“Tania, cum să-mi protejez inima, menținându-o în același timp deschisă?”, una dintre cele mai dese întrebări pe care le primesc de la femeile cu care lucrez.

Te-ai întrebat și tu în dese rânduri dacă nu cumva este o contradicție? Ai simțit vreodată că nu știi ce înseamnă să-ți protejezi inima și poate nici măcar ce înseamnă o inimă deschisă, și mai ales, cum să le faci pe ambele în același timp?

Nu ai avut și tu aceeași abordare ca majoritatea femeilor, crezând că a-ți păstra inima deschisă înseamnă a ajunge să fii din nou rănită?

În videoul de astăzi discut pe larg despre cum anume să ne păstrăm inima deschisă (care este esența unei vieți pline de grație și magie), învățând în același timp să ne protejăm inima. Unul dintre cele mai relevante videouri pe care mi-aș dori ca femeile să îl vizioneze și integreze.Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.