro în propria mea dezvoltare și vindecare, doar ca sa realizez, într-un târziu (Slava Domnului ca nu prea tarziu), ca tot ceea ce făceam mă îndepărta de fapt de iubirea dorita și dincolo de asta, mă îndepărta de Dumnezeu și de propria mea feminitate autentica. 

Cu tot cu sutele de cursuri si certificări făcute, relațiile mele nu păreau sa se îmbunătățească prea tare, iar orgoliul meu de femeie “evoluată si specială”, părea sa crească din ce în ce mai mult. 

Continuam sa atrag bărbați care, desi mă plăceau si mă admirau, nu mă alegeau ca soție a lor, alături de care sa construiască o familie si într-un final plecau. Sau pur si simplu, alături de mine traversau un puternic proces de transformare interioară si apoi plecau când lucrurile deveneau mai serioase sau un pic mai provocatoare.

Iti suna cunoscut?

Într-un moment de sinceritate profunda și de autenticitate cu mine însămi cum nu mai fusesem dispusă sa o am pana atunci, Dumnezeu mi-a oferit un gând care avea sa mă macine pentru încă mai bine de un an și jumatate. 

Gândul a fost: “Nu iti vei cunoaște soțul pana nu te vei reîntoarce cu adevărat la Dumnezeu”.

Nu iti pot imagina în ce fel m-a cutremurat acest gând…

Eram una dintre acele femei spirituale, căreia ii era rușine de Dumnezeul credinței ei ortodoxe, împotriva căruia se razvratise o viață întreaga, din cauza nedreptatii pe care (credea ea) ii se făcuse în copilărie, în urma divorțului părinților ei și a îndepărtării de tatal, căreia i-a luat ani de zile din viață si terapii peste terapii, pentru a-și vindeca rănile care o făceau sa se simtă atât de neindreptatita…

Eram una dintre acele femei spirituale, atașate de imaginea ei de femeie spirituală, aflata constant intr-o căutare și vindecare continuă, extenuantă, care nu se mai termina. 

De-a lungul căutărilor mele, Dumnezeu mi-a adus în viață termenul de feminitate.

Știam ca din cauza rănilor mele și durerilor perpetuate în dinamicile relaționale care continuau sa îmi rănească inima, precum și a modelelor pe care le avusesem, devenisem o femeie răzvrătită, rebela, cu manifestări masculine, puternica si cu enorm de multe scuturi în jurul inimii, care nu știa ce înseamnă feminitate autentica si care era extrem de speriata de iubire, desi și-o dorea cu toată fiinta. 

Asa ca am pornit pe drumul feminității, pentru ca intuitiv știam ca aceasta este calea care îmi va arata Adevarul.

Aceasta cale a ajuns sa mă smerească cum nimic altceva nu a putut face. 

Timp de 6 ani, am urmat calea spirituala moderna a feminității, separată de Dumnezeul credinței mele ortodoxe, înspre care nu mă putea uita sub nicio forma.

Am traversat și aici numeroase etape, paradoxuri, frământări, morți de identitate, pana aveam sa o trăiesc pe ultima și cea mai importanta: identitatea mea în Hristos, de care mă separasem și împotriva căruia mă razvratisem. 

Putem sa ii spun oricum: un exemplu al iubirii în lume și al conștiinței Christice, un maestru ascensionat, dar în niciun caz nu puteam sa ii spun Dumnezeu sau Mântuitor.

Pana intr-o zi, după îndelungi framantari, cautari, zbateri, întrebări și revelații profunde, Dumnezeu mi-a schimbat inima iremediabil si m-a adus înapoi Acasă, unde Hristos a devenit Dumnezeul inimii si mantuirii mele. 

La fix 4 luni după aceea, mi l-a dăruit pe cel care urmează sa îmi devină soț. 

Acum, lasa-ma sa-ti impartasesc un secret:

Nimic din toate astea nu s-ar fi putut intampla fara aceste doua aspecte…

…DECIZIA de a deveni femeia care merita genul de bărbat pe care mi l-am dorit dintotdeauna, lăsându-mi orgoliul deoparte…

…si ANGAJAMENTUL de a-L descoperi cu adevărat pe Dumnezeu si de a-L aduce în viața si în relațiile mele…

Asa ca te invit alaturi de mine în programul „Tu ești Aleasa”, eu fiindu-ti ghid pe acest drum, oferindu-ti toate constientizarile, revelatiile și înțelegerile mele în a-mi eleva calea feminității și a îl cunoaște pe acela, al meu, de la Dumnezeu.

