In 25-26 aprilie 2020 a avut loc cea de-a treia editie de Reinventare Feminina

(cel mai mare summit online de feminitate, organizat de Tania Tita).

Mai jos gasesti detalii despre cum poti accesa inregistrarile VIDEO ale acestui summit.

 

Gazda acestui eveniment:

 

Tania Tita

Tania Tița este autoarea cartii “Ai dragoste de tine” si fondatoarea Clubului She Shines – club online de sustinere si evolutie feminina care invita femeile inspre autenticitate, transformare si stralucire.

Timp de 2 zile, Tania a avut alaturi de ea alte 7 invitate (Laura Maria Yara, Ina Curic, Valeria Virlan, Anca Lavinia Florea, Alina Finta, Olimpia Mioara), ce au abordat teme profunde de feminitate, amintindu-le femeilor prezente de puterile lor de Preoteose si Femei Medicine, in conexiune cu Mama Divina si Mama Pamant, inspirandu-le sa isi gaseasca fiecare dintre ele propria Vindecatoare Interioara.

Evenimentul a atins vietile a peste 1000 de femei, dintre care 500-600 femei au fost prezente constant timp de 2 zile, la fiecare sesiune.

 

Pentru a-ti face o idee despre profunzimea si insemnatatea evenimentului, mai jos poti viziona gratuit sesiunea cu Laura Maria Yara, unde a fost abordata tema:

Femeia in serviciul Mamei Divine.

 

Acelea dintre voi care nu ati fost prezente sau nu ati reusit sa vizionati inregistrarile in perioada de gratuitate, aveti posibilitatea de a achiziona pachetul de Inregistrari Video ale summit-ului Reinventare Feminina.

Mai jos descoperi intregul continut la care ai acces la achizionarea pachetului:

 

VIDEO: Tania Tita – Ceremonie de incepere + Calatoria interioara de la fetita ranita la Femeia Preoteasa 

VIDEO: Laura Maria Yara – Femeia in serviciul Mamei Divine (acces gratuit mai sus)

<

VIDEO: Valeria Virlan – Feminitatea – intre provocare si resursa pentru femeia moderna

VIDEO: Andreea Ionita – Ascultarea copilului interior (coaching, meditatie) cu Sunt un Copac

VIDEO: Anca Lavinia Florea – Anotimpurile Femeii – Cum sa curgi in usurinta cu viata

VIDEO: Alina Finta – De la criza la Misiunea Personala

AUDIO: Olimpia Mioara – Trezirea Vindecatoarei Interioare

 

In momentul achizitionarii pachetului, ti se va crea

automat un cont cu username si parola, unde tu vei putea accesa intregul continut.

Achizitioneaza pachetul mai jos:

Pretul pachetului: 127RON

Apasa aici pentru achizionarea pachetului

– Angela

Multumesc din inima, draga Tania, pentru aceasta ocazie. Te felicit si te onorez pentru tot ce esti si faci! Multumesc si sunt recunoscatoare minunatelor Femei care ne-au vorbit si ne-au ghidat pe parcursul acestor doua zile. Si multumesc tuturor care s-au alaturat acestui cerc magic de Reinventare Feminina. Sunteti binecuvantate!

– Gratiela

Te iubim, Tania! Cuvintele sunt de prisos. Sa ti se intoarca si tie inzecit pentru ceea ce ne daruiesti noua. Te iubim!

– Roxana

Multumesc ca esti, te simt, te iubesc, draga sora! Eu am lasat sa primesc si e ceva magic acolo care inca nu-si gaseste exprimarea in cuvinte. Multumesc celor care ne-au daruit din cunostiintele si darurile lor si ne-au inspirat cu iubire, autenticitate, putere, curaj, lumina si multe alte lumini ce sigur mi se vor aprinde in corp de azi inainte! Multumesc, primesc! Multumesc cercului de surori din aceste zile. Eu sunt TU, tu esti EU! Amin! AHO! Primesc.

– Lavinia

Iti multumesc cu recunostinta, pentru ideea minunata pe care ai avut-o organizand aceste 2 zile, in care sa primim atat de multe daruri minunate! A fost o zi profunda, cu multe constientizari, cu plans eliberator, cu plans de bucurie. Va pup si va imbratisez pe toate din acest grup minunat. Astept cu drag ziua de maine. A fost magic si divin.

– Diana

A fost minunat! Multa recunostinta!

– Luminita

Multumesc cu toata inima mea, draga Tania. Am fost prezenta in fiecare secunda a acestui eveniment si sper din tot sufletul ca prezenta autentica sa se reverse in viata mea zi de zi! Minunat! Felicitari la superlativ.

– Simona

Multumesc! Doamne, cat dar, DAR ai dat mie, noua! Iti multumesc.

– Ioana

AHO! Multumesc Tania Tita, multumesc si iar multumesc! Fii binecuvantata