Calatoria transformarii si trezirii este una revelatoare, ea iti arata in dese randuri toate iluziile in care ai trait vreme indelungata. Dupa ce am inceput sa-mi reintorc privirea spre interior si sa-mi asum procesul transformarii, am descoperit o multime de aspecte care imi sabotau experienta de viata. 

In episodul de astazi discutam despre cateva dintre miturile care ne ruineaza sansa de a avea o relatie implinita. 

Sindromul Cenusaresei – majoritatea dintre noi am crescut cu filme, cu desene, cu Disney, toate fiind modele toxice de urmat, insa ne-au impactat atat de tare, incat nici nu realizam cum ne saboteaza. Sindromul Cenusaresei este sindromul femeii care este mica, saraca, neindreptatita, incompleta in ea insasi, care asteapta salvarea printului pe cal alb, crezand ca atunci cand el va aparea o va salva de toate problemele. Ea considera ca fara aparitia lui nu este intreaga si suficienta. Face din scopul vietii ei intalnirea printului pe care proiecteaza toate dorintele ei neimplinite. Fuge de ea insasi, de durerile ei, de propriul ei proces interior, privind constant in afara. Pericolul este o crunta dezamagire, realizand ca aparitia lui nu numai ca nu ne-a salvat de propriile noastre probleme, dar de fapt a pus reflectoarele pe ceea are nevoie urgenta de vindecare. 

Mitul ca energie feminina in relatii este slaba – majoritatea femeilor fug de propria lor feminitate. Am discutat mai multe despre asta aici. Insa, faptul ca fug de feminitate si de propria lor energie feminina, relatiile lor sunt sabotate, polaritatea nefiind cea potrivita, iar ele sabotandu-si sansa la o relatie cu adevarat armonioasa. Vizioneaza video-ul de mai jos pentru mai multe detalii. 

Proiectiile pe care le punem asupra unei relatii ne ruineaza sansa de a ne putea bucura de relatia prezenta. Foarte multe dintre putem avea o relatie de cuplu sanatoasa, dar o ruinam din cauza propriilor noastre proiectii iluzorii despre cum trebuie sa fie o relatie, ori pur si simplu scenariile si imaginile construite in capul nostru despre ce inseamna o relatie nu ne lasa sa vedem pur si simplu ce inseamna o relatie sanatoasa de fapt. 

Te invit sa parcurgi intregul material video si sa descoperi miturile relatiilor de cuplu care ne saboteaza sansa de a avea o relatie implinita si mai mult decat atat, ce poti face pentru a incepe sa te pozitionezi dintr-o postura sanatoasa si armonioasa in relatiile tale. 

 


Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.