Esti pregatita? 

Pretul Early Bird a expirat.

De ce sa vii în programul „Tu esti Aleasa”?

Dacă și tu ești ca și mine, înseamnă ca sufletul tău de femeie tânjește după o dragoste implinitoare, alături de un bărbat care sa te protejeze și adore și cu siguranță, iti este dor de feminitatea ta autentica, în Dumnezeu.

Ai obosit sa mai tot repeți aceleași tipare în relații și, indiferent de cât de multe terapii sau cursuri de feminitate faci, nimic nu pare sa dea cu adevărat roade și sa producă o transformare reala în relațiile tale. 

Continui sa dai peste bărbați care pleacă, continui sa trăiești dintr-un spațiu interior de teama, de frustrare, de agitație și de control, care isi pune amprenta pe inima și pe sănătatea ta feminină, precum și pe relațiile tale.

Si eu am fost ca tine și crede-ma, știu cât de dureroase și singuratice sunt aceste spații. 

Am creat programul online de 6 săptămâni „Tu ești Aleasa”, pentru ca vreau sa iti ofer constientizarile și revelațiile mele pe drum, care mi-au transformat complet percepțiile despre bărbați, despre Dumnezeu, despre iubire și feminitate, care mi-au adus în viață bărbatul pe care îl ador și mă adora, a cărui soție urmează sa devin, și mi-au adus pacea mult dorita, armonia și dragostea după care am tânjit toată viața și mi se părea ca nu voi ajunge niciodată sa am parte de ele.

Vreau ca și tu sa ai parte de toate aceste lucruri și crede-ma, nu este atât de complicat pentru ar părea!

Dar ai nevoie de sinceritate, de disponibilitatea de a lăsa orgoliul deoparte, de deschiderea inimii și ai nevoie de Dumnezeu în viața ta!

Fără Dumnezeu, nimic nu este posibil! 

Alaturi de noi inveti:

Cum sa te rogi pentru devenirea ta feminină si pentru viitorul tău soț 

Cum sa te eliberezi de toate convingerile feministe si distorsionarile care te îndepărtează de iubire

Cum sa devii o femeie devotionala, pregătită pentru căsătorie, feminină si în armonie cu tine ca femeie

Cum sa te pregătești pentru acela al tău de la Dumnezeu, cum îl atragi si cum îl recunoști

 

Nu sunt aici sa iti ofer teorie si strategii de dating.

Sunt aici pentru o transformare profunda a inimii tale de femeie, a percepției tale despre bărbați si despre masculin, tinandu-te de mana în a deveni femeia după care tânjești, pregătită pentru bărbatul tău de la Dumnezeu.

 • primesti claritate si revelații profunde cu privire la ceea ce te-a îndepărtat pana acum de iubire si de relația dorita;
 • descoperi cum poți avea o relație sinceră si adâncă cu Dumnezeu, pe care sa îl simți mereu alături de tine;
 • incepi sa onorezi masculinul din viața ta si sa iti vindeci relația disfunctionala cu el, devenind o femeie plina de iubire si respect, o ambasadoare si susținătoare a masculinului în lume;
 • vei primi rugăciuni creștine, care sa te susțină în proces; 
 • vei deveni constienta de ce ai repetat pana acum aceleași tipare distructive si dureroase în relații, care nu au făcut decât sa te rănească si mai tare si sa iti închidă inima;
 • vei realiza de ce nu au funcționat relațiile anterioare cu bărbații din viața ta;
 • vei fi pusa fata în fata cu alegeri profunde despre feminitatea ta si relația cu masculinul, care iti pot schimba viața;
 • vei descoperi Harta pe care Dumnezeu ne-a dat-o pentru a avea relații implinitoare si a intra în Lege Divina, eliberandu-ne de păcatul stramosesc;
 • vei face parte dintr-o comunitate de femei sincere, la fel de dedicate în călătoria devenirii lor feminine si în tranformarea relațiilor lor, precum în găsirea viitorului lor soț (pentru ca aici ne concentram pe ideea de căsătorie, nu doar relație);
 • si mult mai mult de atat…

Pentru cine este / nu este programul Tu esti Aleasa:

Este pentru o Femeie APARTE.

