Wow, ce calatorie lunga a fost pentru mine pentru a ajunge aici, pentru a-mi putea da permisiunea sa ma intreb cum vreau sa ma simt cu adevarat in viata mea.

In abordarea asta, m-am simtit de multe ori vinovata, ca si cum eram egoista daca imi puneam aceasta intrebare. Mi-a luat multa explorare de sine, multa durere, vindecarea de enorm de multa vinovatie si multa sinceritate pentru a putea ajunge in acest punct.

Rand pe rand, pe masura ce faceam o incursiune din ce in ce mai autentica in interiorul meu, mi-am dat seama de multe dintre convingerile pe care le preluasem (chiar daca ele veneau din zona spiritualitatii) efectiv mai mult ma blocau, decat sa ma ajute – si am realizat ca singurul instrument care ma poate ajuta pe acest drum este sinceritatea si blandetea de sine. 

Nu este necesar sa am permisiunea cuiva pentru a urma ceea ce simt ca este bine pentru mine. 

Nu este necesar sa ma incadrez in niste cutiute pentru a parea intr-un fel sau altul.

Nu este necesar sa urmez niste pasi, daca simt ca ei nu sunt autentici sufletului meu. 

Atunci mi-am dat permisiunea sa incep sa explorez ce functioneaza si ce nu functioneaza cu adevarat pentru mine si ce ma implineste cu adevarat si ce nu. Am inceput prin a petrece mai mult timp in interiorul meu si mai putin timp in zgomotul lumii exterioare. Sa-mi dau voie sa ma aud cu adevarat, sa dau deoparte tot ce am auzit de la altcineva si toate parerile adunate de peste tot si sa creez spatiul prin care sa-mi aud sufletul, caci acolo imi sta toata intelepciunea de care am nevoie si tot adevarul pe care il caut. 

Aveam de parcurs un drum al impacarii cu mine insami atat de profund, incat sa imi recapat libertatea si curajul de a fii sincera cu tot ceea ce aud in interiorul meu, chiar daca asta ma sperie de multe ori. Vreau sa fiu sincera cu adevarat, in primul rand cu mine. M-am mintit de multe ori pe acest drum, caci nu am stiut cum sa-mi fiu prietena mie insami, nu am stiut sa fiu blanda cu mine, nu am stiut ca se poate si altfel decat sa ma iau la rost mereu. 

Cazusem intr-o capcana a ceea ce o persoana spirituala face, dar uitasem sa fiu cu adevarat sincera cu privire la cum vreau sa ma simt in viata mea. Intrasem in concepte, dar uitasem de practica si de discernamantul pe care este necesar sa il am pentru ceea ce imi face bine, ce imi prieste si ce nu. 

Simt o chemare inspre mai multa blandete cu mine insami, inspre mai multa prezenta cu mine insami, inspre a invata sa-mi descopar propriul ritm si propriul mod de a fi in lume care sa ma implineasca cu adevarat si sunt dispusa sa merg cu rabdare pe acest drum, invatand sa ma imprietenesc din ce in ce mai mult cu mine. 

Vreau sa ma simt adorata si acum stiu ca acest lucru incepe cu mine. Eu insami am nevoie sa descopar cum pot accesa acest sentiment de adoratie si cum sa ma simt adorata de mine insami. Mi-era dor sa ma simt cu adevarat conectata la mine insami, si sa nu mai traiesc atat de mult in concepte, ci sa devin Trairea. 

Tindem sa fim atat de mult in felul in care credem ca se cere de la noi, incat de asta suntem atat de epuizate intotdeauna. Tot ceea ce facem, facem ramanand tot in gand cu tendinta de a astepta daca primim aprobarea celorlalti sau nu, daca suntem placute sau nu, daca inca suntem in gratiile lor sau nu. Si consumam atat de multa energie in acest fel, incat suntem complet deconectate de noi, de adevarul nostru, de nevoile noastre. 

Exista in spiritualitate o fraza “eu nu am nevoie de nimic, sunt implinita in Sinele meu Divin”. Stiu si inteleg de unde privesti, dar as vrea sa te intreb: “Chiar simti asta? Chiar te simti atat de implinita? Chiar nu ai nevoie de nimic?” sau doar o spui pentru ca este in trend, pentru ca da bine, pentru ca asa vorbeste o persoana spirituala? Fii sincera cu tine cu adevarat si vezi daca ai integrat aceasta fraza, sau doar o rostesti pentru ca suna frumos. 

Nu ne onoram Sinele Divin, reprimand nevoile sinelui nostru uman, ci prin integrarea si acceptarea completa a sinelui nostru uman ne onoram cu adevarat Sinele Divin. 

Avem nevoie sa incepem o incursiune reala si sincera in interiorul nostru, pentru a accesa samanta adevarului, dincolo de concepte, dincolo de ceea ce face sau nu face o persoana spirituala.

Personal, mi-era dor de mine insami, de feminitatea mea, de blandetea cu mine insami, de prezenta in corpul meu, de sinceritatea aceea adevarata, dincolo de sinceritatea pe care doar credem ca o accesam, de o viata care se simte bine si se simte reala, autentica cu adevarul din interiorul meu. 

Vreau sa ma simt iubita, si acum stiu ca asta incepe cu mine si cu propria mea calatorie pe acest drum, in a descoperi ce inseamna aceasta iubire si cum se traduce ea in viata de zi cu zi. Divinitatea ma iubeste neincetat, indiferent de orice, dar oare eu stiu sa fac asta cu mine insami? 

Vreau sa ma simt rasfatata, dorita, stralucitoare, autentica si stiu ca toate astea incep cu mine, din sinceritatea trairii mele si din prezenta si rabdarea cu care ma primesc in fiecare zi. 

Te invit si pe tine sa te intrebi cum vrei cu adevarat sa te simti in viata ta si sa incepi sa dai la o parte tot ceea ce te opreste din a parcurge aceasta calatorie cu sinceritate. Nu mai e necesar sa mai pretinzi. Nu mai e necesar sa te mai minti ca lucrurile stau altfel. Nu mai este necesar sa ramai blocata in niste concepte sau in niste etichete despre cum esti sau despre cum se asteapta de la tine sa fii. Ceilalti nu ne pot intalni decat de la nivelul la care ne intalnim noi, pe noi insine.

E important sa facem din sinceritate si din blandete instrumentele noastre de baza pe drumul autentic pe care simtim ca ni-l dorim atat de pregnant. 

Pe 15 aprilie are loc lansarea online a cartii mele “Ai dragoste de tine” in care abordez acest subiect mai in profunzime, unde imi pun sufletul si constientizarile mele pe tava, sperand sa te ajute si pe tine in drumul tau spre mai multa autenticitate si iubire de sine, caci stiu procesul, stiu conflictele interioare, stiu prin ce treci daca esti si tu pe acelasi drum ca si mine. 

Te imbratisez cu multa dragoste si te astept alaturi de mine. 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.