Cea mai profunda dorinta a femeii este ca relatia ei de cuplu “sa o deschida catre Dumnezeu”, cum spune atat de frumos David Deida. Isi doreste ca partenerul ei sa ii cunoasca inima, sa o cuprinda prin constiinta si prezenta lui intr-o stare de siguranta, sa ii vada inima si adevarata ei fiinta.

O dorinta splendida de implinire spirituala prin relatia pe care o are cu barbatul ei, insa ce se intampla de fapt cu femeile de astazi?

Femeile de astazi au ajuns sa fie complet deconectate de inima lor, deconectate de sine, functionand din mental majoritatea timpului, uitand de inima, de simtire, de a fi.

Unele dintre ele chiar si-au pierdut increderea ca mai pot avea o astfel de relatie, angrenandu-se prea mult in munca, in cariera. Poate au fost in dese randuri ranite, cu siguranta poarta cu ele ranile fetitei lor interioare nevindecate, avand o multime de scuturi si ziduri de protectie in jurul inimii lor. Pe drumul catre egalitate si independenta, si-au insusit prea multa independenta, avansand in cariera, urcand culmile succesului, dar inima lor devenind din ce in ce mai nefericita.

Discut cu multe femei in activitatea mea si mi-am urmarit si eu propriul meu parcurs pe acest drum. Am accesat enorm de multa energie masculina, devenind feministe, crezand ca aceasta este calea inspre implinirea cea mai profunda a inimii noastra. Insa, am ajuns sa lucram constant, sa fim in minte constant, sa muncim cot la cot cu barbatii, sa le dovedim ca suntem si noi destepte, intelepte, ca si noi putem face tot ce fac ei (purtam cu noi o imensa rana de tradare si de nemerituozitate, care ne face in dese randuri sa dovedim ca meritam, ca putem, ca si noi suntem valoroase, noi urmarindu-i de fapt validarea constanta a tatalui, dar il vedem pe tatal in toti barbatii, dorind sa fim vazute de catre ei ca fiind capabile si suficiente, noi fiind de fapt extrem de ranite in interior).

Pe drumul dinspre patriarhat inspre independenta si egalitate, am ajuns la cealalta extrema: feminismul. Din pacate, feminismul ne fura implinirea in relatiile noastre de cuplu, ne deconecteaza de la propria feminitate si propria inima, facandu-ne sa functionam dintr-un spatiu care nu ne apartine.

Vin astazi catre tine cu un material video unde deschid un subiect sensibil pentru noi, femeile, dar un subiect de care, simt eu, ca avem enorm de multa nevoie. Te invit sa il vizionezi cu inima si cu mintea deschisa, dandu-ti voie sa iti primesti noi constientizari care te pot ajuta, pas cu pas (caci nimic nu se intampla peste noapte), sa ajungi intr-un spatiu in care sa te poti bucura cu adevarat de o relatie „care sa te deschida inspre Dumnezeu”. 

 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.