Femeia care simte un dor adânc în inima ei de dragoste, credință, feminitate și familie.
Care este pregătită sa lase în urma convingeri care o îndepărtează de iubirea și protecția bărbatului dorit, chiar dacă acest lucru ar însemna sa provoace status quo-ul.
Care nu se mai poate minți pe sine, 
Care este pregatita sa-si transforme viata, sa devină femeia pe care a creat-o Dumnezeu sa fie și sa isi deschidă calea înspre soțul ei de la Dumnezeu, pregătindu-se pentru el;
Femeia pentru care devotiunea fata de Dumnezeu și fata de masculin devin prioritate în viața ei, lăsând în spate războiul cu masculinul, frustrările feministe și minciunile pe care și le spune, care o împiedică sa aibă iubirea dorita.
Femeia pregătită sa devină soție, mama, iar familia sa fie averea ei cea mai mare;
Femeia pregătită sa descopere ce isi doresc cu adevărat bărbații și sa lase în urma credințe eronate despre iubire, bărbați, feminitate. 
Femeia care isi dorește o noua cale fata de cea de pana acum: transformarea ei ca femeie feminină devotionala;
Este pentru femeia cu dor de Dumnezeu. Dor de bărbatul ei de la Dumnezeu. Dor de liniște, de armonie, de simplitate, de adorația și protecția bărbatului lui, de o iubire mantuitoare. 

Cu siguranță nu este pentru ORICINE.

Nu este pentru femeia orgolioasa, care le știe pe toate, care dorește sa se razboiasca cu principiile sau viziunea Taniei despre viață, relații sau Dumnezeu. 
Nu este pentru femeia care considera ca are întotdeauna dreptate si ca ea nu greșește niciodată cu nimic.
Nu este pentru femeia care considera ca bărbații sunt imaturi și ca aceștia sunt vinovați pentru orice.
Nu este pentru femeia care considera ca masculinitatea este toxica și găsește tot timpul explicații și scuze pentru a demonstra acest lucru.
Nu este pentru femeia care se considera evoluată spiritual, superioara tuturor, care nu este dispusă sa isi pună la îndoială spiritualitatea în care crede și atașamentele ei de femeie spirituală.
Nu este pentru femeia care urmărește tot ceea ce este glamourous, dar nu are sinceritatea și disponibilitatea radicala de a se uita la sine. 
Nu este pentru femeia care se considera o regina pe tron, unde bărbații trebuie sa ii cada la picioare, pentru a o cuceri.
Nu este pentru femeia care este speriata în a-l invita pe Dumnezeu în inima și în viața ei cu adevărat.
Nu este pentru femeia care fuge de adevaruri dureroase, alegând calea ușoară. 

 

Este pentru femeia careia ii este dor de Dumnezeu si tânjește după adorația si protecția bărbatului iubit. 

Daca consideri ca inima ta de femeie este pregătită pentru acest lucru, te aștept cu bucurie alaturi de noi, pentru a deveni acea Femeie Aleasa, „The One” pentru viitorul tău soț.

VREAU SA MA INSCRIU

Cand incepe?

Programul incepe pe 15 Ianuarie 2024, în grupul privat de Facebook si cu întâlnirea de deschidere din program care va avea loc pe Zoom, tot pe 15 Ianuarie, la orele 19:00.

Cat dureaza?

Dureaza 6 săptămâni si se va desfășura pe un grup privat de Facebook, unde voi intra LIVE săptămânal si unde iti voi oferi materialele programului. 

Cum se desfasoara?

Te inscrii, iti rezervi locul si te relaxezi de sărbători împreună cu cei dragi inimii tale.

Pe 15 Ianuarie incepem oficial programul, nu mai devreme, nu mai tarziu.

La inceputul programului vom avea o întâlnire de deschidere, precum si o întâlnire la finalul programului, ambele LIVE pe zoom. 

Programul se va desfășura într-un grup privat de Facebook, unde vei fi introdusă în ziua de 15 ianuarie. Vei primi si un email cu detaliile de acces înainte. 

