CLUB ONLINE DE SUSTINERE SI EVOLUTIE FEMININA

SHE SHINES
A venit momentul sa stralucesti alaturi de femei curajoase si autentice la fel ca si tine!


Ce este She Shines?


She Shines este un abonament online (pe internet) care iti ofera accesul intr-o comunitate privata de femei la fel ca si tine, alaturi de care sa te transformi si sa evoluezi.

Cine este Fondatorul?

Fondatorul clubului She shines este Tania Tita, autoarea cartii „Ai dragoste de tine”. Dorinta Taniei este sa creeze un spatiu de sustinere si evolutie pentru toate femeile interesate de transformare interioara.

Ce cuprinde acest club?

Toate detaliile despre club si beneficiile lui le poti gasi mai jos pe pagina de prezentare.

Nu-i asa ca iti este dor sa nu te mai simti singura pe drumul transformarii interioare?

Ci iti este dor sa fii incurajata, sustinuta, iubita, vazuta exact asa cum esti si primita cu iubire si acceptare, inspirata sa iti traiesti visurile tale cele mai profunde…

Esti la locul potrivit, sister!

Noi suntem femeile care au curajul sa dea voce chemarii inimii, care isi acceseaza Darurile Personale pentru a servi cu iubire si pasiune Lumii, suntem femeile care aud, simt, traiesc prin fiecare celula a corpului lor cum Sufletul Lor le cheama spre Imputernicire, spre Trezire, spre o viata Autentica si Implinitoare, nu una care le limiteaza, care le tine mici si speriate si le manipuleaza sa ramana in Frica…

Noi suntem Femeile de care Lumea are atat de multa nevoie…

Avem nevoie ca Noi sa ne Reamintim Cine Suntem, sa Traim in armonie cu Adevarul nostru interior, Constiente de Darurile noastre Pretioase, Vindecandu-ne Vocea, pentru ca mai apoi sa fim o inspiratie si pentru ceilalti.

Cand o femeie se vindeca, ea vindeca generatii intregi. Imagineaza-ti ce inseamna o comunitate intreaga de femei care fac acest lucru… Am trai Raiul pe pamant, insa, pana acolo… avem de descoperit Raiul in noi insene…

Mi-am dorit dintotdeauna sa creez un spatiu de siguranta pentru femei in care sa ne intalnim in fiecare luna si sa ne fim aproape, intr-un spatiu de suroritate, sinceritate si autenticitate, unde sa evoluam impreuna si unde sa simtim ca suntem vazute si sustinute pe drumul nostru.

Sunt dedicata transformarii tale interioare si imi doresc sa te Vad Stralucitoare, Autentica, Curajoasa si constienta de puterea si de intelepciunea ta interioara…

În ce constă clubul?

Video nou in fiecare luna

La inceputul fiecarei luni, vei gasi in contul tau un video nou prin care Tania prezinta subiectul lunii respective

Webinar live lunar

In fiecare luna, te vei intalni live cu Tania si membrele clubului in
cadrul unei webinar de 2h, pe
baza subiectului lunii (1h30min
webinarul + 30 minute intrebari si raspunsuri).

Podcast lunar

In fiecare luna, vei gasi in contul
tau de membru un podcast nou
(inregistrare audio) in care Tania
aprofundeaza subiectul lunii in
curs si iti ofera instrumente si
ghidare in aceasta directie.

Email nou in fiecare saptamana

La inceputul fiecarei saptamani, vei primi un email din partea Taniei prin care iti ofera mici incurajari, remindere si practici care sa te sustina pe tot parcursul saptamanii, pentru a simti ca nu esti singura pe drum si ca este cineva acolo, cu tine, in spatele scenei.


Arhiva tuturor materialelor

Indiferent de cand alegi sa te inscrii in club, vei primi arhiva tuturor webinariilor, video-urilor si podcasturilor din lunile anterioare, pentru a reveni la ele oricand si de oricate ori doresti tu.

Acces la grupul privat de
Facebook + LIVE cu Tania pe
grup o data pe luna

Ca membra a clubului, vei avea acces la grupul privat de fb, unde te vei conecta cu toate celelalte membre ale clubului, vei lega prietenii, vei purta discutii, vei putea cere sustinere, ajutor, continere, inspiratie. De asemenea, o data pe luna Tania va intra live pe grup pentru o sectiune de intrebari si raspunsuri.

