Blog

Cand barbatul pleaca, femeia este destabilizata deoarece ea resimte plecarea lui la un nivel mult mai profund decat o simpla plecare. Ea simte abandonul tatalui ei pe care acesta l-a facut fata de ea in copilarie. Pana nu ne reintoarcem cu privirea inspre ranile fetitei noastre interioare, vom continua sa experimentam plecari ale LUI, ca barbat, deoarece el nu face decat sa ne oglindeasca ceea ce noi avem de vindecat: rana de abandon a tatalui. Observa-ti tiparele relatiilor tale de cuplu si vezi ce se repeta. Vezi ce rani ti se activeaza. Vezi ce mesaj inspre vindecare incearca barbatul din fata ta sa iti transmita, indirect. Stai de vorba cu fetita ta interioara, scrie, arde, simte durerile abandonului si asigur-o ca de acum inainte te are pe tine. Pana cand tu nu te umpli, el va continua sa plece, caci asta iti este cea mai mare lectie a ta: sa te intregesti in afara unui barbat si sa nu te mai raportezi la el ca la tatal tau, ci ca la un barbat, un partener in relatia de cuplu.

Te-ai surprins vreodata agatandu-te de barbatul de langa tine, facand totul pentru ca el sa ramana langa tine? Te-ai surprins transformandu-te intr-o clipa dintr-o femeie, intr-o fetita ranita, nesigura pe ea insasi, tematoare, careia ii este teama ca va ramane singura si datorita acestui lucru, se abandoneaza pe ea insasi si intreaga ei atentie este indreptata catre el? 

 

Asa cum te anuntasem saptamana trecuta, pentru o perioada, iti voi trimite cate un nou video in fiecare marti si sambata, unde vor aborda o multime de subiecte despre feminitatea sacra, polaritate masculin-feminin, vindecarea fetitei interioare, reintregirea noastra ca femei, trezirea divinului feminim si multe altele. 

 

In subiectul de astazi discut despre cum ranile fetitei noastre interioare ne fac sa stam in energie masculina in relatiile noastre si cum ele ne saboteaza calitatea acestor relatii. Este un subiect complex, dar prin materialul de astazi am vrut sa iti deschid o noua perspectiva, pe care poate nu ai mai auzit-o in acest fel pana acum. 

 

 

Vino alaturi de noi in cea de-a doua grupa a programului „Vindecarea Fetitei Interioare” de 21 de zile pe whatsapp, care incepe pe 11 septembrie. CLICK AICI PENTRU DETALII.

Cateva testimoniale ale participantelor primei grupe:

„Pana acum nu am auzit un material atat de complet vorbind despre rana de abandon si sunt foarte recunoscatoare pentru asta, Tania. Nu mi-a placut deloc sa ascult materialul asta, dar am inteles ca e necesar si util si l-am ascultat pana la capat cu pix si foaie si mi-am luat notite. Cred ca e prima oara in viata cand imi dau voie sa recunosc rana asta de abandon, sa recunosc ca ma doare atat de tare. Am constientizat recent ca functionez din tiparul de salvatoare si imi e mai clar acum de ce. Inteleg foarte clar de ce am intalnit pana acum barbati care stateau in energia lor feminina. Inteleg de ce 2 persoane diferite mi-au spus anul trecut ca am de lucrat pe energia mea feminina. Bineinteles ca in ignoranta mea nu am ascultat si mi-a mai trebuit inca un an ca sa ajung la aceeasi concluzie. Dupa materialul asta cu abandonul ma uit cu mai multa compasiune la mine si inteleg mai mult ca niciodata ca vindecarea fetitei interioare e primul pas spre a face pace cu mine, primul pas catre iubirea si increderea in mine si primul pas catre relatia aia misto pe care mi-am dorit-o mereu.” – testimonial participanta program VFI

“Te iubesc, Tania. Ma bucur enorm ca am intrat in acest curs. Cursul tau a venit ca un balsam pentru suflet. Multumesc si sincere felicitari, pentru mine este wow. Am mai lucrat cu copilul interior, dar aici in cursul tau am gasit tot ce aveam nevoie pentru un plin proces de vindecare.” – Crina

„Împărtășesc cu voi un lucru foarte fain care mi s-a întâmplat aseară după ce am ascultat materialul despre rana de abandon. Am simțit să fac o meditație self-love pentru copilul interior și s-a simțit așa de bine. După materialul cu rana de abandon am simțit că pot merge să mă întâlnesc cu fetița interioară dar corpul nu mai ducea asta așa că nu am mai făcut. Aseară însă am dormit foarte bine și somnul a fost foarte relaxant. Nici nu îmi mai aduc aminte de când nu mi s-a mai întâmplat asta. Mulțumesc mult Tania. Sunt recunoscătoare că sunt în grupul acesta cu voi femei minunate care mă inspirați și mă ajutați să mă deschid și să împărtășesc prin faptul că faceți și voi același lucru. Singură nu aș fi trecut prin procesul acesta. Ești un ghid și un exemplu minunat pentru mine! Ce mult mă bucur să aflu că exista și un alt tip de fel de a fi, de a privi lumea și lucrurile după lucrul cu fetița interioara! E inspirațional „ – Andreea

„Da, mulțumesc și eu Tania. Programul este de neprețuit!!! Multumesc ca ai parcurs acest drum inaintea noastra si multumesc Universului ca am dat si eu de el. Recunosc ce bine ar fi fost sa te fi intalnit macar acum 2-3 ani, as fi scutit muuulta suferinta.” – Irina

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.