Cand ne dam voie sa il intalnim pe celalalt de la nivel de suflet, fara masti, fara a incerca sa ii demonstram ceva, fara a dori sa parem ceva ce nu suntem in fata lui… atunci deschidem o comoara interioara. Deschidem o poarta spre sufletul lui si el inspre al nostru. 

Cata frumusete este in aceasta vulnerabilitate. 

Cata putere si cat adevar este in aceasta intalnire sacra, a doua suflete si nu a doua masti.

Cat de minunat ar fi sa ne intalnim in imbratisare si sa ne topim acolo, in sanul ei si sa ne vedem copiii interiori cum se tachineaza, cum ei sunt cei care se zbat, cum ei sunt cei care au nevoie de atentie si de iubire si ranile lor sunt cele care sunt activate. Iar noi, adultii, sa ramanem in iubire unul fata de altul si fata de copiii nostri interiori si de ranile lor, stiind ca ceea ce ne activam unul in altul este primit ca si sacralitate si continut cu atata blandete. 

Ce minune si cata vindecare are loc in momentul in care mastile sunt date jos, iar noi ne primim unul pe altul cu prezenta si dragoste. Sa il privesti pe celalalt in ochi si il vezi cu adevarat si sa te lasi vazuta cu adevarat.

Toate etichetele sa cada in acel moment, toata lupta ta de a parea ceva sau cineva sa se topeasca, sa simti atunci, acolo cum ating sacrul din tine si din celalalt si sa observi cum asta e singurul adevar care ramane, cand toate celelalte cad. 

Sa lasi lacrimile sa-ti cada pe obraz, la bucuria regasirii si la eliberarea din toate incercarile de a parea ceva ce nu esti. Sa-ti simti sufletul reintors acasa si cum, intr-o secunda, realizezi ca esti dincolo de toate aceste lupte, incercari, demonstratii, masti, imagini si identitati construite pe frica si pe separare. Acolo, in acel moment de profunda sinceritate si vulnerabilitate, te vezi pe tine asa cum esti si il vezi pe celalalt asa cum este si va recunoasteti unul in altul. Acolo are loc realizarea faptului ca tot ceea ce ai cautat vreodata nu are nicio treaba cu a demonstra ceva, cu a parea perfecti, cu a incerca sa mentinem o imagine, cu a pretinde. Ci adevarata implinire are loc atunci cand le putem lasa pe toate laoparte si ne punem intalni dincolo de ele, intr-un spatiu sacru, in adevarul fiintei noastre, de care ne-a fost atat de dor.

Intalnirea din acest spatiu este profund transformatoare si vindecatoare, din care niciunul nu va mai fi la fel. S-a atins profunzimea fiintei. Nu ai cum sa nu fii miscat de o asemenea intalnire. Toate structurile tale incep sa cada. E revelator dar in acelasi timp infricosator. Imaginile de care ai tinut o viata intreaga incepi sa realizezi ca stau in calea implinirii tale. Perceptiile tale despre lume se schimba. Esti pusa fata in fata cu temerile tale cele mai mari si cu posibilitatea implinirii pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Intrebarea este: esti dispusa sa mergi inainte, sa lasi toate mastile sa cada, sa continui sa iti deschizi inima si sa te arati asa cum esti, fara masca si fara sa intri din nou in structuri? Fara sa pui din nou bariere? Esti pregatita sa te imprietenesti cu ranile tale cele mai profunde, sa le vezi si le primesti cu blandete si sa le oferi sustinerea ta pentru vindecarea lor, realizand ca asta este calea spre aceasta profunda implinire? 

O astfel de intalnire iti arata unde te minti cel mai tare si te adanceste atat de mult, incat ti se activeaza tot ceea ce sta in calea implinirii acesteia. 

Este un moment atat de transformator, incat acum nu mai pot spune ca nu esti constienta. Ai gustat din fructul revelatiei divine. Ti s-a revelat tot. Acum tine de tine daca continui acceptand sa dai mastile jos, rand pe rand, si sa te ocupi de ranile tale, sau daca fugi, pentru ca esti prea speriata. 

Cand doua suflete se intalnesc, si nu doua masti, acolo are loc intalnirea divina, chiar si pentru cateva secunde, care are puterea de a transforma totul. 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.