Cum sa ai incredere atunci cand trebuie sa iei decizii importante?

Eu am intotdeauna increderea ca sunt sustinuta si protejata divin si ca tot ceea ce imi apare in cale este spre binele meu cel mai mare. Acesta imi este crezul meu si din acest spatiu traiesc in majoritatea timpului. Mi-a adus enorm de multa eliberare si magie in viata aceasta perspectiva.

Haide sa iti impartasesc una dintre cele mai importante decizii pe care a trebuit sa o iau eu in ultima vreme si cum anume am procedat, poate iti este si tie de folos.

Mai tii minte Luna Plina in Fecioara din Septembrie? Acea Luna Plina care ne-a invitat la organizare, la restructurari, la schimbari si eliberari profunde? Iti spusesem eu intr-unul dintre email-uri de atunci ca acea Luna Plina s-a resimtit profund in viata mea, deoarece m-a facut sa ma opresc, sa-mi iau timp de reflectie si introspectie, caci simteam ca Mama Divina are sa-mi transmita ceva, iar eu trebuia sa aud.

Cand simt ca Divinitatea are un mesaj pentru mine, de obicei ma face atenta prin a-mi aduce in viata anumite situatii contrastante sau pur si simplu se naste un sentiment in interiorul meu care este mult mai pregnant ca de obicei. Poti sa o numesti intuitie sau al saselea simt. Simt ca urmeaza ceva. Simt ca trebuie sa mi se reveleze ceva.

Asa ca atunci cand primesc astfel de semne, imi iau timp de odihna si de conectare cu mine (nu a fost dintotdeauna asa; foarte multa vreme am luptat contra vietii si fortam, dar in timp am inceput sa am incredere si sa ma las ghidata). La inceput nu-mi dau seama care este mesajul pe care trebuie sa-l vad. Nu pot pune punctul pe „i”, dar pe masura ce ma adancesc, ce imi iau timp pentru a ma odihni, a face liniste si a-mi face practicile zilnice, la un moment dat imi primesc claritatea.

Ei bine, decizia era despre unul dintre cele mai importante proiecte ale mele – Clubul She Shines. Pana in Septembrie, acest Club era un abonament lunar, on-going, care facilita si sustinea transformari profunde pentru un grup absolut minunat de femei, inca din Februarie. Pe parcursul a 8-9 luni, am lucrat profund cu acest grup pe o multime de subiecte si am creat impreuna un spatiu extraordinar de frumos, de vulnerabil si de transformator.

In Septembrie insa, am simtit ca acest Club are nevoie sa devina ceva mai mult decat il gandisem initial. Nu stiam insa ce anume si cum sa transform un proiect atat de mare. Un proiect la care muncisem enorm de mult si care functiona deja cu o grupa absolut minunata de femei. Dar totusi, sentimentul ca el trebuia sa devina ceva mai mult nu-mi dadea pace.

CAND DIVINUL FEMININ VREA SA TE FACA ATENTA, EL TE FACE ATENTA. Important este sa asculti, caci in dese randuri nu ascultam aceste imbolduri, deoarece ne este teama si lasam mintea sa ne creeze scenarii pline de frica, incepem sa gasim scuze si explicatii, incercand sa rationalizam ceea ce ne intuitia noastra ne spune si uite asa trece sansa pe langa noi.

Insa am invatat ca nu lucrez de capul meu in lume, ca activitatea mea este o manifestare a Divinului. Ca el lucreaza prin mine. Nu sunt eu cea care decid ce anume fac si ce anume nu fac, ci Divinul decide. Treaba mea este sa fac suficient de multa liniste si sa am suficient de multa incredere sa il urmez.

Mi s-a dovedit intotdeauna ca atunci cand eu ascult ceea ce ma ghideaza Sinele meu sa fac, acolo au loc cele mai mari transformari, chiar daca e extrem de greu de conceput pentru mintea mea. Am invatat sa lucrez cu mintea mea, pentru a o pune in serviciul Binelui Cel mai Mare.

Asa ca am auzit: Clubul She Shines are nevoie sa devina ceva mai mult. Dupa 2 saptamani de liniste, de retragere, de ascultare interioara si de incredere profunda in intuitia mea, am decis ca vine momentul unei schimbari:

Clubul She Shines avea sa-si inchida portile formatului vechi si sa devina ceea ce este menit sa devina: Un program transformator de 6 luniO adevarata calatorie initiatica inspre feminitatea ta sacra si reintregirea ta ca femeie.

Mi-am dat seama ca cel mai mare bine pe care il pot face femeii cu care lucrez este ca eu sa ofer O ADEVARATA EXPERIENTA, profund transformatoare – unde sa aduc laolalta toate practicile, toate instrumentele si constientizarile mele, pentru ca tu sa ai oportunitatea sa traversezi o calatorie, la capatul careia sa faci cu adevarat o transformare REALA in viata ta. Si mi-am dorit ca aceasta calatorie sa fie condensata si pe o perioada limitata de timp.

Asa ca acum Clubul She Shines a devenit dintr-un abonament lunar, unde aveai posibilitatea sa vii alaturi de noi timp de 3, 6 sau 9 luni intr-un program intensiv, initiatic, de 6 luni. Acest lucru a venit la pachet cu multe renuntari, restructurari, multa munca, dar mai ales, multa incredere.

Click aici pentru mai multe detalii despre cum poti veni alaturi de noi. Sunt extrem de recunoscatoare si entuziasmata de aceasta transformare si am increderea ca pentru femeia care va parcurge acest program, nimic nu va mai fi la fel.

Insa, ceea ce vreau sa evidentiez este faptul ca:

– desi, in dese randuri, suntem speriate de intuitia noastra care ne spune sa ne oprim si sa ii oferim atentie, cele mai mari transformari pot avea loc atunci cand ii dam ascultare si avem curajul sa o urmam, chiar daca mintea noastra intra in panica si incepe sa ne creeze tot felul de scenarii;

– Cand invitam si avem incredere in Divinul Feminin sa ne ghideze pasii, viata, cariera si relatiile, cand noi devenim un instrument prin care el sa isi indeplineasca menirea prin noi, atunci creeam spatiu pentru magie, abundenta, gratie si adevarata misiune in viata (caci nu facem noi, ci El face prin noi – acolo are loc adevarata misiune);

– trebuie sa stii cand sa renunti la ceva extraordinar pentru CEVA MAI BUN – pentru Binele cel mai mare – in dese randuri ramanem agatate in atasamente, in proiectii, in ceea ce credem noi ca trebuie sa fie, si acest lucru incurca binele cel mai mare – cand auzi imboldul interior, nu il ignora si nu incerca sa il rationalizezi – ci mai bine opreste-te, asculta, ofera-ti timp de odihna, de relaxare, pentru a auzi mai bine si apoi, pune in aplicare cu incredere.

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.