“Priveste in interiorul tau. 

Priveste inauntrul inimii tale si vei gasi esenta existentei tale.

Priveste in interiorul tau si vei gasi cele mai frumoase ape.

Priveste in interiorul tau si vei gasi solutiile pe care le cauti.

Priveste in interiorul tau si iti gasi raspunsurile la intrebari pe care inca nici nu stii ca le ai.”

– Prem Rawat 

Ne irosim atat de multa energie pe ce fac ceilalti sau ce primim de la ceilalti, incat nu ne mai ramane timp sa constientizam ca privim in locurile nepotrivite.

Cum ar fi, daca, in loc sa privim catre ceilalti, sa incepem sa privim catre noi insine?

Cum ar fi, daca, in loc sa ne irosim energia asteptand tot timpul ceva din afara noastra, sa incepem o calatorie interioara, in care ne concentram pe noi insine si pe ceea ce este in interiorul nostru?

Mi-am irosit atat de multa energie in afara mea, incat am ramas de multe ori secatuita. Si cu cat asteptam sa primesc din afara mea, cu atat mai dezamagita ramaneam, caci nimeni nu-mi putea darui ceea ce puteam gasi doar in interiorul meu si numai ceea ce eu singura imi puteam darui.

Aveam de descoperit sursa tuturor bogatiilor, dar pentru asta aveam de constientizat ca este necesar sa schimb focusul privirii mele.

Asa ca, rand pe rand, am inceput sa-mi adun energia irosita peste tot si sa ma asez cu adevarat in mine. Aveam de eliberat oameni peste care pusesem cu atata indarjire asteptarile si sperantele mele, aveam de eliberat atasamente nefondate pe care le creasem cu atata pasiune si de care tineam cu dintii, caci mi-era teama sa dau drumul controlului, caci imi oferea iluzia unei protectii, doar ca aceasta protectie nu avea baze reale, nu avea fundatia potrivita. Aveam sa dau tuturor inapoi ce luasem pe nedrept de la ei si  sa imi iau inapoi tot ceea ce daruisem si imi fura seva vietii.

Acest lucru m-a oprit si m-a adus intr-un moment de profunda sinceritate a mea cu mine.

Unde imi irosesc energia fara rost?

Unde daruiesc mult prea mult, fara sa mi se ceara, intrand din nou si din nou, in tiparul de salvator?

Unde pun mult prea multe asteptari nefondate, care vin de fapt din lipsa mea de centrare interioara si de armonizare a mea cu mine?

De ce ma uit atat de mult in afara mea si mi-e teama sa ma reintorc cu privirea inspre mine?

Ce astept sa primesc de la ceilalti dar eu nu imi daruiesc mie?

De ce am nevoie de permisiunea exterioara de a face ceva, in loc sa ma asez in mine insami si sa-mi urmez propriul adevar cu incredere, blandete si entuziasm?

Avem nevoie sa ne reintoarcem cu privirea inspre noi insine daca ne dorim sa trecem prin viata in mod sincer si autentic, care sa ne implineasca cu adevarat.

Avem de facut un lucru interior profund cu noi insine, avem de eliberat tipare care ne tin in durere, victimizare si deconectare de esenta noastra divina feminina, avem de eliberat o voce puternica din interior care se simte tradata si nebagata in seama, avem intrebari profunde de pus, avem de dat laoparte tot ceea ce ne indeparteaza de adevarul din interior si de esenta creatoare din noi insine.

Tot ceea ce traim are rolul de a ne reintoarce intr-un mod si mai profund inspre noi insine si de a deschide un portal interior spre vindecare, transformare, eliberare si imputernicire personala.

Stiu ca de multe ori procesul poate fi confuz si dureros, dar cu blandete si rabdare, putem traversa etapele procesului cu mai multa usurinta si incredere.

Este nevoie de o sinceritate deplina si de o dedicare cu sine si cu lucrul cu noi insine pentru a putea fi prezente si dispuse sa ne uitam de fiecare data in viata noastra, la toti triggerii care apar si sa ne reintoarcem cu privirea inspre noi si sa vedem ce activeaza acestia in noi si ce spune despre noi tot ceea ce traim. Suntem sustinute divin in fiecare clipa si nimic din ceea ce ne vine in cale nu are intentia de a ne rani, ci doar de a ne elibera si de a ne face constiente de ce anume necesita constientizare, vindecare si transformare in viata noastra.

Traieste cu prezenta si cu blandete si vezi in fiecare experienta un mesaj divin, ce are rolul de a te sustine in calatoria ta de transformare si constientizare. Si da-ti voie, de fiecare data, sa te reintorci cu privirea inspre tine, sa te primesti cu dragoste si sa pornesti intr-o incursiune interioara, care sa te poarte inspre constientizarile care pot reiesi de aici.

Nu-ti fie teama. Esti tinuta in brate de catre Univers.

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.