In fiecare săptămână, voi intra live pe Facebook (în unele săptămâni, va intra LIVE de 2 ori), abordând subiectele programului. Calendarul exact îl vei primi pe email înainte de începerea programului. 

Vor fi în total 10 întâlniri cu mine (6 FB LIVE + 2 sesiuni de Q&A FB LIVE + Întâlnirile de la începutul si finalul programului, acestea 2 din urma având loc pe zoom).

De asemenea, programul cuprinde si 6 materiale audio, pe care ți le voi oferi de-a lungul programului în grupul privat de FB.

Vei primi si rugăciuni creștine din partea mea, pentru susținere în acest timp, precum si inspirații de feminitate pe grupul de Facebook. 

Vom comunica pe grupul privat constant pentru impartasiri, sustinere, intrebari si conexiune.

Fiecare săptămână si fiecare subiect abordat va fi o adevarata revelație pentru sufletul feminin, aducându-i claritate, odihna si instrumente care sa facă o reala transformare în viața si în relațiile tale.

Pe langa toate materialele programului, iti ofer si câteva bonusuri minunate, pe care le poți găsi mai jos. 

Primesti 3 bonusuri la înscrierea în programul „Tu ești Aleasa”. Descopera-le mai jos:

Femeia este necesar sa redefineasca conceptul de „împuternicire feminina”, daca isi doreste familie si dragoste.

Trendul actual al societății masculinizeaza femeia și o îndepărtează de iubire, mintindu-o ca va fi mai fericita în acest fel. 

Femeia care nu pune la îndoială direcția și modelele pe care le urmează în viață, va fi o femeie ușor de manipulat, care poate ajunge, din păcate, singura, infertilă, extenuată, departe de familia și dragostea dorita, vânzându-si timpul și sănătatea unei cariere și a unui șef, aceeași femeie plângând singura în pat atunci când seara vine, iar casa ei e goală și sufletul lipsit de iubirea și atingerea unui bărbat. 

Dacă iti dorești, ca femeie, familie și iubire, ai nevoie sa înțelegi care sunt modelele pe care le urmezi, ce convingeri feministe și distorsionate ai despre iubire și despre feminitate, ai nevoie sa înțelegi ce isi doresc cu adevărat bărbații și ce fel de femeie ai nevoie sa fii pentru a atrage bărbatul pe care ți-l dorești.

Și mai ales, ai nevoie de Dumnezeu, căci fără Dumnezeu nu poți vedea marea minciuna feminista pe care cel mai probabil o urmezi, dacă sufletul tău de femeie este acum trist și singur.

Pentru a avea parte de dragostea după care tânjești, ai nevoie sa fii un anumit tip de femeie, cu o anumită viziune despre viață, cu înțelegeri profunde despre nevoile masculinului și cu Dumnezeu în inima ta. 

Cum ti se va transforma inima ta de femeie în acest program?

 • redobandesti o imensa bucurie și speranță în iubire, realizând ca nu este totul pierdut și ca poți avea iubirea și familia dupa care tânjești;
 • inima ți se inmoie, iar scuturile din preajma iubirii se eliberează, dobândind o mare admiratie, încredere și respect pentru masculin și pentru Dumnezeu;
 • descoperi un nou mod de a fi în lume și în viață – un mod implinitor pentru femeia ta interioară și pentru dorințele și nevoile tale feminine;
 • realizezi toate minciunile și distorsionarile avute despre relații și despre bărbați, oferindu-ti șansa de a deveni femeia pe care viitorul tău soț o caută și se roagă lui Dumnezeu pentru ea;

Alaturi de cine vei avea aceasta experienta

Tania Vasilica Tița este mentor de feminitate, munca si activitatea Taniei atinge vietile femeilor de mai bine de 15 ani. Tania a activat în toți acești ani în domeniul spiritualității new age, insa din 2023 inima ei a fost profund schimbată, activitatea si perspectiva ei asupra feminității bazându-se pe principii 100% creștin-ortodoxe.

Ceea ce o defineste este sinceritatea inimii, dorinta de a avea un impact real in vietile femeilor cu care lucreaza si adâncimea propriei căutări si trăiri în Dumnezeu. 

Ceea ce o diferentiaza este autenticitatea si blandetea cu care abordeaza intreaga ei activitate, dar si sinceritatea adâncă la care le invita pe clientele sale, pentru o transformare profunda a vieții acestora. 

