Pe drumul nostru inspre feminitate avem nevoie sa vindecam inclusiv relatia cu propria noastra energie masculina. De fapt, vindecarea propriei noastre energii masculine ne ajuta sa ne putem relaxa mai apoi din usurinta in energia noastra feminina, caci avem un centru de sustinere in interiorul nostru oricand, care nu este dependent de circumstantele exterioare.

Am avut si eu de parcurs o lunga calatorie inspre vindecarea relatiei cu energia mea masculina, dar aceasta calatorie mi-a adus enorm de multe daruri.

În momentul în care am simțit nevoia de reîntoarcere la energia mea feminină eram oarecum în luptă cu propria mea energie masculină, purtam resentimente, o judecam, obosisem, mă săturasem de ea și deși înțelesesem foarte multe concepte spirituale, mai aveam de parcurs un proces emoțional care să mă ajute să armonizez aceste două energii în interiorul meu și să îmi vindec rănile emoționale ale fetiței interioare, răni care mă țineau în energia masculină și care mă făceau să îmi resping energia feminină, deși de ea aveam cea mai mare nevoie.

Însă, mi-am dat seama că e necesar să mă reîntorc inclusiv inspre energia mea masculină, să-mi refac legătura cu ea, de data aceasta într-un mod armonios, sănătos, iar acest lucru m-a adus într-un punct în care să-mi dau seama că e important să apreciez cât de mult m-a ajutat energia masculină în viața mea, pentru că dacă energia masculină nu era, dacă eroul meu interior nu era prezent la datorie în multe momente ale vieții mele, aș fi rămas blocată și nu aș fi știut ce să fac. Eroul meu interior trezit a fost singura cale prin care eu am putut să ies din acele impasuri ale vieții mele, în acest fel mi-am găsit curajul, mi-am găsit forța, am găsit puterea de a ieși din situații disfuncționale. Nu aș fi făcut alegeri care m-au speriat cu adevărat, dar care m-au și ajutat enorm să fac salturi exponențiale în viața mea, daca acest erou interior nu m-ar fi ajutat. El mi-a dat forță, mi-a dat curaj, mi-a dat încredere că o să reușesc și că o să pot traversa etapa în care eram.

Am ajuns să multumesc ca energia mea interioară masculină a fost prezenta si activa de-a lungul vietii mele, și am revenit într-un spațiu în care mi-am cerut iertare eroului meu interior, m-am reconectat cu el și am început să îi văd toate cadourile energiei masculine în viața mea. Am ajuns într-un punct de onorare, acceptare și de refacere a relației mele cu propria mea energie masculină, iar ceea ce este foarte interesant, cu adevărat, este că doar în momentul în care ne vindecăm energia masculina putem face trecerea către o energie feminină relaxată, blândă și armonioasă. 

Te invit sa urmaresti materialul video de mai jos pentru a intelege o perspectiva mai ampla.


 

Vineri, pe 11 septembrie, incepem ultima grupa din acest an al programului de 21 de zile pe whatsapp „Vindecarea Fetitei Interioare”. Nu voi mai organiza o alta editie pana in ianuarie 2020. Daca iti doresti sa iti refaci cu adevarat relatia cu fetita ta interioara si sa pornesti intr-o calatorie de vindecare a ranilor emotionale si reintregire a ta, ca femeie, te astept cu bucurie alaturi de noi. Vineri incepem. Detalii despre program aici. 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.