„Un cerc de femei poate fi cea mai puternica forta cunoscuta de umanitate. Daca ai unul, imbratiseaza-l. Daca ai nevoie de unul, cauta-l. Daca gasesti unul, pentru numele a tot ceea ce este bun si sacru, fa parte din el, iubeste-l, dezbraca-te in fata lui. Lasa femeile din cerc sa te vada, lasa-le sa te imbratiseze, lasa lacrimile sa curga, da-ti permisiunea sa te vindeci si sa infloresti. O sa fii schimbata cu adevarat. Vei fi complet transformata in corul fiintei tale, daca ii vei permite sa o faca. Te rog, te rog, permite-i.” – anonim

Dragile mele femei minunate,

Dupa fiecare intalnire si discutie cu voi, realizez cat de multa nevoie avem de un spatiu sacru de conectare si de continere, de impartasire plina de autenticitate si vulnerabilitate, de acceptare plina de iubire si de sustinere pe drumul nostru de regasire interioara.

De fiecare data, intalnirile cu voi ma inspira sa ma imputernicesc si mai mult, sa imi fac cu si mai mult curaj propria lucrare interioara, caci stiu si simt ca suntem cu toatele pe acelasi drum si avem nevoie unele de altele.

Imi doresc sa creez un spatiu si un grup de femei care au curajul sa priveasca cu sinceritate acolo unde doare, iar cu blandete si rabdare sa faca transformarile pe care le simt atat de necesare in viata lor.

Daca iti este si tie dor:

– sa faci parte dintr-un grup de femei care sa te vada si sa te primeasca asa cum esti si care sa te onoreze ca femeie;

– sa ai parte de conversatii care sa te imputerniceasca, sa iti dea curajul sa iti urmezi chemarea inimii si sa faci transformarile pe care ti le doresti;

– sa fii rasfatata, vazuta, iubita, unde nevoile tale conteaza si sunt auzite;

– sa ai parte de instrumente si practici prin care tu sa incepi sa infloresti si sa stralucesti ca femeie.

… atunci Serile de Feminitate sunt pentru tine si te astept cu inima deschisa la intalnirile noastre de la Bucuresti, de doua ori pe luna.

Una dintre marile nevoi pe care le-am simtit dintotdeauna pe acest drum a fost acela de a ma conecta cu alte femei la fel ca mine, pentru a ne sustine si contine reciproc, caci de una singura este mult mai greu decat impreuna. Dar am simtit ca acest lucru se poate petrece autentic numai cand atunci cand fiecare vine cu inima deschisa, cu iubire si cu nonjudecata, dintr-un spatiu de suroritate si nu de superioritate.

Avem nevoie de un spatiu plin de blandete si acceptare, in care sa ne dam voie sa FIM, in care sa avem curajul sa ne exprimam, sa facem greseli, sa nu fim perfecte, sa fim continute cu iubire si compasiune, sa fim vulnerabile si autentice, sa traim dintr-un spatiu al inimii si al adevarului interior, oricat de provocator ar fi acest adevar. In lumea atat de deconectata in care traim, simtim cu atat mai mult nevoia unei conexiuni reale, de suflet, cu femei asemeni noua, care traverseaza si ele acelasi proces interior ca si noi.

Am simtit ca aceste intalniri sa reprezinte un spatiu de intalnire, in care sa abordam diferite subiecte pe drumul regasirii si imprietenirii cu sine. In fiecare intalnire, abordam o noua tema si creeam spatiu pentru impartasire, conexiune si profunda transformare. 

Program intalniri iunie – septembrie:

13 iunie: Drumul spre autenticitate si iubire de sine;

27 iunie: Imprietenirea cu furia;

11 iulie: Ce nu mai trebuie in viata ta?

25 iulie: Vindecarea de perfectiune;

8 august: Puterea de a spune Nu;

22 august: Ia-ti puterea inapoi;

 

Detalii organizationale:

Intalnirile vor avea loc in Bucuresti, o data la 2 saptamani, in seara de joi, orele 19:00 (programul intalnirilor iunie-septembrie este afisat mai sus)

Costul unei intalniri: 70 lei/pers 

Pentru inscriere, trimite un email la contact@taniatita.info, specificand nr de persoane inscrise si data intalnirii la care doresti sa participi. Vei primi mai apoi toate detaliile necesare inscrierii. Te astept cu bucurie alaturi de prietenele tale de suflet in cercul nostru de feminitate.

Locurile sunt limitate!

Tania Tița este autoarea cărților transformaționale Invitație la viață” și Ai dragoste de tine” și coach holistic, precum și organizatoare a numeroase proiecte dedicate în special transformării interioare și împlinirii femeilor, toate din perspectivă holistică.

Tania este pasionată de evoluția personală și urmându-și cu dedicare și sinceritate propria călătorie de cunoaștere de sine și împlinire, ea împărtășește conștientizările și procesul său personal pentru a fi alături de femeile care parcurg aceeași călătorie.