Draga mea,

Cat de mult ma bucur ca ai ajuns pe aceasta pagina!
Daca ai ajuns aici, atunci cu siguranta esti pregatita sa faci un pas inspre transformarea ta adevarata…

Si eu sunt pe acest drum de mai bine de 10 ani, si am trecut prin o multime de etape pana aici, foarte multe contradictorii.

Mi-am inceput calatoria pe calea spirituala, incepand apoi sa lucrez si sa integrez toate partile fiintei mele, caci am realizat pe drum ca pentru a ajunge sa traiesc intr-un mod autentic si cu adevarat implinitor, am nevoie sa ma imprietenesc si sa integrez tot ceea ce eu sunt, fara sa mai abandonez o parte din mine. Asadar, am inceput sa lucrez mult pe partea emotionala, vindecarea copilului interior, am intrat profund pe calatoria iubirii de sine, care m-a zdruncinat, dar in acelasi timp m-a eliberat, m-am reintors la feminitatea mea si am lucrat profund cu propriile mele umbre, urmand o cale a acceptarii mele atat ca parte umana, perfecta in imperfectiunea ei, dar si parte divina. Am adus Cerul impreuna cu Pamantul, caci simt ca uniunea dintre ele ne ofera cele mai mari impliniri, si nu reprimarea uneia dintre ele.

De-a lungul anilor, am creat numeroase proiecte pentru femei, precum: Reinventare Feminina, Revista Sufletul Femeii, Femeia Autentica etc, am scris doua carti, precum: Invitatie la Viata si ultima mea carte: Ai dragoste de tine (Cum sa te imprietenesti cu tine insati), sunt coach holistic si momentan studenta la Facultatea de Psihologie in Londra.

Am mers si continui sa merg la numeroase cursuri, workshopuri, am investit enorm in propria mea transformare si am lucrat cu mine constant. Am traversat nenumarate etape si simt ca momentul in care tu te aflii acum si ceea ce tu simti in acest moment nu imi este strain. De aceea simt ca am toate instrumentele prin care sa iti ofer si tie ghidare, inspiratie si permisiunea de a-ti trai viata pe care o simti in adancul sufletului tau ca o poti trai.

Mi-ar face o imensa bucurie sa te avem alaturi de noi in Clubul She Shines. Aici va fi spatiul in care voi aduce toata experienta si toate instrumentele mele, pentru ca tu sa te transformi cu adevarat si sa fii sustinuta pe acest drum.

Ce primesti cand devii membra?

Email nou in fiecare saptamana
Transformarile nu se fac de pe o zi pe alta, ci ele de multe ori necesita un proces profund de sinceritate de sine si lucru interior. Alaturi de noi, in club, vei primi sustinere pe termen lung si curajul de a face schimbarile de care ai nevoie cu adevarat.

Faci parte dintr-un grup de femei care traverseaza aceeasi calatorie ca si tine
Calatoria transformarii interioare si feminitatii tale nu mai trebuie sa fie o calatorie pe care sa o faci de una singura. Avem nevoie unele de altele si impreuna totul devine mai usor. Ne inspiram si ne sustinem reciproc.

Reducere 25% la majoritatea produselor digitale
Ca membra a clubului, vei dobandi statutul de membra VIP, asadar vei primi 25% reducere la majoritatea produselor digitale (online) pe care Tania le va lansa de acum inainte (cursuri online, kituri de meditatie, etc.)

Un spatiu bland si sacru in care sa te relaxezi si sa te reintorci la tine
Pentru prea multa vreme, am trait cu noi insene dintr-un spatiu de agresivitate de sine si presiune. Alaturi de noi in club vei pasi intr-un spatiu de blandete, vei redescoperi cum sa te relaxezi chiar si atunci cand ar parea ca e imposibil sa o faci si vei dobandi practici prin care sa incepi sa te imprietenesti cu tine insati.

O perspectiva holistica asupra vietii (trup-minte-spirit)
Suntem constiente ca suntem fiinte multidimensionale, iar pentru a trai o viata completa avem nevoie sa ne ocupam de toate aspectele fiintei noastre. Vei descoperi alaturi de noi o perspectiva completa de a fi in lume, fara sa trebuiasca sa renunti la o parte din tine.

