„Multe femei se tem de termenul feminin, caci a devenit un cuvant pangarit. Unele dintre ele simt ca sensul inerent al cuvantului implica sa aiba grija de altii. Societatea a incurajat femeile sa traiasca prin intermediul altora, nu sa-si gaseasca propria implinire. Catherine, o femeie care se apropie de cincizeci de ani, marturiseste: „In copilarie am intrat in contact cu doua tipuri de imagini ale feminitatii: fie de obiect sexual, precum Marylin Monroe, fie de ingrijitoare altruista. In ambele cazuri, sfarseai prin a fi o Mare Proasta. Imi este teama ca daca voi fi considerata feminina, imi voi pierde independenta si oamenii vor profita de mine.” – Calatoria eroinei

Majoritatea femeilor (si eu am fost pentru multa vreme una dintre ele) isi resping propria feminitate sau considera ca energia feminina este o energie slaba, vulnerabila si pasiva.

In multele discutii pe care le am cu femeile cu care lucrez si observandu-mi si eu propria calatorie inspre vindecarea feminitatii mele, am descoperit o multime de rezistente si mituri pe acest drum. Femeile, in dese randuri, se uita la acest aspect intr-un mod superficial, fara sa constientizeze ca respingerea propriei noastre feminitati poarta de fapt in spate niste rani emotionale care au nevoie de atentia noastra.

Te invit sa descoperi o noua perspectiva vizionand clipul de mai jos:Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.