Cuvintele cele mai folosite de clientele Taniei sunt: „Dumnezeu lucrează si vorbește prin tine”, „am avut parte alături de Tania de cele mai tranformatoare si profunde relevatii”, „mulțumesc Tania pentru curajul de a vorbi despre ceea ce nimeni nu vorbeste”, „mulțumim Domnului ca exiști, m-am rugat pentru o femeie ca tine”, „la început m-ai enervat atât de tare cu adevarul pe care îl verbalizai cu atâta încredere, ca a trebuit sa vin în programele tale si sunt cea mai fericita ca am făcut acest lucru”, „nici nu îmi imaginam la început cât de puternica avea sa fie transformarea mea alături de tine…”. 

Tania este logodita si locuiește în satul natal al viitorul ei soț, în România, valorile acestora fiind familia si credința în Dumnezeu.

Este perfect in regula sa iti doresti altceva ca femeie…

Nu este nimic în neregula cu tine dacă iubirea, familia, credința si feminitatea sunt prioritare pentru tine…

Din contra… înseamnă ca Dumnezeu încă este viu în interiorul tău, iar feminitatea si valorile tale feminine innascute sunt încă puternic prezente în inima ta. 

Ca femei adulte, avem la un moment dat de făcut o alegere care ne poate defini intreaga traiectorie de viata.

Alegem calea feminista, ultra-independenta, războinică si singuratica în lume, care ne îndepărtează de iubire si de împlinire feminină sau alegem dragostea, familia, feminitatea si credința?

In functie de ceea ce alegem, aceea vom trai.

Poate acesta este unul dintre momentele acelea rare de sinceritate radicala din viața ta, unde este necesară o alegere adâncă si profunda a feminității tale…

Ce spun femeile care lucrat deja alaturi de Tania în noua versiune a activitatii sale:

A fost un video la care am inceput sa plang din primele 10 minute, pentru ca energia Taniei penetreaza toate scuturile, invaluindu-le in blandetea inimii ei si in adevar. M-a zguduit in locuri unde nu puteam access adevarul si cat de departe sunt de feminitatea mea autentica. Dar, sunt pe cale. Am inteles ca habar nu am despre cum sa fii femeie feminina, ca din supravietuire in aceasta societate am invatat sa par puternica cand de fapt dorul meu e profund despre feminitatea mea.

As vrea sa cred ca aceasta e doar un inceput al femeii inspre a se uita cu inima spre Dumnezeu și a-l chema sa o transforme, pentru ca pietrele dezlipite de acolo de el nu pot fi dezlipite cu nici o alta tehnica. Si eu am incercat cu tot felul de tehnici, sa capat incredere, sa ma simt conectata , dar deveneam mai instrainata de mine simMai plina de ziduri, iar mental mai sacadata. Pe scurt, multumesc Tania pentru energia din care vii sa vorbesti despre feminitate, am capatat raspunsuri la dorul meu profund de masculin, si la dorul meu dupa Dumnezeu. Sa ai binecuvantari si inspiratie! 

Delia, participanta workshop Receptivitatea Feminină

Pentru mine acest minunat program a transformat profund modul meu de a vedea viața, mi-a schimbat si îmi schimba multe paradigme si ma poarta cu blândețe in spații de cercetare pe care cu inima le cunoșteam si după care tânjeam profund, dar pe care dacă nu încetineam pașii, nu le puteam nici măcar atinge puțin spre gustare, nu as fi putut sa-l simt pe Dumnezeu in inima mea si prezenta lui vindecătoare in ceea ce privește felul meu de a privi bărbatul din exteriorul meu.

Țin sa precizez ca este singurul program in care m-am dedicat cu devoțiune mie fără gram de așteptare și singurul in care nu am mai fugit in exterior, nu am mai intrat in judecată, lupta și graba cu mine însami, îl recomand cu toată inima mea 🫶♥️🫶

M-as bucura sa ajungă in inimile cât mai multor femei și sa se așeze cu tot atâta de multă smerenie cu devoțiune fata de ele însele, de Dumnezeu și tot ceea ce cuprind cu inima în exterior.

Claudia, participanta program Feminine Devotion

“Am urmarit-o pe Tania de mult timp pe instagram, adoram sa citesc toate postarile ei in care ma regaseam complet si imi spuneam mereu ca nu sunt singura in toate simtirile mele!

