Draga mea,

Astazi vreau sa iti povestesc despre Fecioara Maria si Trandafirul Alb.

Probabil iti este cunoscut deja faptul ca eu mereu o invoc pe Fecioara Maria in toate ritualurile si ceremoniile pe care le fac, deoarece ea lucreaza profund pe vindecarea transgenerationala, pe karma de familie si linia genetica. Ea ne ofera sprijin in curatarea energetica a corpului si deschiderea inimii.

 

Fecioara Maria este si un maestru al purificarii ancestrale. Are o energie extrem de frumoasa si blanda a inimii, plina de compasiune si iubire neconditionata, iubitoare, poarta o energie a Mamei, este o Mama Divina. Energia ei ca o cascada purificatoare. O cascada care te purifica si iti acceseaza noi frecvente de lumina.

Trandafirul Alb este atat de asociat cu Fecioara Maria deoarece reprezinta puritatea cristalina, ceea ce ne ajuta de fapt Fecioara Maria sa facem. Sa curatam, sa purificam, sa ne deschidem inima, sa ajungem din nou la puritatea cristalina a sinelui nostru.

 

Si cum ajungem la esenta noastra, la puritatea sinelui nostru?

Prin decodarea patternurilor vechi si codurilor genetice, prin vindecarea ancestrala, prin recodarea unor frecvente mai inalte de lumina. Trecem prin ciclul de moarte si renastere si purificari profunde, unde F.M ne invita la blandete in aceste momente si ne sustine cu energia ei pentru a trece cu mai multa usurinta prin aceste purificari.

 

Te invit sa urmaresti materialul video de mai jos pentru a afla cum poti lucra si tu cu Fecioara Maria si Trandafirul Alb.

 
 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.