”Daca sexualitatea mea infloreste atunci cand ma simt puternica, iar eu am invatat sa functionez dintr-un spatiu de blandete si caldura si incredere, care nu nasc absolut nimic sexual in mine, cum fac sa reconciliez cele doua parti din mine? Imi e dor de mine imputernicita in sexualitatea mea.” – Andreea

 

Dragile mele,

Etapa de integrare a acestor parti, cea blanda si cea imputernicita in sexualitatea noastra, este o arta pe care noi ca si femei, pe drumul reintregirii si feminitatii noastre sacre, este important sa o maiestrim.

 

In videoul de mai jos va impartasesc, din perspectiva mea, cum putem maiestri aceasta Arta a Feminitatii Sacre, dar raspund si la alte intrebari aduse in discutie foarte des in comunitatea noastra de pe Facebook Vindecarea fetitei interioare si Trezirea Divinului Feminin [Tania Tita] .

 

Te invit cu drag sa vizionezi acest video si pe grupul privat de Facebook de mai sus, daca iti doresti sa iti raspund la intrebarile tale (in fiecare saptamana avem o sesiune de Q&A in care raspund intrebarilor din comunitate).

 


 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.