PROGRAM DE 3 LUNI  NOIEMBRIE 2021 – FEBRUARIE 2022

vreau sa ma inscriu
 
 

Cum ar fi daca ai impacta Lumea prin Trezirea Divinului Feminin in tine si in propriul tau business?

Cum ar fi daca ar exista si o alta cale de a-ti darui darul decat prin extenuare si strategii de marketing masculine si rigide?

Cum ar fi daca ti-as spune ca Femininul Tau Sacru este calea accesarii genialitatii tale, a darurilor tale spirituale feminine sacre?


Daca ai incercat pana acum sa iti daruiesti darul in lume, dar ai ramas epuizata, lipsita de inspiratie, fara rezultate, prea mult in mental, multa judecata de sine si prea putina placere si magnetism, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Cand Divinul Feminin incepe sa se trezeasca intr-o Femeie Medicina, ea isi reaminteste ca exista si o alta cale. Una mult mai autentica, mai implinitoare, cu impact mai mare si cu enorm de multa iubire de sine si respect pentru practicile feminine si ritmul feminin divin.

Ceea ce iti urmeaza sa iti prezint este foarte diferit de ceea ce vezi in lumea antreprenoriatului. Iti ofer o noua perspectiva: o schimbare de paradigma, prin care atat tu, cat si businessul tau, sa fiti onorate si celebrate.

In dese randuri, atunci cand femeia intra pe un drum antreprenorial, adopta strategii rigide, masculine, de marketing, care o epuizeaza si ii fura energia vitala. Incepe sa se compromita, punand in aplicare tot felul de scheme care mai de care mai stralucitoare, insa fara a-i onora Femininul ei Sacru, relaxarea si placerea, ritmul ei personal, autenticitatea si multidimensionalitatea ei feminina.

Se lupta, se da peste cap, le incearca pe toate, se frustreaza, analizeaza si face planuri constant, isi blocheaza energia Shakti, uita de feminitatea ei, isi blocheaza intelepciunea inimii si a pantecului si doar urmeaza niste liste interminabile de TO DO care doar o epuizeaza si mai tare.

Suna cunoscut?

Cum ar fi daca ti-ai da permisiunea sa iti oferi un nou inceput, un nou mod de a-ti darui darul in lume? Cum ar fi daca ti-ai da permisiunea sa trezesti Divinul Feminin in tine si in business-ul tau, amintindu-ti Cine esti ca Femeie, care sunt dorintele si nevoile tale cele mai profunde si ti-ai aminti ca lupta, extenuarea, mentalul, strategiile rigide de marketing fac parte din paradigma veche?

Iar placerea, autenticitatea, relaxarea, radianta, magnetismul, adevarul tau profund feminin si vocea ta vindecatoare sunt de fapt medicina de care lumea are nevoie, iar pentru asta nu ai nevoie de mii de strategii, ci de Trezirea Adevarului tau Feminin profund.

Am vazut femei care incercau din rasputeri sa fie cine nu sunt, urmand un script al altcuiva care ii spunea ca va da rezultate, fiind rigida in miscare, intrebandu-se constant daca face bine ceea ce face si daca va reusi intr-un final sa sparga gheata.

Prin programul “Femeie, Daruieste-ti Darul!” eu te voi trece printr-un proces prin care tu sa iti reamintesti de tine si de adevarata ta esenta. Te voi ajuta sa-ti regasesti vocea, puterea, autenticitatea si iti voi oferi toate constientizarile mele pe drumul antreprenoriatului pe care ma aflu de mai bine de 10 ani.

Crede-ma, am facut toate greselile posibile si am trecut prin fiecare etapa pe care ti-o poti imagina.

De la a lucra la un program timp de 6 luni si a ajunge sa il ofer gratuit, pentru ca ma temeam sa cer bani pe munca mea si nu stiam sa ma valorizez absolut deloc.

De la a ajunge sa fiu un salvator pentru toti ceilalti, uitand de mine, muncind non-stop, crezand ca aceasta este cheia succesului, doar pentru a constientiza cat de mult ma sabota de fapt acest lucru.

