Te invit alaturi de mine pentru 7 zile de prietenie cu noi insine, in care parcurgem un drum de mai multa acceptare si blandete de sine.

Simti nevoia de un ragaz, de o modalitate mai blanda de a fi cu tine insati?

Ti-e dor de armonia trup-minte-spirit?

Ti-e dor sa fii rasfatata si ai mai multa dragoste de tine?

Te simti obosita si lipsita de energie?

Simti ca e necesar sa te reintorci cu atentia inspre tine si sa fii mai atenta la nevoile tale, dar nu prioritizezi niciodata asta de una singura?

Simti ca te judeci prea mult, pentru orice, si ca in loc sa-ti fii cea mai buna prietena, iti esti cel mai mare judecator?

Daca da, ai ajuns in locul potrivit.

In perioada 25-31 martie iti voi trimite in fiecare zi cate un email, fiindu-ti alaturi intr-o calatorie de acceptare, blandete si prietenie cu sine.

Stiu cum este sa experimentezi toate cele de mai sus, tocmai pentru ca si eu am trecut pe acolo si de multe ori inca mai trec. Dar am realizat la un moment dat ca singura modalitate de a fi bine cu ceilalti este sa fiu bine cu mine. De atunci mi-am inceput calatoria de imprietenire cu mine insami cu adevarat.

In cele 7 zile iti voi impartasi cateva dintre “secretele” din spatele scenei, cateva instrumente pe care eu le-am descoperit, care ma sustin pe acest drum de imprietenire cu mine insami si ma ajuta sa ma primesc cu mai multa blandete in viata mea de zi cu zi.

La sfarsitul celor 7 zile, am si un anunt surpriza, pe care abia astept sa il impartasesc cu tine.

Pentru a primi emailurile timp de 7 zile, incepand cu 25 martie, este necesar DOAR sa te inscrii in formularul de mai jos cu emailul si prenumele tau, pentru a stii unde anume sa iti trimit mesajele.

Trimite acest link (www.taniatita.info/gratuit) si prietenelor tale de suflet si haide sa ne fim alaturi intr-o blanda si frumoasa calatorie de mai multa prietenie cu noi insine.

Inscrie-te cu emailul si prenumele tau principal in formularul de mai jos.