Tu esti Aleasa! 

Devino femeia pe care viitorul tău soț o caută și se roagă lui Dumnezeu pentru ea!

Deblocheaza-ti potentialul, Vindeca-te de Extenuare si Abandon de sine, Revendica-ti Femeia Divina care esti de fapt si incepe sa manifesti o viata abundenta si implinitoare.

Pentru asta, este important sa incepi de aici: Energia din care functionezi trebuie sa se schimbe.

Daca esti extenuata, frustrata, mereu ingrijorata, constant pe graba si agitata, nu ai cum sa schimbi ceva in viata ta, pana nu iti schimbi energia si spatiul din care traiesti.

Totul in viata este energie. Iar ceea ce traim si manifestam constant in viata noastra este o oglinda perfecta a rezonantei propriei noastre energii.

Descopera procesul energetic care m-a ajutat sa fac cea mai mare schimbare in viata mea. De la extenuare si abandon de sine la putere personala si iubire de iubire PLUS abundenta si implinire personala.

 

Draga Femeie Divina, bine ai ajuns
pe aceasta pagina!

Esti o femeie care simti in interiorul tau ca viata este mult mai mult decat lupta, extenuare si abandon de sine, dar nu stii cum sa faci o schimbare reala in viata ta?

Daca esti pregatita sa iti schimbi viata cu adevarat, esti in locul potrivit. Sunt aici sa te tin de mana pentru ca tu sa faci un salt cuantic si sa accesezi versiunea ta SUVERANA, ABUNDENTA, RADIANTA, DIVINA.

Pentru ca esti o Femeie Divina. Esti o Mare Preoteasa. In tine, in inima si in pantecul tau stau ascunse daruri divine extrem de potentatoare. Ai venit pe lume nu pentru a te lupta si a supravietui, ci a-ti aminti de esenta ta divina si de a o manifesta pe pamant din usurinta, cu bucurie si cu gratie. Ceea ce ai permis pana acum in campul energetic te-a sabotat sa exprimi aceasta versiune a ta. De acum, incepem sa schimbam acest lucru impreuna.

 

IN ACEST PROGRAM PRIMESTI:

BONUS: Meditatie de Iertare a Femininului Ranit(meditatia face parte din programul de 6 luni – Clubul She Shines, dar tu o primesti bonus cand achitionezi acest curs)

Valoarea cursului – peste 600 euro
Îl poti achiziona achitand doar 444 RON

 

Dupa achizitionarea cursului, ti se va crea un cont cu username si parola, cu care tu poti accesa continutul cursului imediat. Daca intampini dificultati in a face plata sau a accesa materialele, trimite un email la asistenta@taniatita.info.

 

Te intrebi de ce oare doar 444 RON, cand el valoreaza mult mai mult decat atat?

Din 2 motive simple:

1. Imi ador munca si cunosc rezultatele exceptionale pe care le au femeile care ajung sa lucreze cu mine. Pentru a putea sa gusti si tu din spatiul sacru, profund transformator al muncii mele si sa te conectezi la energia mea potentatoare, vreau sa iti facilitez si tie accesul, la un pret extrem de convenabil.

2. Sunt dedicata transformarii si revendicarii FEMEII DIVINE din fiecare femeie si vreau sa ajut cat mai multe femei sa-si recupereze puterea si suveranitatea, pentru ca din pacate, realitatea este ca multe femei se lupta, sunt in suferinta, se abandoneaza constant pe drum si au uitat de darurile lor interioare sacre. Am incredere ca lumea se va schimba prin fiecare femeie care isi aminteste cine este si care este puterea ei. Pana atunci, insa, avem de lucru.

De aceea am decis ca acest program sa poata fi accesat de cat mai multe femei. A venit vremea ca Divinul Feminin sa se trezeasca in fiecare femeie. 

Aceasta este o invitatie sacra pentru ca tu sa te eliberezi de drama inutila, sa iti recuperezi puterea personala si sa radiezi lumina care esti de fapt.

A venit momentul sa incetezi sa te mai sabotezi si sa te abandonezi pe drum!

Spatiul din care eu fac lucrurile este un spatiu in care imi accesez propria Regina si Mare Preoteasa si te invat si pe tine sa faci la fel. Energia Femeii Divine este in fiecare dintre noi, trebuie doar sa invatam sa dam la o parte tot ceea ce ne tine in frica, micime, lipsa iubirii de sine si abandon.

(oferta limitata: 444 RON)

Dupa achizitionarea cursului, ti se va crea un cont cu username si parola, cu care tu poti accesa continutul cursului imediat. Daca intampini dificultati in a face plata sau a accesa materialele, trimite un email la asistenta@taniatita.info.