Si apoi am accesat toate cursurile ei si apoi pe acesta, fiindca efectiv nu ma mai saturam ascultand-o, imi linistea sufletul si mintea cu vocea ei si tot ce transmitea!

Cursul acesta Feminine Devotion iti aduce atat de multe constientizari, transformarea ta in femeie blanda, iubitoare, intelegatoare, devotionala barbatului pe care il iubim!

Este un drum frumos, nu usor, dar merita tot efortul! 🙏

Multumim Tania cu recunostinta!

Cristina, participanta Feminine Devotion

Programul acesta minunat m-a adus într-un spațiu în care îmi permit sa recunosc și să topesc o mască / scut care m-a împovărat tare mult atât de multă vreme – masca de om puternic. Omul puternic care le rezolvă pe toate, cu energie inepuizabilă, neavând încredere că altcineva poate rezolva tot în locul său. Am rulat dintr-un  masculin rănit până la epuizare. 

Am trăit atîta amar de vreme cu această glorioasă povară a puterii mele, simțind de la un moment dat încolo lupta interioară, simțind cum crește în mine dorința de a mă scutura, de a-mi permite să fiu vulnerabilă.

Simțeam să fiu mai blândă, începând cu mine. Să stau în tihnă, să stau sa privesc, să ascult cu sufletul. Incă din primele zile, am simțit cum mă opresc. Cum încetez să mă opintesc. Am început să îmi las inima să crească. Am început să simt ordinea priorităților – bărbatul, divinul, inițiatorul creației. Iubindu-l și arătându-i iubirea, îl iubesc pe Dumnezeu. 

Andreea, participanta Feminine Devotion

„Un program absolut divin. Eu sunt alta, atat de transformational a fost pentru mine. Atat de confuza eram in ultima perioada ca in toate rugaciunile mele am cerut claritate si astfel mi a aparut Tania si acest program minunat.  

Cred ca nu a fost zi din program sa nu plang. Uneori au fost lacrimi de furie, de frustrare, alteori de vinovatie, dar de cele mai multe au fost lacrimi de bucurie pentru ca fiecare zi din program m-a adus mai aproape de mine si de Dumnezeu. 

Recomand acest program tuturor femeilor care vor sa se reintoarca Acasa!” 

Andreea, participanta program Feminine Devotion

Draga Tania,

La inceputul acestui program nici nu banuiam cat de mult ma va transforma calatoria noastra. Ma bucur ca mi-am ascultat intuitia si „chemarea”. Sunt cu totul un alt om. Cea mai buna dovada sta in complimentul primit chiar azi dimineata de la una dintre cunostintele mele, intalnita intamplator, martora a transformarilor mele de a lungul a 8 ani, deja.

Mi-a spus asa: „Ai mima unui om fericit. Sa stii ca eu te admir foarte mult pentru curajul tau si tot ce ceea ai facut, ti-ai dat voie sa traiesti si ai devenit!”. Am multumit frumos, stiind ca exact asa ma simt. Simt fericire in fiecare celula a corpului meu si radiez.

Mirela, participanta program Feminine Devotion

Vino alaturi de noi

Alege una dintre variantele de mai jos:

Începem pe 15 Ianuarie 2024.
Prețul Early Bird a expirat.

M-as bucura sa te avem alături!

 Nu iti voi insirui valoarea acestui program și nici nu te voi convinge sa vii alături de noi. Știu cât de valoros poate fi în viața ta, dar mai știu ca acest program nu este pentru oricine. Dacă consideri ca ești pregătită pentru acest pas și iti dorești sa descoperi noi perspective despre feminitate și despre iubire, te aștept cu inima deschisa. Va fi cu adevărat revelator. Înscriindu-te în acest program, iti asumi responsabilitatea ca unele perspective și subiecte abordate te pot trigarui și te pot conduce la introspecții adânci despre propriile alegeri în viață și despre feminitate și Dumnezeu. 