Deschidere si vulnerabilitate
Dorinta Taniei este aceea de a crea un spatiu autentic, de deschidere si vulnerabilitate, in care sa ne primim unele pe altele cu iubire, continere si non-judecata. Aici nu este un spatiu in care sa porti masti, sa te ascunzi, sa iti fie rusine. Ci din contra, aici ne vindecam de toate tiparele care ne mentin departe de noi insene si ne recapatam libertatea, stralucirea si
puterea personala.

MĂ ÎNSCRIU

Beneficiile clubului

Un Video nou la inceputul fiecarei luni, de prezentare a subiectului lunii;

Un Webinar LIVE lunar sustinut de Tania pe baza subiectului lunii, unde ne intalnim cu toate membrele clubului. Webinarul va dura 2 ore (1h30 min tema abordata + 30 min de intrebari si raspunsuri);

Un Podcast lunar (inregistrare audio) creat de Tania pe tema fiecarei luni, pentru a aprofunda subiectul si a-ti primi claritatea si instrumentele necesare;

Arhiva fiecarei luni (inregistrarile video-urilor, webinariilor si podcasturile pentru a te reintoarce la ele oricand doresti);

Un Email la inceput de fiecare saptamana din partea Taniei, cu mici incurajari, remindere si practici care sa te sustina pe tot parcursul saptamanii, pentru a simti ca nu esti singura pe drum si ca este cineva acolo, cu tine, in spatele scenei;

Acces la grupul privat de Facebook, unde te vei putea conecta cu celelalte membre ale clubului. De asemenea, Tania va intra LIVE o data pe luna in grup, pentru o sectiune de intrebari si raspunsuri.

Reducere 25% la majoritatea produselor digitale pe care Tania le va lansa de acum inainte.

5 bonusuri la abonare (descopera-le mai jos); (valoare 250 ron);

Cel mai mare bonus: accesul gratuit la evenimentul LIVE anual „She Shines”, sustinut de Tania – care se va desfasura in Londra si in Bucuresti o data pe an (ca membra a clubului ai acces gratuit la una dintre locatii); In cadrul acestui eveniment, ai sansa sa te intalnesti cu celelalte membre ale clubului, vei primi nenumarate surprize din partea Taniei, vei primi ghidare si inspiratie pentru a-ti transforma viata. (valoare nepretuita);

Plus toate beneficiile clubului enumerate mai sus;

Subiectele abordate in Club in urmatoarele 6 luni:

Vindecarea relatiei cu Masculinul din viata noastra pentru a deschide calea unor relatii de cuplu implinitoare (vindecarea relatiei cu tatal/masculinul interior/masculinul pe linie transgenerationala etc.);

Vindecarea cu femininul din viata noastra pentru a ne oferi ocazia sa armonizam dinamica din relatiile noastre de cuplu (vindecarea relatiei cu mama/ vindecarea femininului interior/ vindecarea femininului pe linie ancestrala etc).

Vindecarea copilului interior pentru a ne elibera din tiparele disfunctionale care ne tin blocate in durere, in gelozie si in teama. Cand copilul din interior se vindeca, relatiile noastre au cea mai mare sansa de a se transforma in relatii autentice si implinitoare.

Invata sa primesti
Intram in profunzime si discutam de ce nu stim sa primim, care sunt ranile/ blocajele/provocarile pe acest drum si incepem un proces profund de vindecare a lipsei de merituozitate, pentru a invata sa primim fara sa ne mai simtim vinovate. Ne deschidem inspre rasfat, abundenta, merituozitate, iubire de sine, gratie, energie feminina.

Setarea limitelor sanatoase pentru a ne creste calitatea vietii
In cadrul acestei luni invatam sa stabilim granite sanatoase cu cei din jurul nostru pentru a ne lua viata inapoi si a ne creste calitatea vietii. Ne uitam la ranile copilului interior care este speriat caci atunci cand va seta limite, va fi abandonat, respins si izolat si incepem sa vindecam aceste rani si sa facem schimbarile necesare in viata noastra pentru a nu mai ajunge sa ne epuizam inutil.

