Blog

Probabil ca stii deja, exista mai multe arhetipuri feminine extrem de potentatoare pe care o femeie le poate integra in viata ei pentru a se reintregi ca femeie (in Clubul She Shines discut mult mai profund despre aceste arhetipuri, cat si umbrele lor, caci fiecare arhetip in parte vine la pachet si cu o umbra care are nevoie sa fie integrata), insa sa revin la subiect. 

 

Unul dintre aceste arhetipuri este Arhetipul Mamei. Mama este blanda, iubitoare, plina de acceptare neconditionata si de compasiune, are o inima plina si deschisa, isi protejeaza copiii si face tot ceea ce ii este in putere pentru a asigura protectia copiilor ei. 

 

Ei bine, multe femei, indiferent ca sunt mame deja sau nu, au mult de vindecat acest arhetip al mamei, deoarece este inteles si practicat intr-un mod foarte disfunctional de femeile care nu si-au vindecat fetita interioara ranita.

 

Este foarte interesant, deoarece vindecarea fetitei interioare ranite ne ajuta in vindecarea umbrei Arhetipului de Mama, iar Arhetipul Mamei ne poate ajuta in vindecarea fetitei interioare. Ele merg mana in mana, iar cu ghidarea potrivita poti stii cum anume sa le imbini in viata ta in asa fel incat sa te reintregesti ca femeie si sa iti vindeci ranile emotionale sangerande.

 

Te invit sa asculti materialul video de mai jos in care discutam mai pe larg despre acest arhetip.

 


 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.