1. EP. 1 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – Iubirea de sine – Click pe PLAY pentru a asculta
 2. In podcast-ul de astazi vei descoperi de ce iubirea de sine nu inseamna egoism si cum invatand sa te iubesti pe tine insati, deschizi calea spre relatii armonioase si implinitoare.

  1. EP. 2 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – Eu si corpul meu am devenit prieteni

In podcast-ul de astazi iti povestesc despre propria mea calatorie de imprietenire cu propriul corp si iti daruiesc cateva exercitii prin care tu sa te reconectezi la el cu iubire si blandete, sa te imprietenesti cu partile din tine pe care le judeci si sa ajungi sa iti pretuiesti corpul si sa il onorezi. 

  1. EP. 3 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – Granitele Personale si importanta lor

In podcast-ul de astazi iti impartasesc cu deschidere si vulnerabilitate drumul meu pe calea spirituala inspre intelegerea importantei granitelor personale in propria viata. 

A fost un drum lung pana sa pot ajunge sa spun nu si sa nu ma mai simt vinovata ca am nevoie de limite in viata mea. 
 
Brene Brown spunea ca oamenii cei mai plini de compasiune sunt oamenii care au cele mai clare limite. Cat de adevarat! Si cata explorare interioara si sinceritate profunda de sine este necesara pentru a vindeca tiparele care ne tin in vinovatie in legatura cu acest aspect.
 

  1. EP. 4 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – Crearea unui spatiu sacru

Subiectul abordat in podcastul de astazi este despre importanta crearii unui spatiu sacru si a unui altar in sustinerea transformarilor interioare si practicilor noastre de zi cu zi.

Te invit sa incepi sa iti simti spatiul in care te aflii si sa iti intrebi sufletul ce are nevoie de la acest spatiu. 

Te invit, de asemenea, ca indiferent de cum arata ziua ta, sa incepi sa iti rezervi 20 minute – jumatate de ora pe zi de liniste pentru tine, de revenire cu atentia in interior, de reflectie si introspectie.

Nu trebuie sa purtam toate greutatile lumii pe umerii nostri si sa incercam sa gasim noi toate solutiile. 
Iluzia controlului este chiar aceasta – o iluzie. Tot ce avem cu adevarat de facut este sa ne reintoarcem la noi insine, sa revenim la liniste si sa avem grija de noi. Din momentul in care facem acest lucru, toate celelalte in afara se rearanjeaza spre binele nostru cel mai mare. 

  1. EP. 5 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – De ce atragem barbati indisponibili?

Subiectul abordat in podcastul de astazi este unul special pentru mine si imi doresc ca toate femeile sa ajunga la aceasta informatie. Discutam de ce suntem atrase de barbati indisponibili sau de „bad boys” si cum sa facem trecerea de la o fetita interioara ranita la Regina constienta de merituozitatea si de puterea ei, care vibreaza pe frecventa propriul ei Rege. 

  1. EP. 6 – PODCAST: Reintoarce-te la tine – Tu esti singura care pune presiune pe tine

In episodul de astazi discut despre cum anume ajungem sa ne extenuam, punand constant extrem de multa presiune pe noi insine si cum, de fapt, noi suntem singurele care avem puterea de a schimba acest lucru. Imi doresc ca acest episod sa-fi fie o inspiratie inspre a alege sa ai mai multa grija de tine si ca tu sa devii prioritatea ta. 

 

Tania Tița este autoarea cărților transformaționale Invitație la viață” și Ai dragoste de tine” și coach holistic, precum și organizatoare a numeroase proiecte dedicate în special transformării interioare și împlinirii femeilor, toate din perspectivă holistică.

Tania este pasionată de evoluția personală și urmându-și cu dedicare și sinceritate propria călătorie de cunoaștere de sine și împlinire, ea împărtășește conștientizările și procesul său personal pentru a fi alături de femeile care parcurg aceeași călătorie.