Pana la a ajunge sa parcurg cu adevarat un proces interior de iubire de sine radicala, feminitate sacra si valorizare de sine, vindecarea fetitei mele interioare care ma tinea in tipare disfunctionale inclusiv in business, pentru a ajunge o Femeie Magnetica, care atrage clientele ideale din usurinta, pentru ca ea insasi TRAIESTE ce predica.

I walk my talk.

Eu sunt prima cea care practica, ca implementeaza, care DEVINE.

Stiu cum este sa iti fie teama sa scrii o postare publica. Crede-ma, ani de zile am tremurat asumandu-mi adevarul zi de zi.

Stiu cum este sa fii extenuata si frustrata, muncind non-stop, fara rezultate. La inceputul carierei mele, si eu am fost acolo. Dar, NU AM RAMAS ACOLO!

Stiu cum este sa cauti solutii peste tot, dar oriunde te uiti numai barbati, cu toate strategiile lor masculine si rigide, care da, dau rezultate, dar nu IAU in considerare emotiile tale, cum te simti in proces, ritmul tau feminin, adevarul tau feminin, modul tau de a face lucrurile autentic si faptul ca ESTI FEMEIE si ai nevoi diferite.

Nu fortat, nu pentru ca asa trebuie, nu cu agresivitate si niciun caz, nu cu burn-out.

Daca simti in inima ta ca exista si un alt mod de a face business, esti in locul potrivit.

Daca nu esti dispusa sa lucrezi cu fricile si limitarile tale, darul tau va ramane blocat. Femeia Medicina se va trezi in tine pe masura ce tu ai curajul sa iti faci cu adevarat procesul interior de reintregire si trezire a Divinului Feminin.

Acest program nu este un simplu program. El reprezinta momentul transformarii si trezirii tale feminine sacre, moment din care toate se schimba.

ACEST PROGRAM ESTE PENTRU:

 • femeia care este extenuata sa mai urmeze o cale care nu o onoreaza, care nu o inspira si nu o trezeste cu adevarat la viata (chiar daca nu stie sa puna exact punctul pe i, ea SIMTE ca ceea ce a urmat pana acum it’s not IT si e pregatita pentru un adevar mai profund);
 • femeia coach, antreprenoare, terapeut, etc, titulaturi care nu o incanta neaparat, pentru ca ea simte in sufletul ei ca este mult mai mult decat atat, ca nu se poate incadra in cutiute si simte chemarea Divinului Feminin in viata si in afacerea ei;
 • femeia care are o misiune si un dar in lume, dar nu a avut prea multe rezultate pana acum, pentru ca nu are incredere in ea insasi, se abandoneaza pe drum, ii este teama sa se asume cu adevarat, nu se iubeste pe sine si nu isi valorizeaza munca;
 • femeia care poate chiar a avut ceva rezultate in cariera ei, insa este extenuata si nu simte ca mai poate continua la fel pe termen lung; este pregatita sa mearga la un urmator nivel, insa nu stie cum sa faca acest lucru;
 • femeia care are un business in domeniul dezvoltarii personale, coachingului, spiritualitatii, evolutiei personale, feminitatii, etc., dar care nu are mindsetul potrivit si nici iubirea de sine pentru a reusi sa isi daruiasca darul mai departe;
 • femeia care pur si simplu SIMTE chemarea sa fie in acest program, dincolo de tot zgomotul mental; intuitia ei ii spune DA, corpul este entuziasmat, iar ea STIE cat de important este sa fie aici, chiar daca nu poate gasi motive rationale pentru asta;

Acest program NU este pentru ORICINE.

<ul „biferosii”>

 • Nu este pentru femeia atasata de vechea paradigma, in care extenuarea, tradarea de sine, lipsa de valorizare sunt in continuare instrumente pentru succes.
 • Nu este pentru femeia care nu este pregatita pentru revizuire si sinceritate profunda a vietii sale. Daca nu ai disponibilitatea sa fii sincera cu tine cu adevarat si sa fii deschisa spre un nou mod de a fi in lume si a face business, acest program nu este pentru tine.
 • Nu este pentru femeia care se agata de frica, de gura lumii, de un mindset de lipsa, care nu este dispusa sa isi creasca fetita interioara ranita intr-o Femeie Suverana, Magnetica.
 • Nu este pentru femeia care nu stie sa se puna pe primul loc si care nu investeste in ea insasi, gasind scuze pentru care sa ramana in continuare o victima in viata ei.
 • Nu este pentru femeia-martir, salvator, victima, care are nevoie de o mama care sa ii faca procesul in locul ei. Acest program este pentru femeia care se responsabilizeaza si isi asuma propriile alegeri si decizii in viata.
 • Nu este pentru femeia rigida, masculina, mentala, lipsita de iubire de sine si de feminitate, care este atasata acestei identitati si doreste sa continue la fel.

 • grup privat de Facebook, unde se va desfasura intregul program (detalii mai jos) si te vei putea inspira de la intreaga comunitate a programului (valoare 555 euro)
 • cate un LIVE-Mastermind saptamanal pe grupul de Facebook (in total 12 Live-uri), fiecare avand 1h30 – 2h (aprox. 20 – 25h de continut), unde Tania va discuta despre cate un subiect saptamanal (gasesti subiectele mai jos); (Valoare peste 10.000 de euro – sunt toate constientizarile Taniei de peste 10 ani in domeniu);
 • 3 sesiuni de LIVE Q&A pe facebook (1h30 fiecare/luna) – in total 3 sesiuni in 3 luni – 4h30 minute – 5h de continut; (Valoare 3000 de euro
 • 1 Ceremonie de Incepere pe Zoom;
 • 3 sesiuni (1 sesiune/pe luna) de dans impreuna cu Tania pe zoom ca si practica feminina; (valoare 333 euro)
 • practici energetice feminine si meditatii din partea Taniei care sa iti sustina procesul; (valoare 1000 de euro)
 • teme de lucru si de reflectie saptamanale; (valoare 888 euro)
 • sustinerea Taniei pe grupul de Facebook pe tot parcursul programului; (valoare nepretuita)
 • inspiratie zilnica pe grupul de facebook timp de 3 luni; (valoare 333 euro)
 • 1 Ceremonie de Incheiere pe platforma Zoom.

2 ZILE MASTERMIND ONLINE INTENSIV

Sacred Feminine Abundance – Vindecarea Relatiei cu Banii, unde Tania iti va impartasi toate constientizarile ei referitoare la vindecarea relatiei cu banii din perspectiva energetica feminina;

Tania pozitioneaza acest program inspre vanzare la 555 euro, valoarea lui fiind infinit mai mare, insa tu primesti accesul gratuit la evenimentul online de 2 zile, pentru ca ai investit in programul “Femeie, Daruieste-ti Darul”.

Este cadoul ei pentru tine. 

Programul „Femeie, Daruieste-ti Darul!“ se ocupa in mod special de aspectele energetice feminine interioare ale tale si ale businessului tau (magnetismul tau feminin, iubirea de sine ca femeie, curajul de a-ti folosi vocea, trezirea pantecului si a divinului feminin in business, crearea unui brand care sa-ti reprezinte adevarul tau feminin profund etc), insa pana la finalul programului poti avea inclusiv claritatea unei oferte UNICE pe care sa o creezi in businessul tau si cum anume sa atragi clientele ideale pentru ea.

Insa, pentru sustinere pe partea organizationala si functionala a business-ului tau, poti contracta contracost o sesiune privata de 2h cu Tania. Ea va deschide locul pentru 5 sesiuni private cu ea in program.

“Femeie, Daruieste-ti Darul!” se adreseaza in primul rand femeilor care au deja o misiune in lume si vor sa trezeasca Divinul Feminin in business, dar nu numai.

Este un program intens care te va reconecta la adevarul tau profund feminin si la radianta ta ca femeie, si te va purta, de asemenea, printr-un proces profund de introspectie si reflectie prin care tu sa iti recunosti adevarul interior si unicitatea ta ca femeie in lume.

Tania recomanda acest program oricarei femei care simte un mare DA interior, pentru ca ceea ce poate trezi acest program in viata unei femei este nepretuit.

Inclusiv femeile care au un drum format deja ar putea trece printr-un proces intens de restructurare in business-urile lor, in urma acestui program.

subiecte abordate

Schimbarea paradigmei

Divinul Feminin in business;

In acest LIVE discutam despre cat de importanta este aceasta schimbare de paradigma si de ce e important sa trezim Divinul Feminin in business. Cum ne impacteaza viata, relatiile, cariera si ce inseamna mai exact Divinul Feminin in business. O schimbare de paradigma atat de necesara in vremurile in care traim. Daca vrei o cariera armonioasa, onorandu-te ca femeie, you need to hear this.

subiecte abordate

Emotional Mastery – Business-ul tau nu creste mai mult decat cresti tu

Business-ul tau este o oglindire a ta. Tot ceea ce nu merge in business, este necesar sa fie armonizat in tine. Puterea ta emotionala, echilibrul tau emotional, increderea ta in tine ca femeie, autenticitatea ta, puterea de a trece rapid peste momentele grele, oglindeste rezultatele pe care tu le ai in business. In plus, construiesti acest business de la nivelul unei fetite ranite sau a unei femei in contact cu puterea si intelepciunea ei feminina? Pentru ca nivelul de la care construiesti oglindeste rezultatele pe care le ai si CUM te simti avandu-le.

subiecte abordate

Body First – Business After

(extenuarea nu e calea)

Extenuarea nu e calea de a reusi in business. Stiu, nu ti-a spus nimeni asta si nici nu ti-a aratat nimeni cum se face. Insa, este posibil. Cand am inteles si integrat acest aspect in viata si in cariera mea, totul a inceput sa se transforme din ceea ce mi-as fi dorit sa am in ceea ce traiesc ca si realitate in fiecare zi. Cand tu ai grija de tine, totul in afara ta creste. Cand tu te onorezi pe tine, impactul tau in lume creste. E atat de paradoxal, incat multe femei sunt speriate sa puna in aplicare si tocmai acolo se saboteaza, continuand sa se extenueze pe drum. Abia astept sa povestim mai multe despre acest modul.

subiecte abordate

Vorbeste-ti Adevarul!
Schimba lumea fiind tu insati!

Ceea ce te blocheaza foarte mult in evolutia business-ului tau este faptul ca tu incerci sa fii oricine altcineva decat tu insati. Incerci sa preiei toate modalitatile de lucru de la toata lumea, vrei sa copiezi un model care nu iti apartine, implementezi strategii de marketing ridige si masculine. Pentru ca nu stii cine esti. Nu iti dai permisiunea sa fii Cine Esti! Nu ai facut cunostinta cu Femeia ta interioara salbatica adevarata, cu adevarul tau autentic, care te face radianta, stralucitoare, muza pentru oricine ajunge in calea ta. Nu ai nevoie de alte strategii de marketing inutile, ai nevoie de tine. Sa te gasesti, sa te iubesti si sa iti dai permisiunea sa stralucesti medicina ta asupra lumii.

subiecte abordate

Magnetismul Feminin in Business

(cum atragi clientele ideale?)

Alergi dupa clientele tale ideale, fara sa realizezi ca tu NU esti un match pentru ele. Energia ta nu minte, chiar daca vrei sa pretinzi altceva. De ce as plati pe cineva care pretinde ca este altcineva decat este? Acest lucru nu inspira absolut deloc incredere si magnetism. Pana tu nu DEVII ceea ce iti doresti sa atragi, ceea ce vei continua sa atragi va fi extenuare, compromis, sabotare, abandon de sine. Clientele tale ideale abia te asteapta sa devii un match pentru ele, dar trebuie sa incepi cu tine. Tu esti prioritatea ta. Tu esti bine intai. Tu descoperi magnetismul feminin si de aici cine devii atrage cel mai mare bine pentru tine si clientele tale.

O intreaga discutie despre acest modul, pe care abia il astept.

subiecte abordate

Alinierea Interioara –
Cheia Succesului

Cand am inteles ce este de fapt alinierea interioara si cum anume ajung la aceasta aliniere, totul in viata mea s-a schimbat. Traim o perioada in care cu cat traiesti mai in aliniament interior cu tine, cu adevarul tau, cu dorintele cele mai profunde ale inimii tale, cu atat izvorul abundentei si implinirii personale curge mai abundent. In schimb, cu cat traiesti mai mult in minciuna, in neadevar, in lipsa de asumare de sine, in compromis si teama, cu atat mai repede acestea iti vor fi oglindite in viata si in businessul tau. Abia astept sa iti povestesc si tie despre cum ajungi la aceasta aliniere interioara.

subiecte abordate

Pain to Power to Purpose –
Durerea ta – Darul tau

Stii ca ranile tale cele mai mari sunt darurile tale cele mai de pret? In acest LIVE discutam despre cum anume sa iti iei darurile tale cele mai mari din ranile tale, cum aduci acea intelepciune in business, pentru a impaca lumea cu experienta ta. Durerea ta are un scop. Aici inveti care e acela si cum anume sa il folosesti pentru a oferi clientelor tale cea mai autentica si profunda transformare pe care le-o poti oferi.

subiecte abordate

Brandul tau –
Muza pentru lume!

Daca brandul tau nu este o inspiratie in lume, atunci cum sa ai impact? Cum iti transformi brandul intr-o adevarata Muza? Ce senzatii, emotii, trairi, ce impact are brandul tau in lume? Cunosti structura energetica a brandului tau sau consideri ca nici nu e relevant? Ce simt oamenii dupa ce aud sau citesc ceva despre brandul tau? Vom discuta despre toate astea impreuna.

subiecte abordate

Trezirea Puterii Pantecului tau –

locul de unde ideile tale iau viata

Pana cand tu ca femeie nu te reintorci in interiorul pantecului tau, tu vei continua sa pierzi enorm de multa putere, intelepciune, creativitate, viata, energie. Genialitatea ta ca femeie sta in pantecul tau. In acest live vom discuta despre cum sa trezim puterea pantecului pentru a avea acces la o intelepciune feminina sacra. Vei primi in aceasta saptamana si meditatii si practici pentru reconectarea cu pantecul tau.

subiecte abordate

Calatoria personala a Taniei –
The biggest lessons & breakthroughs

In acest LIVE, Tania iti va impartasi calatoria ei de peste 12 ani, cu toate lectiile si constientizarile sale pe acest drum. Adevarate seminte de intelepciune, pe care nu vrei sa le ratezi. Un LIVE care iti poate schimba viata, cariera, relatia cu tine insati si modul in care functionezi in lume. Poti scuti foarte multi ani de incercare – eroare, ascultand live-ul acesta, in special daca esti o femeie feminina care vrea sa isi pastreze energia feminina in viata si in cariera.

subiecte abordate

Uniune Sacra in Business (cum imbini energia masculina si feminina in business)

Inca un LIVE favorit al Taniei. Cum imbinam energia feminina impreuna cu energia masculina in business? Cum creeam structura care poate sustine intreaga noastra energie creatoare feminina divina? Cum ne vindecam masculinul interior, pentru ca el sa sustina un business feminin? Cum arata energia feminina, cat si masculina in business? O imbinare sacra, o nunta cosmica a acestor 2 energii ne poate oferi o cheie minunata de a construi un business care sa ne implineasca, fara insa a renunta la feminitatea noastra pe drum.

subiecte abordate

Your NEXT level – cum mergi
la urmatorul nivel?

Care este urmatorul tau nivel? Cum ajungi la el? Cine trebuie sa devii? Cum TE SIMTI pe parcurs, in timp ce ajungi acolo? Cum accesezi o energie mai inalta, un nivel mai inalt, fara sa te pierzi pe tine pe drum? Discutam despre toate acestea si MULTE altele in ultimul LIVE al programului “Femeie, Daruieste-ti DARUL!”.

Vom avea un grup privat de facebook, unde vor avea loc toate LIVE-urile saptamanale de mastermind si unde vei primi acces la toate materialele din program. Toate LIVE-urile vor ramane salvate pentru ca tu sa te reintorci la ele de oricate ori doresti. Aici vei primi si sustinere si inspiratie din partea Taniei timp de 3 luni.

Sesiunile de Q&A
vor avea loc tot pe grupul de Facebook, LIVE, tinute de Tania, unde iti va raspunde la toate intrebarile tale arzatoare. Sesiunile vor ramane salvate, pentru ca tu sa continui sa ai acces la ele.

La inceputul
si la sfarsitul programului, ne vom intalni pe zoom,
pentru Ceremonia de Incepere si cunoastere, dupa care, peste 3 luni pentru Ceremonia de Incheiere. Aceste 2 intalniri vor avea si inregistrare.

Pentru cele
3 sesiuni de Dans,
ne vom intalni lunar cate o luna pe Zoom, pentru practica de dans. Intalnirile de dans nu vor avea inregistrare.

Dupa cele 3 luni,
grupul de facebook se va arhiva, insa tu vei continua sa ai acces la el si la materialele din program, fara insa a mai avea posibilitatea sa postezi.

Cand incepe si cat dureaza?

Programul va incepe chiar pe 11.11, de portal (11 Noiembrie), pentru a ne folosi de energia potentatoare a portalului si de Luna Noua din Noiembrie. Vom planta impreuna seminte si intentii chiar la inceput de drum.

Programul dureaza 3 luni. Pe 11 Februarie, programul se termina cu Ceremonia de Incheiere.

Calendarul Intalnirilor din program:

2 zile Mastermind online „Vindecarea relatiei cu banii”:

weekendul 22 – 23 Ianuarie (10:00 – 18:00) – AMBELE ZILE

Bună draga mea, îți scriu să îți spun că TE IUBESC pentru tot ceea ce faci, pentru sursa de inspiratie nesecate care ești. O femeie OAZĂ , asta esti tu pentru mine. Te ADOR!!! Am parcurs acum workshopul tau cu „Femeie, Dăruiește-ți Darul” (doar primele două ore) dar atâtea uși ai deschis, Doamne, ești o revelație pt sufletul meu. Termin și partea a doua și revin neaparat cu conștientizările mele dar acum simteam să îți transmit – DOAMNE cât de mult Te iubesc și cât de recunoscătoare îi sunt Universului că mi te-a scos în cale! Te cuprind, o zi minunata!

GABRIELA
participanta Workshop “Femeie, Dăruieste-ti Darul”

Te pup, draga mea. Simt nevoia sa iti transmit verbal, pentru ca esti mereu in gandurile mele! Cat de recunoscatoare iti sunt pentru ceea ce se intampla cu mine si cu viata mea. Inca de cand am inceput aceasta calatorie prin viata impreuna, in mine se petrec niste transformari fantastice. Incep sa devin femeia care stiam ca sunt si voiam sa fiu, dar sub nicio forma nu reuseam. Ma opresc aici, as putea sa scriu la nesfarsit, dar sunt tare fericita! Eu si viata mea se transforma zilnic. Te imbratisez cu mult drag si iti multumesc pentru tot.

TUNDE
fosta membra in Clubul She Shines

Tania, esti singura care m-a invatat cu adevarat sa ma opresc, ma AUD, sa ma VAD. M-ai ghidat atat de frumos si de natural sa opresc valtoarea vietii, incat marturisesc ca aseara, in timpul ceremoniei, am avut o constientizare hotaratoare pentru perioada pe care o traversez acum. Iti multumesc cu recunostinta pentru toata blandetea ta, pentru caldura pe care am simtit-o de la tine si aveam atat de multa nevoie. Ii multumesc Divinitatii pentru ca m-a ghidat catre acest program MI-NU-NAT!

CRISTINA
participanta program Vindecarea Fetitei Interioare

Vino alaturi de noi

Alege una dintre variantele de mai jos:

Atentie! Locurile sunt limitate!

Dupa ce te inscrii si iti ocupi locul, te relaxezi si te pregatesti cu bucurie pentru Ceremonia de Incepere de pe 11.11, de la orele 19:00, care va avea loc pe Zoom. Vei primi de la Tania toate detaliile in timp util.

Accesul la grupul de Facebook il vei primi chiar pe 11.11, in ziua inceperii programului.

Valoarea reala a transformarii pe care o vei avea in programul “Femeie, Daruieste-ti Darul”
18.000€

Insa tu platesti doar:

Plata in rate

1111€

370 euro x 3

cate o rata la fiecare 11 ale lunii

 

vreau sa ma inscriu

Plata integrala

999€

reducere 112€

i

vreau sa ma inscriu
 
 

Dupa cele 3 luni in program, vei fi o femeie care se iubeste pe sine, care va avea
curajul sa isi verbalizeze adevarul, care va trece printr-o experienta profund
transformatoare, ce ii va reda increderea, curajul, autenticitatea, radianta si
puterea de a-si darui darul in lume intr-un mod autentic feminin, implinitor,
datator de Viata.

Nu te vei mai compara cu nimeni din afara ta, nu vei mai urma strategii
mentale, masculine si rigide de a face business, iti vei onora ritmul tau feminin si
vei stii cum anume sa iti construiesti business-ul in jurul vietii tale si nu invers.

Daca acum esti o femeie timorata, speriata, extenuata, care sta non stop in
mental, care urmeaza liste interminabile de TO-DO, care se simte o impostoare
in propria viata, ei bine, dupa cele 3 luni in program, tu vei fi o Femeie
Increzatoare, plina de inspiratie, incredere in tine si in valoarea ta, o MUZA
pentru cei din jur si o femeie Magnetica.

Nu doar tu, dar si businessul tau, veti inflori.

Tania Tita este coach de feminitate, Womb Awakening Facilitator (in formare), faciliteaza programe de evolutie feminina de mai bine de 10 ani. Este fondatoarea Clubului She Shines, program de 6 luni, o calatorie initiatica de feminitate sacra si reintregire feminina. Este organizatoarea celui mai mare summit online de feminitate – Reinventare Feminina, prin care a atins vietile a peste 20.000 de femei in trei editii. Autoarea a 2 carti – Invitatie la Viata si Ai dragoste de tine.

De-a lungul timpului a organizat sute de intalniri, workshopuri, cursuri si evenimente de feminitate, iar femeile care ajung la Tania spun ca au ajuns in sfarsit Acasa. Stilul autentic al Taniei atinge fiinta interioara a femeii si o ajuta sa isi recunoasca Adevarul interior profund, oferandu-i instrumentele de adevarata evolutie si reintregire.

Pe drumul antreprenoriatului feminin, Tania are o experienta de mai bine de 10 ani, chiar de la inceputul aparitiei internetului in Romania. A creat programe online unice, pline de inspiratie, inca de pe vremea cand in Romania aceste programe nu erau cunoscute si nici la moda. Are o experienta si o perspectiva unica asupra antreprenoriatul feminin, multe femei cerandu-i sa le fie mentor in aceasta calatorie.

Inscriindu-te in programul “Femeie, Daruieste-ti Darul!” vei putea primi cele mai profunde constientizari si ghidari direct de la Tania, timp de 3 luni.

Tania, iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru toate materialele pe care ni le trimiti online. Foarte multe momente de “aha” mi-ai adus de cand te-am descoperit. Iti multumesc pentru asta si pentru tot ceea ce faci si ma bucur sa fiu aici cu voi, sa ne vindecam impreuna!

DIANA
participanta ateliere

Multumesc din suflet pentru toate informatiile primite! Simteam cum s-a deschis un portal si curgeau cuvintele tale divine inspre mine. Am avut enorm de multe constientizari. Multumesc din inima!

Laura 
participanta ateliere

Te iubesc, draga mea! Nu iti voi multumi niciodata indeajuns pentru cat m-ai ajutat sa imi schimb viata, pentru libertatea si fericirea pe care o simt dupa ce m-am descoperit. Pentru tot, iti multumesc si iti doresc sa ti se intoarca inmiit! Multumesc Universului pentru minunatul cadou trimis – Tu!

RODICA

Intrebari frecvente

1. Este acest program si pentru femeile care isi cauta misiunea?

“Femeie, Daruieste-ti Darul!” se adreseaza in primul rand femeilor care au deja o misiune in lume si vor sa trezeasca Divinul Feminin in business, dar nu numai. 

Este un program intens care te va reconecta la adevarul tau profund feminin si la radianta ta ca femeie, si te va purta, de asemenea, printr-un proces profund de introspectie si reflectie prin care tu sa iti recunosti adevarul tau profund si unicitatea ta ca femeie in lume. 

Tania recomanda acest program oricarei femei care simte un mare DA interior, pentru ca ceea ce poate trezi acest program in viata unei femei este nepretuit. 

Inclusiv femeile care au un drum format deja ar putea trece printr-un proces intens de restructurare in business-urile lor, in urma acestui program. 

2. Daca nu mi-am gasit inca misiunea, dar simt in interiorul meu o chemare - este acest program pentru mine?

DA, cu siguranta da! 

In urma acestui program vei primi o claritate mult mai mare despre drumul tau si modul in care iti doresti sa iti construiesti acest drum, in aliniament cu esenta ta feminina. 

Vei trezi VIATA in tine si Tania te ghideaza printr-o serie de intrebari saptamanale sa ajungi in profunzimea femeii din tine, pentru a-ti primi ghidare si claritate pe drum. 

3. Vom primi sustinere din partea Taniei si pe partea organizationala si functionala a unui business?

Programul ‘Femeie, Daruieste-ti Darul!“ se ocupa in mod special de aspectele energetice feminine interioare ale tale si ale businessului tau (magnetismul tau feminin, iubirea de sine ca femeie, curajul de a-ti folosi vocea, trezirea pantecului si a divinului feminin in business, etc) , insa pana la finalul programului poti avea inclusiv claritatea unei oferte UNICE pe care sa o creezi in businessul tau si cum anume sa atragi clientele ideale pentru ea. 

Insa, pentru sustinere pe partea organizationala si functionala a business-ului tau, poti contracta contracost o sesiune privata de 2h cu Tania. Ea va deschide locul pentru 5 sesiuni private cu ea in program. 

4. Ce cuprinde programul?

Programul dureaza 3 luni si cuprinde 12 LIVE-uri de Mastermind, 3 LIVE-uri de Q&A, 3 sesiuni pe zoom de dans energetic, o ceremonie de incepere si incheiere, 5-7 meditatii, practici energetice feminine, teme de lucru si de reflectie saptamanale, sustinere si inspiratie zilnica din partea Taniei. 

De asemenea, ca si bonus in program, primesti accesul gratuit la MASTERMIND-ul ONLINE INTENSIV de 2 zile, intitulat “Sacred Feminine Abundance – Vindecarea relatiei cu banii” din perspectiva energetica feminina. 

5. Cum se desfasoara programul?

Ai mai sus toate detaliile despre desfasurarea programului. Citeste cu atentie intreaga pagina. 

6. Nu ma descurc sa ma inscriu? Ce pot face?

Daca intampini dificultati in a te inscrie in program, trimite un email la asistenta@taniatita.info, iar colega mea Aida te va ajuta cu toate informatiile necesare.

7. Nu pot participa la aceasta editie. Va mai fi o urmatoare editie?

Tania nu promite ca va mai urma o editie a acestui program, desi intentia ei este una afirmativa. 

Tania deschide programe noi numai atunci cand este inspirata sa o faca, asadar nu exista o certitudine 100% ca acest program va mai avea o noua editie.

In plus, investitia in program va creste cu fiecare noua editie. Acest pret este valabil doar pentru programul pilot.