[dropcap background_color=”#0F0F0F” color=”#FFFFFF” size=”400″]M[/dropcap]a gandesc deseori cat de repede uitam de suflet. Cum ne lasam luati de-a valma de lucruri care doar par importante, dar nu sunt. Ce repede uitam de iubire, de frumos, de armonie… Si dam voie frustrarii sa ne conduca pasii si viata. Si nu arat cu degetul, caci si eu sunt una dintre aceia care dau curs atat de repede nemultumirii, in loc sa ma opresc mai des si sa fiu recunoscatoare. Dar incerc, pe cat posibil, sa devin constienta de modul in care traiesc si de energia pe care o pun in lume. Iar unul dintre cele mai simple lucruri pe care le pot face, mai ales intr-o zi care simt ca totul ma copleseste, este acela de a ma opri si de a privi cerul.

A privi cerul. Atat de simplu. Dar atat de profund. Atat de transformator. 

Pentru mine a privi cerul inseamna de a-mi aminti de apartenenta mea cereasca. De a-mi aminti de o parte mai profunda a fiintei mele, de care de multe ori uit, fiind prinsa in goana dupa nici eu nu stiu ce. 

Pentru mine a privi cerul inseamna a-mi aminti ca toate’s trecatoare, ca oricat de mult am alerga si oricat am acumula, nimic nu ne va face fericiti, daca nu suntem conectati la suflet. La ceea ce ne intregeste. La adevarul si lumina din noi. La ceea ce nu se vede, dar se simte. 

A privi cerul ma ajuta sa-mi reamintesc ca nimic din ceea ce cred ca e important nu este de fapt atat de important. Cand privesc cerul, vad totul mai clar. Vad parca minciuna in care traiesc si cu care continui sa ma mint, desi stiu ca adevarul nu se afla acolo. A privi cerul pentru mine inseamna un moment de sinceritate si de auto-analiza. Ma face sa devin constienta si responsabila de modul in care aleg sa traiesc. Ma ajuta sa-mi amintesc de deciziile pe care le iau in fiecare zi si sa dau un check in, sa vad daca ele ma onoreaza cu adevarat sau nu. 

A privi cerul, un moment de profunda sinceritate! Cand privesc cerul, parca Dumnezeu ma priveste inapoi. Si tace! Nu trebuie sa zica nimic, caci am inteles totul. 

Si tot ce am de facut acum este sa reevaluez unde ma aflu si cum traiesc. Un singur moment in care privim cerul poate aduce atatea revelatii… 

… important este: Le auzim sau ne prefacem ca ele nu sunt acolo? 

Cred ca avem o alegere in legatura cu asta in fiecare moment.

Cu mult drag,

Tania


Ramai la curent cu urmatoarele articole si ganduri pe care Tania le impartaseste, abonandu-te la newsletter: 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.