Te invit alaturi de mine intr-o explorare interioara pentru a ajunge sa renunti, incetul cu incetul, la lucrurile care iti consuma energie inutila si la tiparele care nu iti mai servesc, pentru a face pasi inspre mai multa libertate, armonie si stralucire. 

Draga Femeie,

Cum vrei sa te simti in viata ta? Extenuata sau Stralucitoare?

Stii ca relatia pe care tu o ai cu tine este cea care da tonul tuturor relatiilor din viata ta?

Daca si tu esti ca si mine, inseamna ca majoritatea vietii tale ai dat prea mult si ai facut prea mult, uitand de tine pe drum. Dar unde te-a adus acest mod de functionare? 

Si eu am fost exact la fel, pana intr-un moment in care mi-am dat seama ca nu voi ajunge niciodata sa traiesc cu adevarat armonios, daca nu ma voi opri si nu voi invata sa ma ocup cu adevarat de mine, oricat de greu ar fi acest lucru si oricat de multa evolutie si explorare interioara (de vindecare a ranilor si a tiparelor toxice din care functionam) ar fi nevoie. 

Am creat cu multa dragoste pentru tine un material PDF gratuit pentru a te ajuta pe acest drum de reintoarcere la tine, care iti poate oferi nenumarate constientizari cu privire la toate aspectele din viata ta care nu fac decat sa iti fure energie si cum anume sa revii la puterea si la stralucirea ta. 

Este un prim pas inspre mai multa armonie si iubire de sine, eliberandu-te, rand pe rand, de tot ceea ce nu iti mai serveste, vindecandu-te de vinovatie si deschizand un drum pentru mai multa libertate, blandete si bine cu tine insati. 

Te invit sa completezi formularul de mai jos pentru a descarca ebook-ul si a incepe o calatorie interioara cu adevarat transformatoare. Sunt onorata sa-ti fiu un ghid inspre mai multa Stralucire, Libertate, Transformare si Autenticitate, caci simt ca sufletului tau ii este atat de dor de asta, precum si mie mi-a fost. 

Dupa ce vei descarca ebookul, vei ramane abonata si la newsletter, unde iti voi trimite articole, informatii si gandurile mele pe acest drum. Te poti dezabona oricand simti ca nu mai doresti sa mai ai acces la aceste lucruri. 

Imi doresc ca tu sa incepi sa iei cele mai implinitoare decizii pentru tine si sa ajungi sa traiesti frumos si armonios, in acord cu chemarea sufletului tau. 

Multumesc ca esti aici. 

Descarca Ebook-ul

Completeaza formularul de mai jos cu prenumele si adresa ta de email, pentru a stii unde sa iti trimit materialul gratuit.

In mijlocul unei furtuni interioare,

fii blanda cu tine. 

Cand lucrurile nu se petrec asa cum ti-ai fi dorit, fii blanda cu tine.

Cand toata lumea trage de tine in toate directiile, respira si fii blanda cu tine.

Cand te judeci ca ai fi putut face mai bine, fii blanda cu tine. 

Cand ajungi din nou si din nou in acelasi loc, repetand acelasi tipar toxic, fii blanda cu tine.

(judecata de sine nu este o solutie)

Cand esti confuza si simti ca-ti fuge lumea de sub picioare, fii blanda cu tine. 

Cand ai uitat sa ai incredere in tine si in darurile tale, fii blanda cu tine.

Cand te simti singura si neinteleasa, fii blanda cu tine. 

Cand te simti frustrata si furioasa, fii blanda cu tine. 

Cand te simti epuizata, fii blanda cu tine. 

Fii blanda cu tine in fiecare moment al vietii pe care il traversezi.

Desi poate parea contraintuitiv, in astfel de momente, blandetea este cel mai mare cadou pe care ti-l poti face. 

Fii blanda cu tine, chiar si atunci cand nu stii cum sa o faci.

Primeste-ti tristetea, furia, confuzia, durerea… cu blandete si lasa aceasta blandete sa-ti vindece inima. 

Te imbratisez cu blandete si te invit si pe tine sa inveti sa o faci.

“Imbratiseaza-te pe tine insati asa cum isi imbratiseaza o mama propriul copil.” – Buddha 

Tania Tița este autoarea cărților transformaționale Invitație la viață” și Ai dragoste de tine” și coach holistic, precum și organizatoare a numeroase proiecte dedicate în special transformării interioare și împlinirii femeilor, toate din perspectivă holistică.

Tania este pasionată de evoluția personală și urmându-și cu dedicare și sinceritate propria călătorie de cunoaștere de sine și împlinire, ea împărtășește conștientizările și procesul său personal pentru a fi alături de femeile care parcurg aceeași călătorie.