Ce spun femeile care au lucrat pana acum cu Tania?

Te pup, draga mea! Simt nevoia să îți transmit verbal, pentru că ești mereu în gândurile mele, cât de recunoscătoare sunt pentru ceea ce se întâmplă cu mine și viața mea! Încă de când am început această călătorie prin viață împreună, în mine se petrec niște transformări fantastice. Încep să devin femeia care știam că sunt și voiam să fiu dar nu reușeam sub nici o formă. Mă opresc aici, aș putea să scriu la nesfârșit, dar sunt tare fericită, eu și viața mea se transformă zilnic! Te îmbrățișez cu mult drag și îți mulțumesc pentru tot!”

– membra Clubul She Shines

Mulțumesc din suflet pentru toate informațiile primite!!!
Simțeam cum s-a deschis un portal și curgeau cuvintele tale divine spre mine!!! Am avut multe conștientizări!!! Mulțumesc din inimă!!!”

– participanta Ceremonii

Tania, și eu te-am văzut și te-am simțit ca de fiecare dată atât de dedicată, autentică, de pasionată. Ma inspiri și mă faci să mă uit la mine în atâtea moduri și din atâtea unghiuri, de fiecare dată mă simt atinsă în mod atât de profund nici nu îl pot pune în cuvinte. Îți mulțumesc si sunt fericită că exiști în viața mea!”

– participanta workshop

Bună draga mea, îți scriu să îți spun că TE IUBESCpentru tot ceea ce faci, pentru sursa de inspirație nesecată care ești.O femeie OAZĂ, asta esti pentru mine. Te ador!”

– participanta workshop

Doamne, ești o revelație pentru sufletul meu. Termin și partea a doua și revin neapărat cu conștientizările mele dar acum, simțeam să îți transmit – DOAMNEcât de mult te iubesc și cât de recunoscătoare sunt Universului că mi te-a scos în cale.Te cuprind, o zi minunată.”

– participanta workshop

Nu îți voi putea mulțumi niciodată îndeajuns pentru cât m-ai ajutat să îmi schimb viața, pentru libertatea și fericirea pe care le simt după ce m-am descoperit!”

– participanta workshop

calatoria mea
pe acest drum

Draga mea,

Cat de mult ma bucur ca ai ajuns pe aceasta pagina!

Daca ai ajuns aici, atunci cu siguranta esti pregatita sa faci un pas inspre transformarea ta adevarata.

Am fost si eu toata viata o barbata, functionand in majoritatea timpului din energia mea masculina, extenuandu-ma pe drum si repetand acelasi tipare disfunctionale in relatiile mele, care ma sabotau constant.

Am fost si o fetita ranita, o cersetoare de atentie si de validare, careia i se activau ranile la fiecare mic trigger. Insa, fiind de mai bine de 10 ani dedicata drumului meu interior de evolutie si trezire, aceasta fetita ranita s-a transformat intr-o Regina, intr-o Zeita, intr-o femeie curajoasa, autentica si stralucitoare.

Drumul a fost lung pana aici, dar a meritat.

De cand am descoperit feminitatea sacra, viata mea s-a transformat din lupta in usurinta, din graba in incredere si permitere, din agresivitate de sine in blandete de sine, din ingrijorare in Gratie Divina, din a forta in a manifesta usor si din abundenta.

Trezirea Divinului Feminin in interiorul meu mi-a aratat o noua perspectiva de-a trai, una plina de blandete, de incredere si usurinta si m-a facut sa trezesc in mine daruri feminine sacre, sa-mi accesez o intelepciune interioara a Preotesei din mine si a Femeii Mistice si Vindecatoare din interiorul meu, care traieste autentic, in profunda conexiune cu Viata si cu Mama Pamant si cu adevarul ei interior. Ceea ce tu traiesti acum, luptele si provocarile pe care tu le intampini, dificultatile si extenuarea pe care tu o resimti – nimic din toate acestea nu imi este strain. Am adunat de-a lungul timpului multiple daruri, constientizari, practici si instrumente care mie mi-au transformat viata.

Valoarea cursului – peste 600 euro
Pentru o perioada limitata, il poti achiziona achitand doar: 444 RON

Dupa achizitionarea cursului, ti se va crea un cont cu username si parola, cu care tu poti accesa continutul cursului imediat. Daca intampini dificultati in a face plata sau a accesa materialele, trimite un email la asistenta@taniatita.info.

 

 

Nu poți schimba ce manifești, până nu îți schimbi energia din care trăiești!