Daruieste-ti tie insati iubirea pe care o cauti, iar Universul iti va trimite oameni in calea ta care iti vor fi dovada vie a acestei iubiri. Ei se vor potrivi pe energia iubirii pe care tu ti-o oferi tie insati.

Sunt convinsa ca ai auzit de multe ori ca exteriorul oglindeste interiorul si ca nu putem primi de la ceilalti ceea ce inca nu stim sa ne oferim noua insine.

Te invit pentru un moment sa te opresti, sa-ti pui o mana in dreptul inimii si sa ramai acolo.

Cu cata dragoste te primesti tu pe tine?

Cata grija ai de tine insati, cu adevarat?

Cat de mult esti atenta la tine si cat de mult privesti in afara ta?

Cata energie consumi pentru a demonstra, a arata sau a astepta dragostea cuiva pentru tine?

Cat de mult trebuie sa te extenuezi pentru a considera ca meriti odihna si dragoste si pentru a fi dispusa sa ti-o oferi?

Cat de mult esti salvatorul tuturor, dar niciodata al tau?

Daca te intrebi de ce nu primesti din afara ta iubirea pe care o cauti, intreaba-te cat de mult iti oferi tu tie insati aceasta iubire. Oamenii din viata noastra ne sunt mesagerii cei mai pret. Ei ne arata cat de multa dragoste ne oferim noua insine sau lipsa ei. Ei ne oglindesc ranile interioare care ne cer atentia si ne oglindesc totodata vindecarile care au in interiorul nostru. Ei ne sunt doar oglinzi. Oglindesc cu sinceritate ceea ce se afla deja in noi. Ei se potrivesc vibratiei noastre si raspund energiei noastre, chiar si atunci cand ne este greu sa recunoastem acest lucru.

Pana nu incepem sa ne oferim noua insine iubirea pe care o asteptam de la ceilalti, vom continua sa fim dezamagite si sa repetam aceleasi tipare care nu au facut decat sa ne creeze suferinta.

Dragostea altuia fata de noi incepe cu dragostea noastra pentru noi insine.

Pana nu incepem aceasta calatorie cu adevarat, nu vom face decat sa ramanem intr-o postura de salvator sau de victima, care niciuna dintre ele nu este sanatoasa.

Salvatorul care ii salveaza pe toti, tocmai pentru ca exista in interiorul sau un gol pe care nu vrea sa il vada si o victima pe care nimeni nu o iubeste si nu o apreciaza, caci ea nu doreste sa iasa un pic de acolo si sa realizeze ca ea insasi nu se iubeste si nu se apreciaza, si ca tot ceea ce primeste de la ceilalti nu este decat un mesaj, o oglindere a lipsei sale de iubire.

Daruieste-ti tie ceea ce ti-ai dori sa primesti din afara ta si observa cum lumea in care traiesti incepe sa se schimbe.

Fa-ti o lista cu lucrurile de care simti ca ai nevoie sa le primesti de la ceilalti: rabdare, intelegere, iubire, apreciere, etc. si scrie pe o foaie modalitati prin care poti incepe sa-ti oferi aceste lucruri de acum inainte tu, tie insati.

Adu mai multa prezenta in modul in care tu esti cu tine insati si gaseste in fiecare zi noi oportunitati prin care sa incepi sa-ti daruiesti mai multa iubire.

Acest lucru inseamna sa devii constienta inclusiv de modul in care ii lasi pe ceilalti sa-ti influenteze starea sau alegerile, cat de mult lasi lumea exterioara sa te afecteze si cat de sanatoase sunt granitele pe care le pui.

A ne darui iubire inseamna a invata sa traim sincer si autentic, in conformitate cu nevoile noastre, fara a cadea in postura de victima sau de salvator.  Acest lucru inseamna prezenta, sinceritate, suficienta compasiune de sine pentru a nu ne compromite si responsabilitatea modului in care decidem sa ne traim viata, indiferent de circumstantele exterioare.

Universul raspunde golului interior sau plinatatii interioare. El ne aduce in cale oameni si experiente care vor oglindi ceea ce se petrece in interiorul nostru.

Avem puterea sa umplem golul, sa vindecam tiparele, sa schimbam frecventa pe care o transmitem in afara noastra. Totul incepe cu mai multa prezenta indreptata inspre interiorul nostru si cu alegeri mai sanatoase, care vor avea loc pe masura ce invatam sa ne oferim noua insine iubirea pe care o asteptam din afara noastra.

Pe 25 mai te astept la Bucuresti in cadrul workshopului transformational de o zi: Relatia cu tine inainte de relatia cu el. Click aici pentru mai multe detalii.

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.