Accesarea darurilor personale
Fiecare femeie poarta in interiorul ei daruri divine unice si valoroase. Imi doresc ca tu sa devii constienta de puterea si intelepciunea ta interioara, sa iti accesezi aceste daruri minunate si sa le daruiesti lumii. Esti o preoteasa, porti in interiorul tau medicina care poate vindeca o lume intreaga. In aceasta luna intram in profunzimea intelepciunii tale interioare si ii deschidem o poarta sacra, prin care voi doua sa va intalniti. Sunt atat de entuziasmata de acest modul.

Ce spun membrele clubului?

De ce Clubul She Shines?

Acest club este pentru femeile care, desi sunt pe un drum al evolutiei personale de ceva timp, transformarile inceteaza sa apara.

Clubul „She Shines” este pentru femeile care au obosit sa faca prea mult, sa ofere prea mult, care continua sa se invinovateasca, care nu au invatat inca sa isi puna limite sanatoase, care continua sa spuna Da cand simt ca e Nu – fiindu-le un spatiu de sustinere si de continere prin care ele sa isi regaseasca cu adevarat puterea interioara si curajul de a face transformarile necesare in viata lor.

Parcurgem impreuna un drum al impacarii cu sine, al vindecarii fetitei interioare si a propriilor umbre, al relaxarii si al odihnei (fara a ne mai simti vinovate ca facem acest lucru), al respectarii propriului ritm interior si a integrarii unor practici de feminitate care sa ne sustina pe termen lung si sa ne ofere cu adevarat conexiunea si continerea de care avem nevoie.

La inscrierea in Club primesti
bonusuri in valoare de peste 250 Ron

BONUS 1Inregistrarea video a webinarului „Practici de Feminitate” + inregistrarea audio de intrebari si raspunsuri din cadrul webinarului.BONUS 3Acces la grupul privat de Facebook „She Shines” (numai pentru membrele clubului).BONUS 2Video din programul online „Ai dragoste de tine”: Vindecarea fetitei interioare – calea spre a deveni o femeie completa, prezenta si matura emotional (48 minute, 25 secunde).BONUS 5Ebook-ul cartii „Ai dragoste de tine”, scrisa de Tania – varianta electronica/PDF.BONUS 4Acces gratuit la kit-ul de meditatie „Copilul Interior”.

si CEL MAI VALOROS BONUS (valoare nepretuita)

Evenimentul “She Shines” anual LIVE, la Bucuresti sau Londra (alegerea locatiei iti apartine), la care tu vei primi acces gratuit ca si membra a clubului She Shines. (Pentru a putea primi accesul gratuit la Evenimentul LIVE anual din Londra sau Bucuresti – locatia o alegi tu – este necesar sa fii membra pentru minim 3 luni in club si sa fii membra activa a clubului in luna in care are loc evenimentul).

Evenimentele de anul acesta sunt programate in iunie in Londra, iar in Bucuresti in luna noiembrie. Va fi o oportunitate minunata de a lega prietenii valoroase, de a cunoaste femei ca si tine, de a primi inspiratie si ghidare direct de la Tania. Vei face in sfarsit parte dintr-un trib de femei alaturi de care sa cresti, sa iti dai permisiunea sa iti traiesti cele mai profunde dorinte si sa primesti claritate cu privire la cum sa faci toate aceste lucruri. Vei primi toate detaliile necesare odata ce devii membra a Clubului. Tania abia asteapta sa te aiba alaturi in cel mai important eveniment al anului.

La inscrierea in Club primesti
bonusuri in valoare de peste 250 Ron

BONUS 1Inregistrarea video a webinarului „Practici de Feminitate” + inregistrarea audio de intrebari si raspunsuri din cadrul webinarului.
BONUS 2Video din programul online „Ai dragoste de tine”: Vindecarea fetitei interioare – calea spre a deveni o femeie completa, prezenta si matura emotional (48 minute, 25 secunde).
BONUS 3Acces la grupul privat de Facebook „She Shines” (numai pentru membrele clubului).
BONUS 4Acces gratuit la kit-ul de meditatie „Copilul Interior”.
BONUS 5Ebook-ul cartii „Ai dragoste de tine”, scrisa de Tania – varianta electronica/PDF.

si CEL MAI VALOROS BONUS (valoare nepretuita)

Evenimentul “She Shines” anual LIVE, la Bucuresti sau Londra (alegerea locatiei iti apartine), la care tu vei primi acces gratuit ca si membra a clubului She Shines. (Pentru a putea primi accesul gratuit la Evenimentul LIVE anual din Londra sau Bucuresti – locatia o alegi tu – este necesar sa fii membra pentru minim 3 luni in club si sa fii membra activa a clubului in luna in care are loc evenimentul).

