PROGRAM PREÎNREGISTRAT 21 DE ZILE 21 MODULE ÎN FORMAT VIDEO/AUDIO/EXERCITII/MEDITATII

REINTOARCE-TE CATRE FETITA TA INTERIOARA

Draga Femeie Curajoasa,

Nu poti intra cu adevarat in etapa de Femeie, pana nu ti-ai oferit timpul de a te reintoarce inspre fetita ranita din interiorul tau.

Ea are nevoie de tine: sa fie vazuta, validata, iubita si acceptata. Cu cat ea se va simti din ce in ce mai protejata si vazuta de catre tine, cu atat mai mult tu vei incepe sa stralucesti ca Femeie.

Calatoria mea de la Fetita Ranita la Femeia Suverana si Magnetica s-a facut prin multe etape intense, dureroase, dar profund eliberatoare.

Consider ca primul pas inspre Devenirea noastra Feminina Autentica este reconectarea si hranirea acestei fetite din interiorul nostru care are nevoie de atat de multa nevoie de iubire si blandete.

Cand am realizat ca aceasta fetita are nevoie de cineva care sa nu mai plece (asa cum majoritatea au plecat), iar aceasta persoana am nevoie sa devin eu pentru ea, cu prezenta si rabdare, atunci am invatat sa imi creez intimitate cu aceasta fetita interioara, asa cum are ea cu adevarat nevoie si sa parcurg procesul vindecarii ei intr-un mod care sa o hraneasca si sa o onoreze cu adevarat.

Procesul vindecarii fetitei interioare este despre ea si nevoile ei, nu despre ce imi iese mie ca femeie. Aceasta este baza vindecarii fetitei interioare: aici, nevoile ei si ritmul ei primeaza.

In programul preinregistrat de 21 zile Vindecarea Fetitei Interioare iti ofer toate constientizarile mele pe acest drum, toate resursele, instrumentele, miturile si paradoxurile acestei calatorii, intocmai ca tu sa parcurgi cu adevarat o calatorie interioara de vindecare reala si autentica.

Sunt extrem de entuziasmata de profunzimea acestui proces si de transformarea profunda care se petrece in femeie atunci cand parcurge cu sinceritate si devotiune acest program.

DESCOPERA CATEVA SECVENTE VIDEO DIN PROGRAM MAI JOS:

CE SPUN PARTICIPANTELE FOSTELOR EDITII ALE PROGRAMULUI

Tania, toate cuvintele mele nu ar contine nici 1% din toata emotia parcursa cu tine. Imi onorez Sufletul si te onorez pe tine, ca femeie si suflet, caci esti alaturi de mine in calatoria mea. Fetita mea interioara primeste cu iubire vindecarea si paseste incet si sigur spre femeia suverana. AHO! Ce proces, cata frica am avut de insasi frica fetitei mele interioare. Te iubesc, te onorez, te recunosc! Esti magia si stralucirea pe care fiecare femeie merita sa le primeasca de la tine.” 

Claudia, participanta Vindecarea Fetitei Interioare

Tania, multumesc din toata inima ca ai facut procesul acesta inaintea noastra si acum dai catre noi. Si imi sunt atat de recunoscatoare si mie ca nu am renuntat in a cauta. Simteam ca nu e un proces complet ce am facut inainte. Cumva programul tau a venit sa fara mai sper si sa mai astept minuni… si uite unde erau minunile.”

Andra, participanta Vindecarea Fetitei interioare

„Draga Tania, nu pot gasi suficiente cuvinte de recunostinta pentru acest program uimitor creat: un catharsis al sufletului, exact ce aveam nevoie – sa fac in sfarsit o igiena generala a sufletului meu demult uitat! Recunosc, nu e deloc un drum usor – e dorinta de schimbare, e curajul de a „vedea” si de a fi fata in fata cu durerea, e multa munca in a-ti regasi sinele autentic. Pe acest drum creat de tine descopar multa acceptare, usurinta, blandete, liniste si iubire nemarginita! Multumesc din suflet”

