Vin astazi catre tine cu o surpriza, care sper sa iti fie de folos si sa te bucure.
 
Dupa cum stii, ziua de marti este ziua podcasturilor gratuite din seria “Reintoarce-te la tine”, iar ziua de joi este ziua unui nou Ritual Ai dragoste de tine, pe care il postez pe pagina mea de facebook.
 
De ceva timp, insa, intentionam sa incep si o serie de materiale video si am tot jonglat cu aceasta idee, pana am ajuns intr-un punct in care sa gasesc modalitatea cea mai potrivita prin care chiar sa ma asez si sa inregistrez. Astazi te anunt cu bucurie ca am gasit-o. 🙂
 
Asadar, ziua de sambata va deveni ziua in care vei primi de la mine cate un nou Video cu un Instrument pentru Transformare Interioara. 
 
Va fi un video destul de scurt si de simplu (cel de azi e un pic mai lung, am facut si o scurta introducere), pentru ca imi doresc sa ai timp sa il vizionezi, fara sa fie prea obositor pentru tine. 
 
In video-ul de astazi discutam despre cat de important este sa devenim confortabile cu a ne simti inconfortabil pe drumul transformarii interioare. Cu siguranta, nu este confortabil sa stam fata in fata cu noi insine si cu partile din noi pe care le-am reprimat vreme indelungata. Cu siguranta nu este confortabil sa privim lucrurile cu sinceritate si sa recunoastem atunci cand am preferat sa ne mintim caci era mai comod, decat sa recunoastem adevarul.
 
Insa, din momentul in care ne asumam ca procesul transformarii interioare va fi inconfortabil, dar ne deschidem sa devenim confortabile cu acest aspect, de acolo totul poate deveni mai usor. 
 
Te invit sa asculti materialul video de mai jos, te poti abona si la canalul de youtube pentru a ramane la curent cu toate video-urile pe care le fac de acum incolo si te poti abona si la newsletter pentru a primi toate resursele pe care ti le daruiesc in fiecare saptamana.
 
Imbratisari.
Sa fie de folos!


Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.