Evenimentele de anul acesta sunt programate in iunie in Londra, iar in Bucuresti in luna noiembrie. Va fi o oportunitate minunata de a lega prietenii valoroase, de a cunoaste femei ca si tine, de a primi inspiratie si ghidare direct de la Tania. Vei face in sfarsit parte dintr-un trib de femei alaturi de care sa cresti, sa iti dai permisiunea sa iti traiesti cele mai profunde dorinte si sa primesti claritate cu privire la cum sa faci toate aceste lucruri. Vei primi toate detaliile necesare odata ce devii membra a Clubului. Tania abia asteapta sa te aiba alaturi in cel mai important eveniment al anului.

POTI PARTICIPA LA WEBINARII SI POTI AVEA ACCES LA TOATE BENEFICIILE CLUBULUI CHIAR DIN CONFORTUL CASEI TALE, ORIUNDE IN LUME TE-AI AFLA.

Intrebari frecvente

Cum devin membra in clubul She Shines?

Poti deveni membra in Clubul She Shines alegand una dintre cele 3 variante (3 luni, 6 luni, 12 luni) cu posibilitatea de a-ti continua calatoria alaturi de noi, reactualizandu-ti plata dupa ce au expirat lunile din varianta pe care ti-ai ales-o.

Drumul nu trebuie sa se sfarseasca dupa 3 -6-12 luni, poti ramane alaturi de noi pentru cat timp doresti tu.

Pentru a-ti da cu adevarat oportunitatea unor transformari interioare profunde, este indicat sa ramai alaturi de noi pe termen mai lung. In plus, nu iti va veni sa renunti la prieteniile minunate pe care le vei lega si la sustinerea si incurajarea de care vei avea parte in Club.

Cum imi accesez continutul din contul meu?

Atunci cand te vei inscrie in club (alegand una dintre variantele de mai sus: 3 luni, 6 luni, 12 luni) vei primi un username si o parola pentru a intra in contul tau de membra. Acolo vei gasi tot continutul.

Cum primesc acces la webinariile lunare live?

In contul tau de membra, pe pagina Subiectului Lunii in curs vei gasi o sectiune cu toate detaliile despre webinarul live al lunii: data, link de acces, parola. Inregistrarea webinarului va fi disponibila mai apoi in contul tau de membra, pe aceeasi pagina sau in arhiva.

Unde gasesc arhiva materialelor?

Pe pagina de Bine ai venit in Club, in contul tau de membra, gasesti sectiunea de Arhiva.

Ma obliga la ceva statutul de membra a clubului?

Statutul de membra a clubului nu te obliga la nimic. Dupa cele 3 luni, 6 luni sau 12 luni (depinde de varianta pe care ai ales-o), nu mai doresti sa mai faci mai parte din club, pur si simplu nu iti mai reactualizezi plata. Vei primi cateva remindere de reactualizare a platii, pentru a continua sa fii membra a clubului, dar daca nu iti mai doresti acest lucru, nu este necesar sa faci nimic. In acelasi timp, nu vei mai avea acces la contul tau de membra si nici nu vei mai continua sa fii membra in grupul privat de facebook.

In ce conditii primesc acces gratuit la evenimentul live anual She Shines?

Pentru a primi acces gratuit la evenimentul anual live din Londra sau Bucuresti (locatia o alegi tu), este necesar sa fii membra pentru minim 3 luni in club si sa fii membra activa a clubului in luna in care are loc evenimentul. Pentru Londra, evenimentul din 2020 este programat in luna iunie, iar pentru Bucuresti in luna noiembrie.

SHE SHINES

MERITI SA FACI PARTE DINTR-UN GRUP DE FEMEI
CARE SA TE INCURAJEZE SI SA TE INSPIRE.

Imi doresc sa te vad Stralucitoare, Curajoasa, Autentica, traind cu pasiune si bucurie fiecare zi…