Aglaia, participanta program VFI

„Iti multumesc din suflet pentru programul minunat „Vindecarea Fetitei Interioare”! In plin proces, in cele 21 de zile, m-am simtit plina de rani, care au inceput sa sangereze. Am reluat toate zilele din program, pt a simti mai multe…de data asta, durerea se estompeaza, privesc ranile cu o mai mare intelepciune si intelegere! Iti multumesc, femeie minunata! Recomand tuturor femeilor sa treaca prin acest superb si dureros program! O sa ne „revedem” si in alte programe… mai acord timp Fetitei!Te imbratisez cu drag, admiratie si iubire! Esti o muza,Tania!” 

Alina, participanta program VFI

„Draga Tania, multumesc foarte mult pentru acest curs minunat si profund. Pentru mine, simt ca are un impact profund acest program, daca ma uit cum eram acum 21 de zile si cum sunt acum. In primul rand, acum stiu cine sunt si ce merit si mi-a pierit cheful sa mai alerg dupa oameni si situatii, sa mai demonstrez ceva cuiva sau sa alerg dupa barbati care nu imi ofera respect si apreciere, nu ma vad, nu ma aud sau ma ignora. Iar dupa acest curs am constientizat ca fetita mea interioara ma are pe mine si nu mai are nevoie sa mai alerge dupa validarea si iubirea nimanui. Ma bucur enorm ca ne-am regasit una pe alta.” 

Maria, participanta program VFI 

Tania draga, acest program m-a umplut de mine, de vindecare pura, mi-a adus multe constientizari si multa compasiune, iubire fata de mine si de fetita mea interioara. Te admir enorm pentru ca esti, pentru cum esti si pentru ceea ce imi doresc si eu sa devin. Esti sursa de inspiratie, ghidare divina, model de imputernicire feminina, esti un TOT feminin, in viziunea mea. Iti multumesc cu recunostinta ca imi esti Ghid pe calea mea.” 

participanta program VFI

„Te felicit, Tania, pentru acest program. Nu m-as fi asteptat sa fie atat de profund, atat de complex, de bine creat, incat sa duca la vindecarea celulara, purificarea in esenta noastra. Esti Divina! Am fost ghidata de divinitate sa particip alaturi de voi, sa ma vindec dupa 35 de ani de tipare disfunctionale si conceptii vechi. Am primit cel mai frumos cadou de ziua mea vreodata. Nu am cuvinte sa iti multumesc, Tania.”

Alexandra, participanta program VFI

Tania, esti singura care m-a invatat cu adevarat sa MA OPRESC, sa ma AUD, sa ma VAD. M-ai ghidat atat de frumos si de natural sa opresc valtoarea vietii, incat marturisesc ca in timpul Ceremoniei de aseara am avut o constientizarea hotaratoare pentru perioada pe care o traversez acum. Iti multumesc cu recunostinta pentru blandetea ta, pentru sinceritate, pentru caldura pe care am simtit-o in fiecare dintre cele 21 de zile si de care aveam atata nevoie.” 

Cristina, participanta program VFI

Jurnalul de reflectie te va ajuta sa iti iei timp de reconectare cu fetita ta interioara si te va sustine pe perioada celor 21 de zile ca si practica de reflectie si introspectie.

Programul preînregistrat 21 de zile

+ workbook (777 RON)

Programul Vindecarea Fetitei Interioare de 21 zile este un program digital, preinregistrat, pe care il vei parcurge de una singura, in ritmul tau.

Dupa achizitionarea programului, vei primi un username si o parola, unde vei putea accesa continutul programului.

Este responsabilitatea ta de a parcurge toate materialele si de a beneficia de program.

Pentru cele mai bune rezultate, Tania recomanda sa parcurgi programul zilnic, fiecare zi pe rand, asa cum te va ghida ea in interiorul programului.

Acest program a avut 10 editii LIVE si a fost unul dintre cele mai iubite si cu cele mai mari rezultate programe ale Taniei.

„Reconectarea cu fetita interioara este cel mai mare act de iubire de sine pe care o femeie il poate face pentru ea insasi si pentru ceilalti.”