In primul rand, o Femeie Trezita, desi calatoria vietii ei nu a fost usoara, nu este nicidecum o victima, ci isi constientizeaza din ce in ce mai mult puterea si rolul pe care il are pe acest Pamant. 

Simte prin toate celulele corpului ei ca viata este sacra, ca procesul de trezire si de transformare pe care ea il traverseaza are puterea de a vindeca generatii. Generatiile dinaintea ei, cat si pe cele care vin dupa ea. Stie ca este un instrument prin care Divinul isi indeplineste lucrarea pe pamant si are din ce in ce mai multa incredere in a se abandona lui, in a se pune la dispozitie pentru ca rolul ei sa se implineasca.

Stie ca pentru ca acest rol sa fie indeplinit, ea este necesar sa treaca printr-o calatorie a devenirii. Calatoria Eroinei. Calatoria de la fetita ranita la Femeia Regina, in puterea ei.

Este constienta, insa, ca aceasta calatorie ii va aduce in cale balauri, intalnirea cu proprii ei demoni, cu propriile ei neputinte, rani, frici si umbre. Eroina noastra este constienta ca vindecarea ei precede vindecarea lumii si nu invers. Nu poate astepta ca lumea sa se schimbe, pentru ca ea sa fie in sfarsit bine. Stie ca trezirea lumii sta in trezirea ei.

Ea inceteaza sa mai dea ascultare vocilor exterioare si incepe sa aiba din ce in ce mai multa incredere in propria ei voce interioara. Incepe sa dea la o parte conditionarile care au facut-o sa creada ca nu poate, ca nu este suficienta, ca nu are nimic de oferit lumii, ca e slaba si imperfecta. 

Eroina noastra incepe un proces profund de revenire la sine, de vindecare emotionala si spirituala. In ea se trezeste din ce in ce mai mult curajul, dorinta de a urma calea inimii, se trezeste puterea de a sparge tipare, de a evolua, de a fi ceea ce este menita sa fie. 

Femeia Trezita stie ca barbatii care ii traverseaza viata sunt invatatorii ei. Stie ca durerile care se activeaza prin intermediul lor reprezinta de fapt Lumina de care ea are nevoie pentru a pasi pe drumul vindecarii si imputernicirii adevarate. Durerea ii deschide o cale inspre darurile ei cele mai de pret. Durerea ii sfasie inima, ii descompune fiinta, doar pentru a elibera tot ceea ce nu ii mai serveste, pentru a o elibera de masti, etichete, convingeri, tipare care nu sunt cu adevarat ale ei. Durerea este de fapt catalizatorul transformarii ei cele mai profunde. 

Femeia Trezita este constienta ca in interiorul tau se afla o fetita ranita si ca toate triggerele din viata ei de adult o conduc inspre aceasta fetita, caci numai prin imprietenirea si vindecarea fetitei, Femeia va putea sta cu adevarat in puterea ei. Asa ca nu se mai teme de aceste triggere si nici nu ii mai judeca pe cei care i le activeaza. Ea vede de fapt in ei ingeri, mesageri veniti inspre ajutorarea ei, inspre Trezirea ei Reala, Autentica, Pretioasa… Stie ca fiecare trigger o poarta inspre o durere uitata si reprimata care are nevoie sa fie adusa la lumina si metamorfozata, caci durerile neprocesate nu sunt decat lanturi pe care le cara cu ea si o extenueaza. Ii fura energia, vitalitatea, stralucirea… 

Asa ca este dispusa sa se imprieteneasca cu aceste dureri… face din triggerele ei parteneri de calatorie inspre autenticitate si stralucire. Stie ca singura cale de a elibera lanturile este de a se imprieteni intocmai cu ceea ce o doare. 

Femeia Trezita este intruchiparea tuturor arhetipurilor, intr-o frumoasa armonie. Este constienta de complexitatea ei si impacata cu toate partile fiintei ei, fara a o mai reprima pe vreuna si fara a se mai piti in spatele uneia. A-si fi propriul dusman si propriul judecator nu mai este o optiune pentru ea, caci stie ca in impacarea cu sine sta puterea ei adevarata. Stie ca nu face niciun serviciu lumii ramanand mica si speriata. Stie ca Darurile ei sunt extrem de valoroase si lumea are nevoie de ele, asa ca face tot ceea ce ii sta in putiinta pentru a i le darui. Chiar daca acest lucru vine la pachet cu propria ei lucrare de a se imputernici, de a-si vindecare tiparele si durerile si de a deveni acel Instrument prin care Divinul isi indeplineste Menirea. 

Ea stie ca pe masura ce ea se trezeste, trezeste si ale femei de pe langa ea, devenind o inspiratie pentru fiecare din ele sa isi urmeze propria calatorie. Sa-si inceapa propriul parcurs interior spre ele insele si spre puterea lor. 

Femeia Trezita nu va pune niciodata la pamant o alta femeie. Ea se vede in fiecare pe ea insasi. Puterea ei creste pe masura ce fiecare isi descopera propria putere. Celelalte femei ii sunt surori de suflet. Ii sunt partenere inspre aceeasi lucrare divina, sacra, care este necesar sa fie facuta in aceasta lume. 

Femeia Trezita nu va mai accepta actiunile si comportamentele care nu o mai servesc. Ea incepe un profund proces al iubirii de sine si incepe sa se onoreze cu adevarat. Acest lucru nu ii mai permite sa ii lase pe toti sa intre cu bocancii in gradina sufletului ei. Intelege ca violenta si agresivitatea ta provin din propriile tale rani, dar nu iti mai permite sa le mai folosesti in prezenta ei. Iti ofera, in schimb, cadrul prin care tu sa-ti incepi propria vindecare.

Ea se onoreaza, iar daca tu nu inveti sa o onorezi la randul tau, iti va deschide usa, te va binecuvanta si iti va ura drum bun. 

 

Vino alaturi de noi in mini-seria gratuita de 3 materiale video „A venit momentul sa stralucesti”. Click aici pentru detalii. 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.