Secretul unei vieti magice?

Imi doresc sa iti raspund cu propria mea perspectiva la aceasta intrebare, poate te inspira si pe tine.

 

        Pentru mine, secretul unei vieti magice, rezumat in doua cuvinte, este urmatorul:

                                                          relaxare si incredere.

 

 

Ai putea sa crezi ca sunt nebuna.

 

„Cum adica, Tania, secretul unei vieti magice sa fie relaxarea si increderea? Doar atat? Trezeste-te, sigur nu traiesti in lumea in care traiesc si eu.”

 

(ma amuz, de cate ori am auzit aceasta intrebare si de tot atatea ori am privit uimirea celor ce ma intrebau aceste lucruri, cand se minunau de lucrurile atat de magice din viata mea. Ei imi spuneam ca am noroc – dar uitau cand le comunicasem si lor, de foarte multe ori, ca secretul unei vieti pline de magie este si in ei si le dadeam chiar secretul pe care ei il cautau peste tot, si nu ajungeau sa il gaseasca acolo unde credeau ei ca il vor gasi)

 

Pentru inceput, da, recunosc: desi traiesc in aceasta lume fizica, 3D, realitatea mea adevarata este realitatea 5D, realitatea de dincolo de iluziile, limitarile si fricile Mayei. Asa ca ai putea sa spui ca nu traiesc in lumea asta, tocmai pentru ca sunt constienta ca realitatea mea fizica, aici pe pamant, este doar o oglindire a realitatii Adevarate, a realitatii mele interioare, conectata la Divin.

 

De ce relaxarea si increderea reprezinta secretul meu pentru o viata magica?

 

De fiecare daca cand mintea imi joaca feste si vrea sa cad in capcanele ei pline de anxietate,

ma relaxez si am incredere.

 

Ma relaxez si am incredere.

Ma relaxez si am incredere.

Ma relaxez si am incredere.

Ma relaxez si am incredere – asta este mantra mea zilnica si apoi spun urmatoarea rugaciune:

 

Divinul Feminin,

Multumesc pentru miracolele si binecuvantarile pe care le aduci in viata mea in fiecare zi.

Elibereaza-ma de temerile si ingrijorarile acestei lumi si Da-ti Puterea si Increderea Ta.

Multumesc, multumesc, multumesc.

 

Dar asta nu inseamna ca nu mai fac nimic. Uneori, chiar da, nu fac nimic, pentru ca stiu ca cel mai important aspect este reconectarea cu sursa mea interioara, cu Shakti, cu esenta mea divina feminina, caci atunci cand sunt conectata la ea, totul in viata mea curge cu usurinta, abundenta si toate se rezolva firesc, fara sa ma dau eu peste cap.

 

Atunci cand sunt in A FACE, ma asigur ca acest A FACE vine inspirat din A FI, caci daca nu este inspirat din A FI, voi trage de mine, ma voi lupta cu viata, ma voi pune contra vietii, ma voi abandona pe mine pe drum, voi face din ego si din mental, nu din IN-SPIRATIE si din simtire.

 

Cand NU SUNTEM inainte de a face, totul se intoarce la un moment dat impotriva noastra. Chiar daca pe termen scurt, a face da rezultate, daca acest “a face” nu este conectat la “a fi”, ne vom trada pe noi pe drum si nu vom face lucrurile din motivele cele mai potrivite.

 

Ca sa fii conectata la “A fi” trebuie sa inveti sa te relaxezi si sa ai incredere.

 

Trebuie sa trezesti Divinul Feminin din tine, sa ii dai voie lui Shakti sa curga liber prin tine (voi reveni cu un alt articol pe blog saptamana viitoare prin care iti impartasesc modalitati prin care blocam fluxul energiei Shakti si cum anume sa il deblocham pentru a trai magie si usurinta).

 

Este contraintuitiv a tot ceea ce ne-a invatat societatea patriarhala. Credem ca prin munca extenuanta, prin mental, prin a face constant, prin actiune fizica – vom ajunge acolo unde ne dorim – insa aceasta este de fapt cea mai sigura cale spre abandon de sine si depresie.

 

Trezirea Divinului Feminin in interiorul nostru ne arata ca exista si o alta cale: mai blanda, mai armonioasa, mai in contact cu nevoile si cu emotiile noastre, mai in contact cu esenta noastra, de a face lucrurile. A FI inainte de A FACE.

 

HAI CU NOI IN CLUBUL SHE SHINESunde vei parcurge cu mine o calatorie absolut initiatica si transformatoare pentru viata ta si unde vei invata cum sa te relaxezi si sa ai incredere.

                                                                        CLICK AICI

 

Pentru mine, prioritar este sa am grija de mine si de spatiul din care functionez in majoritatea timpului. Cand spatiul meu este hranit, armonios, inspirat, plin de magie si divinitate, relaxant si plin de incredere, abia de acolo ACTIONEZ. Caci aceasta actiune inspirata din relaxare si incredere, este singura care imi poate aduce rezultate atat pentru implinirea sufleteasca si spirituala, nu doar pentru ego-ul meu.

 

Relaxeaza-te si ai incredere.

Universul ii rasplateste pe cei ce au incredere.

“Elibereaza-te de ideea ca trebuie sa muncesti constant sau sa te epuizezi pe drum pentru a avea o viata implinita. Imbratiseaza conceptul ca odihna, linistea, relaxarea sunt elemente esentiale pentru viata pe care iti doresti sa ti-o construiesti” – autor anonim

 

HAI CU NOI IN CLUBUL SHE SHINESunde vei parcurge cu mine o calatorie absolut initiatica si transformatoare pentru viata ta si unde vei invata cum sa te relaxezi si sa ai incredere.  CLICK AICI

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.