Dragile noastre Femei,

Noi suntem Tania Tita si Anca Lavinia Florea si va invitam cu bucurie alaturi, in proiectul de suflet „Picatura de Feminitate” la care lucram cu rabdare si iubire de cateva luni incoace. 

Am trecut amandoua si inca trecem printr-o calatorie de autocunoastere si imputernicire ca femei. 

Suntem ca doua surori avand principii asemanatoare de viata, raportari asemanatoare la ce inseamna viata, femeia, spiritualitatea, evolutia. Acest lucru ne-a unit adesea spunand una celeilalte „parca am scris eu/am spus eu…”. 

Avand o experienta profunda in ceea ce priveste descoperirea feminitatii noastre, a puterii si a misiunii noastre, am fost inspirate sa cream Picatura de feminitate – episoade ce vor fi disponibile online, ce trateaza subiecte “arzatoare” pentru femei. 

Am cules intrebari si am observat nevoile femeilor cu care am lucrat individual si in grupuri de-a lungul anilor si simtim sa va daruim din ceea ce am inteles, experimentat si integrat, inspre inspiratia si evolutia noastra, a tuturor. 

 

Avem un cadou pentru voi

Pe 27 septembrie, de la orele 20:00 vom sustine impreuna un webinar gratuit, prin care sa va impartasim mai multe despre proiectul nostru „Picatura de Feminitate” si sa ne conectam mai indeaproape cu voi.

Pentru a primi toate detaliile de acces la webinar si a ramane la curent cu fiecare nou material video pe care il vom posta, avem rugamintea sa te inscrii in formularul de mai jos, cu numele si adresa ta principala de email.

Vei primi mai apoi un email cu toate detaliile. 

Inscrie-te pentru a participa la webinarul gratuit

alaturi de Tania & Anca Lavinia din 27 septembrie: