Reintoarce-te la tine, Femeie!

O invitatie la mai multa iubire de sine si armonie interioara 

Sunt extrem de entuziasmata sa ma intalnesc cu romancele noastre dragi de peste hotare, care parcurg o calatorie de cunoastere de sine si de regasire interioara.
 
Le fac, prin intermediul acestui workshop, o invitatie la a-si recapata puterea personala si de a invata iubirea de sine, revenind cu atentia inspre ele, in loc sa o consume constant in afara lor, acest lucru cauzandu-le epuizare si frustare. Nu stiu despre tine, dar eu personal mi-am fost, pentru cea mai mare a timpului, cea mai mare judecatoare. Abia din momentul in care am inceput sa ma imprietenesc cu mine insami cu adevarat, lucrurile au inceput sa se schimbe cu adevarat. 
 
Nimic in afara noastra nu se transforma fara noi. Nu ne-a invatat nimeni despre iubirea de sine, ci din contra, purtam cu noi nenumarate preconceptii cu privire la ce inseamna iubirea de sine, care in loc sa ne ajute, mai mult ne mentin in vinovatie si limitare.
 
Daca acolo unde te aflii te simti izolata in calatoria ta spre tine insati, daca ti-e dor sa te conectezi cu femei romance ca si tine, care parcurg acelasi drum, care te primesc cu inima deschisa si care iti inteleg procesul interior fara sa il judece, daca simti chemarea inspre mai multa iubire de sine, inspre mai multa acceptare, blandete si armonie a ta cu tine, dar nu stii cum sa faci acest lucru, atunci acest workshop este pentru tine.
 
Organizez in tara numeroase workshopuri si intalniri cu femeile noastre dragi si sunt extrem de bucuroasa sa vad profundele transformari care au loc in vietile lor. Fiecare intalnire este revelatoare si transformatoare si am simtit sa ofer aceasta ocazie si romancelor plecate in strainatate.
 
Eu insami am locuit aproape 4 ani in afara si am simtit lipsa unei comunitati de femei romance alaturi de care sa evoluez impreuna si sa ne transformam impreuna. Asa ca am simtit sa fiu eu cea care creeaza aceasta comunitate, chiar daca acum m-am reintors in tara si locuiesc majoritatea timpului aici. Activitatea mea imi permite, insa, sa ajung acolo unde ma ghideaza sufletul.
 
Asa ca mi-am ascultat chemarea interioara si am pus la punct aceste workshopuri in 3 mari orase europene.
 
Londra: 20 iulie 2019
Madrid: 19 octombrie 2019
Roma: 9 noiembrie 2019
 
In cadrul acestor workshopuri vom face exercitii de feminitate si iubire de sine, vom dansa, vom medita, vom interactiona unele cu altele, ne vom conecta la inima, pantecul si corpul nostru, vom deschide conversatii profunde si vindecatoare.
 
Pregatesc o multime de surprize frumoase pentru voi.
 
Va invit sa veniti imbracate lejer sau sa va luati la voi o rochita/fustita lunga de schimb. Vom sta pe saltelute sau pe tabureti, ne vom misca, asadar este necesar sa fiti cat mai confortabil imbracate si sa va simtiti bine.
 
Taxa de inscriere:
Londra: 40 lire/pers
Madrid: 45 euro/pers
Roma: 45 euro/pers
 
Workshopul va dura intre 4 si 6 ore, iar locatia exacta va fi oferita in urma inscrierii. Pentru inscriere (indiferent de orasul pentru care te inscrii), este necesar sa achiti taxa de inscriere in avans. Ai mai jos detaliile de plata.
 
Nota***:
Workshopul se va tine daca sunt minim 20 de persoane inscrise.
Daca nu se strang 20 de pers., il vom anula iar tu iti vei primi banii inapoi. Daca insa, workshopul se va tine, iar tu nu mai poti ajunge, banii nu se returneaza, deci am rugamintea sa iti asumi aceasta inscriere la workshop. Ai insa posibilitatea sa oferi locul tau unei alte persoane.
 
***Inscrierea este valabila doar dupa achitarea taxei de participare, in acest fel ma pot organiza si eu corespunzator. Fac o deplasare in afara tarii, deci organizarea este un pic mai complexa decat pentru workshopurile din Bucuresti.
 
Va fi o zi pentru sufletul si corpul nostru.
 
Vom face pasi inspre noi insine, inspre mai multa iubire si blandete de sine, vom elibera convingeri limitative care nu ne mai servesc, ne vom lua inapoi puterea si vom deschide un spatiu interior in care sa ne reintoarcem si sa ne imprietenim cu noi insine.
 
 
 
Londra
40 lire - 210 ron
Workshop Londra

20 iulie 2019

Achita aici pentru Londra
Madrid
45 euro - 210 ron
Workshop Madrid

19 octombrie 2019

Achita aici pentru Madrid
Roma
45 euro - 210 ron
Workshop Roma

9 noiembrie 2019

Achita aici pentru Roma

Daca iti doresti sa achizitionezi cartea „Ai dragoste de tine”, o poti comanda online de pe linkul de mai jos, iar eu ti-o voi aduce la eveniment. Dupa comanda, trimite-mi un email in care sa ma anunti de acest aspect, pentru a stii cui anume ii aduc cartile. 

Tania Tița este autoarea cărților transformaționale Invitație la viață” și Ai dragoste de tine” și coach holistic, precum și organizatoare a numeroase proiecte dedicate în special transformării interioare și împlinirii femeilor, toate din perspectivă holistică.

Tania este pasionată de evoluția personală și urmându-și cu dedicare și sinceritate propria călătorie de cunoaștere de sine și împlinire, ea împărtășește conștientizările și procesul său personal pentru a fi alături de femeile care parcurg aceeași călătorie.