Draga Femeie Zeita,

Stii ca energia ta atrage toate binecuvantarile sau le indeparteaza, in functie de cat de mult bagaj sabotor exista in campul tau energetic?

Toate traumele noastre neprocesate, tot bagajul energetic ancestral inspre care nu ne-am uitat poate niciodata, toate gandurile limitative si negative pe care le preluam de la ceilalti, toate parerile tuturor pe care le permitem in spatiul nostru, un bagaj karmic poate din vietile anterioare si multe altele ne saboteaza viata in momentul prezent.

Totul este energie, iar in functie de energia pe care noi o emanam constant, asta ajungem sa traim. Daca energia noastra poarta o vibratie joasa, daca ea este impregnata cu toata “mizeria” tuturor, nu e de mirare ca ne zbatem in fiecare zi sa supravietuim energetic, caci pierdem energie si vitalitate constant.

Cand am inteles cat de importanta este energia mea pentru calitatea vietii mele, am inceput sa fac o multime de schimbari majore in viata mea:

– am inceput sa devin constienta in ce fel imi irosesc aceasta energie constant, pe lucruri absolut lipsite de importanta si am inceput sa renunt la toate actiunile/gandurile/comportamentele care ma extenuau fara rost;

– am inceput sa-mi fac curatarile energetice in fiecare dimineata si seara, pentru a-mi curata aura si a-mi pastra energia curata si luminoasa, intr-o vibratie inalta;

– am inceput sa lucrez profund la nivel energetic, pentru a ma elibera de tot bagajul sabotor karmic si ancestral ce il purtam in campul meu energetic si imi sabota fiecare arie a vietii (este un lucru extrem de complex si profund, am trecut printr-o multime de ceremonii energetice si meditatii profunde, initiatice, pentru a face aceasta curatenie energetica profunda. Iti povestesc un pic mai jos cum poti sa incepi si tu acest proces la nivel profund, care sa-ti aduca rezultate si transformari reale in viata ta);

– am inceput sa trezesc in interiorul meu Zeita Interioara, sa implementez in viata mea practici energetice feminine care sa-mi reda vitalitatea, radianta, stralucirea, sa-mi ridice vibratia si sa creeze spatiu pentru activarea energiei Shakti, energiei Divine Feminine Creatoare;

– am invatat cum sa-mi setez limite sanatoase cu ceilalti, cum sa am grija de mine la nivel holistic si cum sa lucrez cu energia mea, astfel incat sa traiesc cat mai mult timp intr-o energie cu vibratie inalta, activatoare si sustinatoare pentru a manifesta cu usurinta si cu gratie.

 

Nu mai e cazul sa ne mai luptam sau sa  ne mai extenuam pe drum.

 

Etapa patriarhatului este pe sfarsite, acum incepe etapa Trezirii Divinului Feminin, care inseamna: mai multa blandete, mai multa curgere, mai multa usurinta, mai multa simtire, mai multa iubire si o inima deschisa, activarea Zeitei Interioare care ne invata cum sa activam in interiorul nostru aceasta energie potentatoare, creatoare, plina de magie si manifestare abundenta.

Foarte putine femei isi dau permisiunea sa straluceasca si sa se dedice transformarii lor adevarate. Desi le este atat de dor de ea, Femeilor le este teama de puterea lor interioara si de energia Shakti atat de potentatoare din ele insele, tocmai pentru ca vin la pachet cu o multime de conditionari si traume.

Clubul She Shines s-a transformat intr-un program initiatic de 6 luni, cel mai complet program pe care l-am creat vreodata, pentru ca vreau sa iti ofer o EXPERIENTA adevarata, care sa-ti aduca rezultate concrete in viata ta.

Ei bine, astazi noua versiune a Clubului She Shines isi deschide portile.

CLICK AICI PENTRU DETALII. (click si citeste intreaga pagina cu atentie, sunt extrem de entuziasmata de ceea ce am pregatit pentru tine)

In Clubul She Shines vom lucra foarte mult energetic – tocmai pentru a elibera din energia ta tot ceea ce te saboteaza si te tine mica, blocata, in saracie (financiara/emotionala/spirituala/energetica) pentru a te Transforma in Zeita care esti de fapt si a-ti transforma viata din durere/extenuare/lipsa/compromis in radianta/vitalitate/stralucire si usurinta!

CLICK AICI PENTRU DETALII

A venit momentul sa ne luam responsabilitatea propriei noastre energii si vieti.

Sa ne dedicam cu adevarat transformarii si integrarii, dar de data asta intr-un mod bland si feminin care sa ne implineasca, care sa ne fie autentic, nu unul care sa ne epuizeze sau sa puna enorm de multa presiune pe noi.

In Clubul She Shines, in acest program initiatic de 6 luni – sunt dedicata sa iti ofer toate practicile, instrumentele si constientizarile mele, care au dat si continua sa dea rezultate minunate in viata mea, pentru ca vad in tine ceea ce este si in mine. Stiu ca exista si in interiorul tau exact acelasi potential care exista si in mine, iar cu practicile si instrumentele potrivite, iti poti transforma si tu viata cu adevarat.

Divinul Feminin,
Multumim ca lucrezi in energia noastra, pentru purificare si eliberare.
Curata tu tot bagajul energetic care ne saboteaza,
din viata asta, din vietile anterioare, din toate realitatile si dimensiunile.

Lasa-ne curate, luminoase si libere!
Adu lumina si binecuvantare in memoria noastra celulara,
Elibereaza toate limitarile, fricile si traumele din campul nostru energetic,
Da-ne Inapoi Vitalitatea, Radianta, Stralucirea…

AHO!

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.