Blog

Spuneam in multe alte articole anterioare ca cel mai mare act al iubirii de sine pe care o femeie il poate face pentru ea insasi este sa se reconecteze cu fetita ranita din interiorul ei si sa ii mangaie ranile, sa ii valideze emotiile si sa ii ofere iubirea si acceptarea de care ea are nevoie.

Acest lucru se intampla cand noi devenim mame pentru fetita din interior. Ce inseamna sa fii o mama pentru ea?

Inseamna sa renunti sa mai privesti in afara ta si sa mai astepti ceva de la cineva, inseamna sa renunti sa mai invinovatesti pe altcineva pentru nefericirea sau durerea ta si inseamna sa iti iei responsabilitatea pentru vindecarea ta interioara, oferindu-ti tu, tie insati, ceea ce ai avea nevoie sa iti ofere altcineva.

Cum ai avea nevoie ca o mama sa se comporte cu tine? 

Exact asa fii tu pentru fetita ta interioara.

Daca ai nevoie de iubire, ofera-i ei iubire in toate modurile in care poti.

Daca ai nevoie de validare si de acceptare neconditionata, valideaz-o tu si ofera-i tu fetitei din interiorul tau acceptarea ta neconditionata.

Daca ai nevoie de o prezenta tacuta, continatoare si vindecatoare, fii tu o martora plina de blandete fata de fetita ta interioara.

Si tot asa.

 

Vezi ce gol anume este in interiorul tau pe care prezenta unei mame il poate umple. 

Devino tu acea mama pentru fetita din tine. 

 

Fiecare femeie este important sa devina o mama pentru fetita ei interioara, caci pana nu o face, relatia cu propria ei mama va scartai, relatia cu ea insasi va scartai, relatia cu toti ceilalti va scartai, caci in interiorul ei va exista un gol constant si o foame constanta de iubire, care nu poate fi suplinita de nimeni din exteriorul nostru. Daca iti este greu sa faci acest lucru, cere-i Mamei Divine si Mamei Maria (Fecioarei Maria) sa fie ele o mama pentru tine si sa iti arate cum anume sa fii tu o mama pentru fetita ta interioara.

Deschide-te sa fii iubita, continuta si ghidata de Gratia Divina. 

 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.