Program online de 6 săptămâni (vei continua sa ai acces la materiale pentru încă 6 luni după încheierea programului)

10 întâlniri cu mine (6 FB LIVE + 2 sesiuni de Q&A FB LIVE + Întâlnirile de la începutul si finalul programului, acestea 2 din urma având loc pe zoom)

6 materiale audio de câte 30-40 min/fiecare

grup privat de Facebook și inspirații de feminitate pe grup

rugăciuni creștine de susținere

multe alte surprize din partea mea

Bonusuri (50% reducere la achiziționarea programului de 25 zile „Feminine Devotion”,  acces gratuit la workshop-ul de 3h pe care îl voi susține în luna februarie, intitulat „Vindecarea relației femeii cu Autoritatea” + top recomandări a celor mai valoroase cărți despre feminitatea devotionala)

Te așteaptă o noua etapa a vieții tale de femeie!

Te poti inscrie,

apasand butonul de mai jos:

Plata integrala

310€

Pretul Early Bird a expirat.

Te așteptăm cu bucurie alături de noi!

vreau sa ma inscriu

Acest program poate fi extrem de valoros si pentru femeile aflate deja intr-o relatie, dar se dedica în principal femeilor singure, care isi doresc casatorie si familie.

Chiar dacă te afli deja intr-o relație, insa nu simți cu adevărat împlinire si ești confuza cu privire la viitorul relației tale, atunci acest program este si pentru tine.

De asemenea, dacă ești intr-o relație, dar ceea ce iti dorești cu adevărat este căsătorie, acest program este si pentru tine. 

Dacă ești o femeie sinceră într-o călătorie a aprofundării relației tale cu propria feminitate, cu masculinul si cu Dumnezeu, acest program este si pentru tine. 

Subiectele abordate în acest program pot fi revelatoare pentru orice fel de femeie, indiferent de statutul sau etapa ei de viață, insa prioritar acest program se dedica femeilor singure, care isi doresc căsătorie si familie si sunt pregătite pentru o lucrare profunda a inimii lor de femeie.

Este un program care va provoca actualele convingeri despre iubire, despre femeie si feminitate, despre relația femeii cu masculinul, despre importanta lui Dumnezeu în viața si căsătoria femeii, care pot fi paradoxale stilului de viață sau alegerilor de pana acum.

Pentru a putea profita la maxim de ceea ce oferă acest program, ai nevoie sa ai inima deschisa, sa fii dispusă sa vezi lucrurile si din alta perspectiva, fără a rămâne angrenata si atașata de convingerile si identitățile actuale si mai ales, ai nevoie sa fii dispusă sa încetezi războiul (conștient sau inconstient) dus împotriva masculinului si lui Dumnezeu. 

Este un program care te va provoca sa iti raspunzi la următoarea întrebare:

„Ce e mai important pentru tine: sa fii cu adevărat iubita si împlinită în iubire

sau sa continui sa fii o războinică care se răzvrătește cu toată lumea pentru

credințele ei, fara a le pune la îndoială?”

Răspunsul tău la aceasta întrebare iti arata dacă acest program este pentru tine sau nu. 

NOTA*: Ia o decizie asezata si linistita, dintr-un spatiu de rugaciune si tihna. Esti o femeie valoroasa oricum, indiferent dacă alegi sa vii alături de noi în program sau nu.

Sunt convinsă ca Dumnezeu are pregătit pentru tine cel mai mare bine, pe care numai EL ți-l poate oferi, dacă alegi sa IL urmezi cu inima.

Abordarea mea nu este una care sa te convingă sa vii alături de mine, căci dacă nu te înscrii în programele mele, nu vei avea parte de ceea ce iti dorești. Din contra, știu ca Dumnezeu nu întârzie niciodată. 

Acest program este doar un instrument de claritate si inspirație, care iti poate fi extrem de valoros etapei tale de viață si poate scurta căutarea sau confuzia ta. 

Am rugămintea sa citești si secțiunea de mai jos, intitulată „Întrebări frecvente”, înainte de a te înscrie în program.

Intrebari frecvente

Pentru cine este programul?

Mai sus, pe pagina de prezentare a programului, la secțiunea „Pentru cine este/nu este acest program?”, poți găsi detalii și informații dacă acest program este pentru tine.

 

Iti recomandam sa citești cu atenție întreaga prezentare a programului, înainte de a te înscrie. 

Cum primesc acces la intalnirile de pe zoom?

