“Procesul de initiere a inceput. Eroina incepe sa simta nevoia de a petrece mai mult timp in natura, de a se lasa hranita de seva pamantului; incetul cu incetul, incepe sa fie sensibila la schimbarile anotimpurilor si la ritmurile lunii. Pentru multe femei, menstruatia devine o importanta ocazie de a onora feminitatea, sangele, curatarea si reinnoirea trupului si sufletului. Coborarea nu poate fi grabita deoarece este o calatorie sacra, nu doar de regasire a partilor de sine pierdute, ci si de redescoperire a sufletului pierdut al unei culturi – ceea ce multe femei din zilele noastre numesc redescoperirea Zeitei.” – Calatoria Eroinei – Maureen Murdock

Drumul meu inspre feminitatea sacra m-a trecut prin o multime de etape.

Desi pornita de tanara pe un drum spiritual, devenirea mea ca femeie s-a petrecut fiind dispusa sa-mi intalnesc proprii balauri interiori, sa-mi intalnesc partile cele mai speriate ale fiintei mele, sa invat blandetea si iubirea de sine, navigand aceasta calatorie aproape legata la ochi, caci nu aveam niciun reper, nu stiam unde ma va duce, nu stiam ce este real sau nu, nu aveam o harta exacta a acestui drum.

Dar am avut intotdeauna incredere in ghidarea propriei mele inimi. Ea mi-a aratat de fiecare data calea, cand eu nu mai stiam incotro. Am avut intotdeauna sentimentul ca sunt protejata si ghidata divin, dar am avut si momente, multe chiar, in care, simtindu-ma extrem de speriata si de singura, am cerut ajutor divin: “Doamne, ajuta-ma sa nu ma pierd!”. Legatura mea cu Divinitatea a fost intotdeauna una speciala. Nu sunt religioasa, dar spiritualitatea mea este una in profunda conexiune cu Divinul. Apoi, cel putin, redescoperirea Divinului Feminin imi umple cu adevarat inima si viata, mi-a readus acele piese de puzzle lipsa de care aveam nevoie. Aveam nevoie de o spiritualitate in energie feminina, care sa ma primeasca cu blandete si sa ma accepte in totalitatea fiintei mele.

Impartasesc un pic din calatoria mea pe acest drum in video-ul de mai jos, iar de acum inainte voi crea mai multe materiale in care voi discuta despre aceste aspecte din mai multe perspective. Te invit sa te abonezi si la canalul de youtube pentru a ramane la curent cu toate materialele.

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.