Cred ca cel mai des lucru pe care l-am auzit rostindu-se inspre mine a fost acela ca sunt dificila, ca mai trebuie sa mai las si eu de la mine, ca ceea ce vreau eu nu exista pe lumea asta, ca sunt visatoare, ca realitatea e alta, ca sa ma trezesc la realitate. Ei bine, chiar M-am Trezit. Dar m-am trezit la realitatea MEA. 

Realitatea mea e cea pe care o simt eu in interiorul meu. Nu vreau sa ma conformez unei realitati bazate pe frica, pe teama, pe limitare, pe constrangere. 
 
Nu cred ca trebuie sa ma compromit, de frica ca nu voi ajunge sa traiesc ceea ce imi doresc. Nu mai las teama sa ma controleze, nu mai traiesc intr-o mentalitate de lipsa sau de pierdere, ci din contra, pe zi ce trece, traiesc intr-o realitate a abundentei, a bunastarii, a creatiei din usurinta, a magiei si a binecuvantarilor. 
 
Daca sunt dificila caci am incredere totala in realitatea mea interioara, atunci asa sa fie. O sa devin din ce in ce mai dificila, caci devin din ce in ce mai loiala realitatii din interiorul meu.
 
Si sunt sigura ca o sa intalnesc pe drumul meu, la fel cum am facut-o si pana acum, oameni la fel de dificili ca si mine, la fel de visatori si la fel de increzatori in realitatea lor interioara minunata, impreuna cu care vom ajunge sa aducem aceasta realitate interioara si in exterior. Si fara sa trebuiasca sa ne chinuim, sa ne tradam, sa ne compromitem. 
 
Ci asa, firesc, traind din interior spre afara, avand incredere in glasul sufletului nostru si fiind loiali acestuia. 
 
Si mi se pare atat de amuzant cand vad oameni care imi spun cat de norocoasa sunt, ca la mine lucrurile au stat altfel, ca daca erau si ei in situatia mea, si ei ar fi putut, dar la ei lucrurile sunt mai dificile, nu sunt atat de simple. 
 
Pentru cele care ma cunoasteti mai demult, stiti cat de dificila si intortocheata a fost calatoria vietii mele. Nu a fost simplu deloc. Insa am lucrat constant cu mine, de cand ma stiu. Am suportat barfe, jigniri si judecati din partea multora care nu m-au inteles, am fost nevoita de multe ori sa iau decizii care m-au scos enorm din zona de confort, facandu-ma sa ma arunc in necunoscut si sa practic renuntarea la control si increderea in viata. 
 
Nu a fost vorba de noroc, ca si cum mi s-au oferit pe tava lucruri… insa da, la un moment dat am ajuns eu sa vibrez pe frecventa binecuvantarilor si ele sa PARA ca imi ajung in viata asa … subit, insa pentru ca eu sa ajung pe frecventa lor, a fost necesara o disponibilitate de a ma uita la mine, de a face nenumarate explorari interioare, de a ma cunoaste pe mine insami, de a-mi vindeca ranile, suferintele, convingerile, de a ma dedica mie, de a ma imprieteni cu mine insami, de a face o calatorie de acceptare de sine, care nu a fost deloc usoara, de a-mi onora legatura cu propria divinitate, de a ma reintoarce inspre propriul meu suflet si a intra intr-un parteneriat cu el, de a iesi din postura de victima si de a evolua. 
 
Norocul… el doar este. Ca orice altceva in viata. 
 
Vrei sa fii norocoasa? 
Atunci ocupa-te de tine. Vindeca-te si incepe sa vibrezi pe frecventa a ceea ce tu numesti noroc.
 
E simplu sa te uiti la altii si sa ii crezi mai norocosi ca tine, fara insa a vedea imaginea de ansamblu. 
 
Si tu poti fi norocoasa… ideea este: esti dispusa sa faci ceea ce tine de tine pentru a ajunge sa fii norocoasa?
 
Sa te reintorci la tine, sa te ocupi de ranile tale, sa intri intr-un parteneriat cu viata, sa-ti amintesti de propria divinitate, sa descoperi legile universului si sa le integrezi in viata ta, sa te imprietenesti cu tine, pentru a ajunge sa fii in armonie cu intreaga ta fiinta… 
 
Norocul inseamna sa vibrezi pe o frecventa mai inalta. Sa renunti la victimizare, la barfe, la judecati (de sine sau de altii). 
 
Norocul inseamna sa iti vindeci convingerile care te tin mica, limitata, in frica, in constrangere pentru a descoperi abundenta pe care universul o are pentru tine.
 
Norocul inseamna sa-ti asumi propriul lucru interior, sa-ti devii dedicata tie insati si propriei tale evolutii. 
 
Vrei sa fii norocoasa? 
Atunci stii ce ai de facut.
 
Si nu te teme, caci din momentul in care tu ai facut pasul, intregul Univers te sustine. 
Devii norocoasa, asumandu-ti propria evolutie. 
 
Iti sunt si eu alaturi, tocmai pentru ca am parcurs calatoria pe care tu o parcurgi. Te tin de mana, caci impreuna este mai usor. Insa, tine de tine sa ai disponibilitate de a-ti parcurge calatoria. Eu iti pot fi ghid inspre tine insati si inspre norocul pe care crezi ca este disponibil doar unora, nu si tie.
 
Vei fi surprinsa sa descoperi cat de norocoasa poti fi, atunci cand tu incepi sa te ocupi de tine si de ranile tale cu asumare, cu rabdare, cu iubire si blandete. 
Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.