Nu-i asa ca iti este dor sa nu te mai simti singura pe drumul transformarii interioare?

Ci iti este dor sa fii incurajata, sustinuta, iubita, vazuta exact asa cum esti si primita cu iubire si acceptare, inspirata sa iti traiesti visurile tale cele mai produnde.

Esti la locul potrivit, sister! 

Noi suntem femeile care au curajul sa dea voce chemarii inimii, care isi acceseaza Darurile Personale pentru a servi cu iubire si pasiune Lumii, suntem femeile care aud, simt, traiesc prin fiecare celula a corpului lor cum Sufletul Lor le cheama spre Imputernicire, spre Trezire, spre o viata Autentica si Implinitoare, nu una care le limiteaza, care le tine mici si speriate si le manipuleaza sa ramana in Frica… 

Noi suntem Femeile de care Lumea are atat de multa nevoie… 

Avem nevoie ca Noi sa ne Reamintim Cine Suntem, sa Traim in armonie cu Adevarul nostru interior, Constiente de Darurile noastre Pretioase, Vindecandu-ne Vocea, pentru ca mai apoi sa fim o inspiratie si pentru ceilalti.

Cand o femeie se vindeca, ea vindeca o generatie intreaga. Imagineaza-ti ce inseamna o comunitate intreaga de femei care fac acest lucru… Am trai Raiul pe pamant, insa, pana acolo… avem de descoperit Raiul in noi insene…

Mi-am dorit dintotdeauna sa creez un spatiu de siguranta pentru femei in care sa ne intalnim in fiecare luna si sa ne fim aproape, intr-un spatiu de suroritate, sinceritate si autenticitate, unde sa evoluam impreuna si unde sa simtim ca suntem vazute si sustinute pe drumul nostru.

Sunt dedicata transformarii tale interioare si imi doresc sa te Vad Stralucitoare, Autentica, Curajoasa si constienta de puterea si de intelepciunea ta interioara…

Vii alaturi de mine? 

Sunt entuziasmata sa fac parte din acest club Ma inscriu

In ce consta Clubul?

Beneficiile Clubului

Devino membra in Clubul She Shines

 

EARLY BIRD pana pe 24 februarie. 

Daca alegi sa achiti abonamentul lunar, daca te inscrii pana pe 24 februarie, vei achita 93ron pe luna (pe toata durata abonamentului) in loc de 143ron. 

Daca alegi sa platesti anual, daca te inscrii pana pe 24 februarie vei plati 930 ron in loc 1430 ron (la plata anuala primesti 12 luni la pret de 10, la pretul de Early-Bird). 

Dupa perioada de EARLY-BIRD, preturi revin la normal. 143ron/luna sau 1430ron/anual. 

 

Aleg abonamentul lunar - 93ron

Plata se va face automat in fiecare luna, din contul tau bancar.

Subscrierea ta poate fi anulata in orice moment. Daca la un moment dat nu mai doresti sa nu mai ramai abonata la Club, trimite un email la contact@taniatita.info cu subiectul „Anulare abonament club”. Vei primi din partea noastra un email de anulare in cel mai scurt timp.

Aleg abonamentul anual- 930ron

Plata se va face automat, din contul tau bancar, o data pe an.

Ps: la alegerea achitarii subscrierii anuale, anularea subscrierii este posibila doar la sfarsitul celor 12 luni.

 

De ce clubul „she shines”?

Acest club este pentru femeile care, desi sunt pe un drum al evolutiei personale de ceva timp, transformarile inceteaza sa apara. 

Clubul „She Shines” este pentru femeile care au obosit sa faca prea mult, sa ofere prea mult, care continua sa se invinovateasca, care nu au invatat inca sa isi puna limite sanatoase, care continua sa spuna Da cand simt ca e Nu – fiindu-le un spatiu de sustinere si de continere prin care ele sa isi regaseasca cu adevarat puterea interioara si curajul de a face transformarile necesare in viata lor. 

Parcurgem impreuna un drum al impacarii cu sine, al vindecarii fetitei interioare si a propriilor umbre, al relaxarii si al odihnei (fara a ne mai simti vinovate ca facem acest lucru), al respectarii propriului ritm interior si a integrarii unor practici de feminitate care sa ne sustina pe termen lung si sa ne ofere cu adevarat conexiunea si continerea de care avem nevoie. 

 

La inscrierea in Club primesti

Bonusuri in valoare de peste 250 Ron

 

BONUS 1

Inregistrarea video a webinarului „Practici de Feminitate” + inregistrarea audio de intrebari si raspunsuri din cadrul webinarului; 

 

BONUS 2

Video din programul online „Ai dragoste de tine”: Vindecarea fetitei interioare – calea spre a deveni o femeie completa, prezenta si matura emotional (48 minute, 25 secunde);

 

BONUS 3

Acces la grupul privat de Facebook „She Shines” (numai pentru membrele clubului); 

 

BONUS 4

Acces gratuit la kit-ul de meditatie „Copilul Interior”;

 

BONUS 5

Ebook-ul cartii „Ai dragoste de tine”, scrisa de Tania – varianta electronica/PDF;

Intrebari Frecvente

Cat costa abonamentul lunar?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Cum imi accesez continutul din contul meu?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Cum primesc acces la webinariile lunare live?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Cum imi anulez subscrierea?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.