Pe drumul imprietenirii cu noi insine avem nevoie de instrumente care sa ne ajute in vindecarea ranilor si tiparelor care nu ne lasa sa fim noi insine.

Am creat acest pachet de meditatii pentru a-ti fi alaturi pe acest drum si, cu blandete si prezenta, sa facem impreuna transformarile necesare.

Pachetul contine 6 meditatii:
  • 1. Meditatie pentru iertarea de sine
  • 2. Meditatie pentru vindecarea copilului interior
  • 3. Meditatie pentru accesarea energiei feminine
  • 4. Meditatie pentru impacarea cu sine
  • 5. Meditatie pentru iubirea de sine
  • 6. Meditatie pentru accesarea darurilor personale

Fiecare dintre meditatiile de mai sus are rolul ei in vindecarile care sunt necesare pentru ca tu sa-ti redescoperi bucuria pentru viata, autenticitatea, impacarea cu tine insati si libertatea de a fi.

Sunt entuziasmata la gandul transformarilor pe care aceste meditatii le pot produce in interiorul tau. Nu exista o vindecare peste noapte, dar stiu cat de mult pot ajuta ele in procesul tau de recuperare a puterii personale, a acceptarii de sine si a metamorfozei care este necesar sa aiba loc in interiorul tau. Sunt pasi transformatori catre tine insati si catre armonia ta cu tine.

Sunt meditatii pe care le-am creat trecand prin propriul meu proces de imprietenire cu mine insami.
Iti daruiesc, prin intermediul lor, toate constientizarile pe care le-am eu le-am dobandit in acest proces si toate darurile pe care le-am primit in urma lui. Imi doresc ca si tu sa primesti toate resursele necesare, sa poti face transformarile inspre care sufletul tau te ghideaza cu iubire.

Pachetul va fi disponibil in curand.