Cartea ,,Ai dragoste de tine”
O carte dedicata femeii spirituale moderne

„Consider ca atunci cand o femeie se imprieteneste cu ea insasi cu adevarat, ea deschide comoara interioara plina de daruri pretioase pe care le poate accesa si le poate oferi mai apoi lumii intregi cu bucurie, creativitate si iubire.”

Cum ar fi daca ai alege ca de acum inainte sa fii blanda cu tine insati indiferent de orice, in loc sa-ti fii cel mai mare judecator?

Cum ar fi daca ai incepe o imprietenire cu acele aspecte din tine insati pe care le-ai judecat toata viata si ai face pasi spre o mai mare impacare cu sine?

Cum ar fi daca in loc sa te extenuezi, ai invata sa-ti respecti ritmul interior si sa ai incredere ca lucrurile se vor rezolva, fara ca tu sa trebuiasca sa ajungi la extenuare?

Cum ar fi daca ai incepe sa iti simti viata, in loc sa o gandesti?

Pe drumul imprietenirii cu sine avem nevoie sa ne imprietenim

cu tot ceea ce obisnuiam sa evitam: Adevarul, Durerea, Furia si propriile umbre.

Pentru a le putea explora cu adevarat, este necesar sa ne cream un spatiu de siguranta, plin de iubire si blandete, al nostru cu noi insine. Prin intermediul acestei carti, te invit intr-o incursiune sincera si autentica in interiorul tau, pasind cu blandete si cu rabdare, impartasindu-ti propriile mele constientizari pe acest drum.

Este o carte care iti poate atinge sufletul, dar si una care te poate provoca, te poate face sa-ti revizuiesti propriile concluzii de pana acum si este o carte care te invita la autenticitate, sinceritate, blandete si cu siguranta discernamant.

Avem nevoie sa devenim confortabile cu inconfortabilul, pentru a ne elibera de tot ceea ce nu ne lasa sa fim noi insine.

„Contine-te cu iubire, acolo unde esti si asa cum esti si de acolo incepe adevarata transformare.”

Cateva capitole abordate in aceasta carte
  • Imprietenirea cu durerea;
  • Imprietenirea cu furia;
  • Granitele personale si beneficiile lor;
  • Ce-as face daca m-as iubi cu adevarat?
  • Conectarea cu fetita interioara;
  • Imprietenirea cu propriile umbre;
  • Corpul meu – templul meu;
  • Accesarea darurilor personale;
  • In loc de perfectiune..;

„Daca consideri ca esti valoroasa sau ca meriti iubire numai atunci cand daruiesti, inseamna ca este momentul sa te opresti si sa descoperi ca esti valoroasa si ca meriti iubire pentru simplul fapt ca esti.”

Bonusuri la comandarea cartii:
BONUS 1: in perioada 15-21 aprilie, la achizitionarea cartii ai reducere de 50% la inscrierea in programul online „Ai dragoste de tine”, care vine in intampinarea cartii, ca si instrument ajutator. (click aici pentru a descoperi programul) Intoarce-te pe aceasta pagina (www.taniatita.info/cartea) pentru a achizitiona cartea si a primi reducerea.
 
BONUS 2: acces la comunitatea online a site-ului (un fel de facebook al site-ului), unde vei avea propriul tau profil si unde te vei putea conecta cu membrii comunitatii (femei la fel ca tine, care parcurg aceeasi calatorie de imprietenire cu ele insele). Va veti putea conecta, puteti impartasi propriul vostru proces intr-un cadru organizat, intim, privat al site-ului, la care numai membrele comunitatii au acces.

Comandă cartea acum (42 RON)

Întrebari frecvente
Cat costa cartea?

Pretul unei carti este de 42 ron.

Cum comand?

Apesi pe butonul „click aici pentru a comanda” si vei fi redirectionata catre sistemul nostru de plati. Sistemul nostru accepta doar plata online cu cardul.
Pentru transfer bancar, trimite, te rog, un email la asistenta@taniatita.info.

Optiuni de livrare
Sunt posibile doua optiuni de livrare:
– Prin curier rapid – FanCourier 
– Prin posta (De retinut*: livrarile prin posta se fac doar de 2 ori pe saptamana, in ziua de MARTI SI VINERI); 
Vrei livrare internationala?

Pentru livrare internationala, trimite un email la asistenta@taniatita.info

Cum accesez reducerea la programul Ai dragoste de tine?
Reducerea de 50% este valabila doar pentru 7 zile (15-21 aprilie). La achizitionarea cartii, vei primi un email cu codul de reducere pe care il poti folosi la inscrierea in program. Programul poate fi gasit aici: www.taniatita.info/program-online-ai-dragoste-de-tine
Cum accesez comunitatea?

La cumpararea cartii, ti se va crea automat un cont, cu un username si o parola pe care le vei primi pe adresa de email folosita la realizarea comenzii, pe care le poti folosi pentru a accesa comunitatea. In sectiunea de meniu, in partea dreapta, gasesti „Contul meu”. Intra acolo, te autentifici si vei putea accesa profilul tau pe care il poti personaliza cum doresti tu si sa explorezi comunitatea.

Ai nevoie de ajutor?
Daca ai nevoie de ajutor, trimite un email la asistenta@taniatita.info 

Tania Tița este autoarea cărților transformaționale Invitație la viață” și Ai dragoste de tine” și coach holistic, precum și organizatoare a numeroase proiecte dedicate în special transformării interioare și împlinirii femeilor, toate din perspectivă holistică.

Tania este pasionată de evoluția personală și urmându-și cu dedicare și sinceritate propria călătorie de cunoaștere de sine și împlinire, ea împărtășește conștientizările și procesul său personal pentru a fi alături de femeile care parcurg aceeași călătorie.