LUNA
IANUARIE

Arhetipurile Feminine si Activarea Energiei Shakti

 


Subiectul lunii: Arhetipurile Feminine si Activarea Energiei Shakti


In cadru acestui modul vom face trecerea de la minte (centrul energiei masculine) in corp si in inima ta (centrul energiei feminine) , traversand o calatorie a activarii si intruparii arhetipurilor feminine (Adolescenta, Mama, Regina, Marea Preoteasa, Femeia Salbatica, Seducatoarea), devenind o femeie magnetica, radianta, constienta de puterea ei feminina, activand potentialul tau divin infinit si manifestand cu usurinta si gratie. O frumoasa continuare a lunii Decembrie.

Mai jos gasesti video-ul de prezentare.

ACCESEAZA BONUSURILE

Training de Grup cu Tania

LIVE INTENSIVE de o zi

 

9 Ianuarie 2021, ora 10:00

 

Din pacate, inregistrarea intalnirii de o zi nu s-a salvat, deci nu avem inregistrare pentru ea. Mai jos, la sectiunea de podcast, gasiti Meditatia Meharhei pe care am facut-o impreuna la intalnire.

Click aici pentru inregistrarea video a cercului de sustinere feminina

 

Podcastul lunii

Apasa PLAY pentru a asculta podcastul lunii.

 

Acces la grupul privat de Facebook – She Shines

Te asteptam cu drag pe grupul nostru privat de facebook, pentru a face cunostinta cu toate membrele Clubului She Shines, a lega prietenii, a incepe conversatii transformatoare, a primi inspiratie si sustinere. O data pe luna, intru si eu LIVE video pe grup pentru intrebari si raspunsuri cu privire la topic-ul lunii respective.

SHE SHINES

Imi doresc sa te vad Stralucitoare, Curajoasa, Autentica, traind cu pasiune si bucurie fiecare zi…