Unul dintre obiceiurile constante in activitatea mea este sa observ.

Sa observ lumea, comportamentele, natura umana, sa-mi observ emotiile, propriul proces interior, propriul comportament, dar in acelasi timp sa observ tot ce se intampla si la exterior, in jurul meu, nu doar in interior, desi interiorul este fundatia.

 

Multe dintre observatiile mele imi arata ca majoritatea femeilor sunt in competitie unele cu altele, se uita cu coada ochiului la cealalta, sunt invidioase unele pe celalalte, se barfesc cum prind ocazia, se simte o energie de separare si durere intre ele, chiar daca ele nu o recunosc. Si nu este vina lor. Purtam in energia noastra o rana profunda ancestrala pe feminin. Avem de vindecat profund rana feminitatii, pentru a incepe sa ne reamintim cine suntem in esenta noastra si sa ne luam puterea inapoi.

 

Am simtit sa revin cu acest subiect, desi l-am mai abordat in mai multe ocazii, deoarece el este unul acele subiecte extrem de relevante pentru eliberarea si trezirea noastra. Nu trebuie sa anulam invidia pe care o simtim fata de celelalte femei atunci cand ea se activeaza, pentru ca ar fi o minciuna sa pretindem. Insa nici nu trebuie sa o hranim, dar putem lucra constient cu ea.

 

Atunci cand observi ca se activeaza in tine invidia, competitia, resentimentele, in loc sa dai curs gandurilor si judecatilor inspre alte femei, te invit sa te opresti chiar acolo, in acel moment in care experimentezi acele emotii. Nu fugi de ele, nu incerca sa te convingi ca este altfel, nu te judeca pentru ceea ce simti, nu intra in mental, nu incerca sa te ascunzi in spatele unei imagini de femeie spirituala.

 

Opreste-te si simte. Respira bland, profund, si recunoaste acele emotii pe care le simti. Mangaie-ti inima si conecteaza-te cu fetita ta interioara, caci ea este cea care se simte nemerituoasa, insuficienta, inferioara etc. Asigur-o ca ea are parte de iubirea ta si ca ea este suficienta pentru tine, ca ea este perfecta pentru tine exact asa cum este si ca nu mai este necesar sa se lupte sa demonstreze nimic nimanui. Spune-i ca presiunea de a fi intr-unul fel anume nu mai este necesara. Se poate relaxa fix acolo, in bratele tale.

 

Apoi, binecuvanteaz-o pe acea femeie care ti-a activat un sentiment de invidie sau resentiment. Binecuvanteaz-o si multumeste-i pentru curajul de a fi cine este si de a-si urma adevarul inimii, cat si pentru faptul ca ea este un mesager pentru tine si o sursa constanta de inspiratie. Fiecare femeie pe care o admiram ne arata ca tot ceea ce este in ea, este si in noi. Insa, daca ramanem in judecata fata de ea, in invidie (fara sa ne dam voie sa o simtim, asa cum am aratat mai sus, pretinzand ca nu s-a intamplat nimic), cu atat mai mult ne sabotam si ne indepartam de fix sursa acelor lucruri care sunt atat de la indemana si noua.

 

Privind mai atent, e important sa incepem sa ne vindecam rana feminitatii intr-un mod si mai profund. Sa ne intrebam ce am preluat ca si convingeri si energie, bagaj sabotor, de la mama, bunica, strabunica si dincolo de ele, de la femininul colectiv si in ce fel ne impacteaza aceste rani si traume viata noastra de adulte, in relatiile noastre cu celalalte femei, in relatie cu masculinul si implicit (sau mai ales) in relatie cu noi insene.

 

Daca vrei sa incepi aceasta vindecare, te invit sa te abonezi la newsletter aici  si sa descarci gratuit ebookul “Vindecarea Ranii Feminitatii si Reintregirea ta ca Femeie”.

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.