Programul de 6 săptămâni „Tu ești Aleasa!” cuprinde doar 2 întâlniri pe zoom, de începere și cea de încheiere a programului, pe 15 Ianuarie, respectiv 26 Februarie. Restul de întâlniri vor fi FB LIVE.

 

Linkul de acces pe zoom pentru aceste 2 întâlniri va fi postat în grupul privat de Facebook, unde va se va desfășura întregul program. 

Unde gasesc arhiva materialelor?

În grupul privat de Facebook, la secțiunea Anunțuri, vor fi toate materialele evidențiate, precum și la secțiunea de GHIDURI.

 

Ai acces la materiale pentru maxim 6 luni de la finalizarea programului. După cele 6 luni, Tania și Proiectul Femeia Devotionala pot restricționa oricând accesul, fără a anunța în prealabil acest lucru. 

 

Ce se intampla daca nu reusesc sa fiu live mereu la intalniri?

Avem doar 2 întâlniri care necesita prezenta ta LIVE, cele pe zoom, de început și de final de program, pe 15 Ianuarie și 26 Februarie, orele 19:00.

 

Pentru Întâlnirile unde Tania va intra live pe Facebook, desi recomandam sa fii 100% live împreună cu Tania și cu celelalte participante, dacă nu este întotdeauna posibil, poți revedea reluarea în ritmul tău.

 

Interacțiunea live cu Tania este, în schimb, extrem de valoroasa. 

Pentru cât timp am acces la materialele programului?

Ai acces la materiale pentru maxim 6 luni de la finalizarea programului. Acest program nu oferă accesul la materiale mai mult de 6 luni.

 

Este responsabilitatea ta sa parcurgi materialele în timpul de 6 săptămâni, pe durata programului LIVE, iar dacă dorești sa le revezi, mai ai maxim 6 luni la dispoziție.

 

După cele 6 luni, Tania și Proiectul Femeia Devotionala pot restricționa oricând accesul, fără a anunța în prealabil acest lucru. 

Exista posibilitatea achitării în rate?

Plata în rate este valabilă doar la prețul întreg (oferta Early Bird nu include plata în rate), în 2 rate.

 

O rata la înscriere si o rata înainte de 15 Ianuarie, ziua începerii programului. 

 

Pentru plata în rate, trimite un email la asistenta@taniatita.info, iar noi vom reveni cu detalii specifice nevoilor tale.

Despre garanția programului

Înscrierea la acest program nu garantează atragerea soțului tău în viața ta, pentru ca Tania nu este Dumnezeu si nu știe voia lui Dumnezeu pentru tine si timing-ul stabilit de Dumnezeu pentru ca tu sa iti întâlnești soțul sau partenerul de viață.

 

În schimb, înscrierea la acest program iti oferă claritate si conștientizări cu privire la ceea ce te-a făcut sa îndepărtezi iubirea pana acum din viața ta, iti oferă călătoria Taniei si toate instrumentele si revelațiile ei pe acest drum, precum si susținere si inspirație pentru ca tu sa ai cele mai bune șanse în a deveni femeia pregătită pentru genul de bărbat pe care tu ți-l dorești în viața ta.

 

Aici intervine si responsabilitatea ta în a pune în aplicare ceea ce vei primi în acest program si a face cu adevărat transformări reale în viața, inima si alegerile tale ca femeie. Si a merge pe drum cu rugăciune către Dumnezeu, căci nimic din toate acestea nu sunt posibile fără EL. 

 

Politica de returnare a banilor

Înscrierea la acest program nu are politica de returnare a banilor.

 

În momentul în care decizi sa te înscrii, iti dai acordul pentru participarea în program timp de 6 săptămâni, fără opțiunea de returnare a banilor. 

 

Ai acces la materiale pentru maxim 6 luni de la finalizarea programului. Acest program nu oferă accesul la materiale mai mult de 6 luni.

 

Este responsabilitatea ta sa parcurgi materialele în timpul de 6 săptămâni, pe durata programului LIVE, iar dacă dorești sa le revezi, mai ai maxim 6 luni la dispoziție.

 

După cele 6 luni, Tania și Proiectul Femeia Devotionala pot restricționa oricând accesul, fără a anunța în prealabil acest lucru. 

Unde va pot contacta daca intampin dificultati la inscriere?

Trimite un email la asistenta@taniatita.info și te vom ghida cu toate informațiile de care ai nevoie.