De cate ori nu ai ajuns sa fii din nou si din nou dezamagita in relatiile tale? 

 

De cate ori nu ai simtit ca iti pui asteptarile tale pe ceilalti si ca aceste asteptari ajung intr-un final sa te raneasca, dar nu ai stiut ce anume e de facut pentru a te elibera de ele si a-ti lua puterea inapoi? 

 

Tu, de exemplu, te-ai simtit vreodata sub presiune sau fortata sa indeplinesti asteptarile celorlalti despre tine, dar simteai ca orice ai face, oricum nu i-ai putea multumi? Cum te-ai simtit fiind de partea cealalta a baricadei?

 

In videoul de astazi dezbatem un pic aceasta provocare a dezamagirii si cum anume sa nu mai ajungem sa ne amagim de unele singure, luandu-ne viata si puterea inapoi si invatand sa traim relaxat si cu mai multa iubire de sine. Uneori a te distanta este cel mai bun lucru pe care il poti faci pentru propria ta vindecare.

De-a lungul calatoriei mele de transformare interioara, am fost nevoita in dese randuri sa ma distantez. De oameni dragi, de situatii de viata sau de anumite locuri.

Daca nu as fi facut acest lucru, m-as fi abandonat si mi-as fi tradat vocea interioara si ceea ce simteam atat de puternic in sufletul meu ca trebuie sa fac pentru propria mea vindecare si trezire.

Am dezamagit in dese randuri si probabil ca voi continua sa o fac, caci nu sunt loiala acestei lumi, ci sunt loiala sufletului meu, iar acest lucru ma aduce in dese randuri in situatii dificile, in care, oricat de mult mi-as dori sa nu dezamagesc, oricum o fac.

Stiu insa, ca dezamagirea ascunde in spatele ei o rana, o oportunitate de vindecare pentru persoana in cauza, oferindu-i ocazia sa vada unde isi pune asteptarile ei nefondate sau fericirea ei pe mine, in loc sa isi aminteasca ca este si ea o fiinta suverana si ca bunastarea ei interioara sta in propria conexiune cu propriul ei sine, nu in comportamentele sau reactiile mele.

Asa ca am invatat sa nu mai iau personal dezamagirile celorlalti la adresa mea, caci in dese randuri sunt despre ei si despre ranile pe care ei le au de vindecat, nu despre mine. Despre mine este tot ceea ce eu simt ca ma raneste sau ma dezamageste la randul meu. Orice nemultumire sau dezechilibru interior este al meu, dar nemultumirile si dezechilibrele celorlalti sunt despre ei.

Voi continua sa dezamagesc in continuare pe aceia care sunt dezamagibili, insa intentia mea este sa ajung sa nu mai fiu eu dezamagita, ceea ce aproape ca se intampla. Poate mi se mai intampla sa fiu luata prin surprindere si poate pentru o perioada scurta sa imi mai creez asteptari, dar ma reglez destul de rapid in interior, intelegand ca nu pot forta pe nimeni sa faca nimic, nimeni nu e proprietatea mea si ca fiecare dintre noi avem de parcurs un drum a ceea ce sufletul nostru a venit aici, pe Pamant, sa traiasca si sa implineasca. Eu nu pot fi decat un mesager si un instrument pe acest drum, dar nimic altceva nu imi apartine. Imi amintesc acest lucru de fiecare data cand ma surprind prinsa in maya, in iluziile acestei lumi si revin in liniste, in reconectare cu propriul meu suflet, care imi reaminteste de fiecare data Calea.

Este important sa-ti dai voie sa dezamagesti, caci oricum, atat timp cat vei fi in viata, vei dezamagi intr-un fel sau altul.

Intrebarea este: „Ce e mai important: sa dezamagesti si sa-ti abandonezi sufletul, sau sa dezamagesti urmandu-ti calea pe care sufletul tau o are pentru tine in aceasta viata?”

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.