Fiecare dintre noi avem de daruit lumii daruri unice si minunate, care ne-ar aduce bucurie nu numai noua, dar si celor ce vor fi atinsi de aceste daruri. Insa, ceea ce ne limiteaza profund din descoperirea si oferirea acestora este neacceptarea noastra de sine.

Numai atunci cand ne vom accepta in totalitate, vom putea activa inauntrul nostru darurile unice pe care le avem de oferit lumii. 

Fara a mai privi in afara, fara a ne mai compara cu ceilalti si fara a ne mai judeca pe noi insine, vom gasi curajul de a ne exprima autentic si liber in afara. Creativitatea va curge necontenit prin noi, atunci cand ne vom oferi mai multa iubire si acceptare de sine.

Sufletul doreste libertate, bucurie, exprimare, iar pentru ca acest lucru sa se petreaca, este necesar sa invatam sa ne daruim lumii cu curaj, fara a mai astepta apreciere din exterior si fara a ne mai judeca singuri.

Ai incredere in prezenta ta pe acest Pamant.
Da-ti voie sa te joci mai mult, sa-ti lasi sufletul sa iasa la iveala.
Nu-ti consuma energia gandindu-te la ceea ce vor crede ceilalti, ci ofera-ti timp sa te descoperi in interior si sa-ti dai voie sa faci lucrurile care iti ofera libertate si care te invata exprimarea curajoasa si autentica.

Vom descoperi lucruri minunate despre noi, atunci cand ne vom da voie sa Fim si asta sa fie de ajuns. 

Cand nu ne vom mai incadra in niste cutiute care ne restrictioneaza Spiritul, cand ne vom da voie sa ne jucam mai mult, sa incercam lucruri noi, sa nu mai avem nevoie de certitudini sau de aprecieri exterioare, cand ii vom lasa pe oameni sa aiba propriile pareri, fara ca noi sa incercam sa le schimbam sau sa ne incadram in ele, cand ne vom oferi mai multa iubire si vom inceta sa mai fim atat de judecatori cu noi si cu lumea, abia atunci ne vom oferi sansa sa ne bucuram liber si sa creeam liber.

Vom fi surprinsi cum vom accesa si activa in interiorul nostru o multime de daruri si abilitati atunci cand ne vom accepta pe deplin.

Darurile sunt dintotdeauna existente. Ceea ce trebuie sa aiba loc este insa procesul nostru interior de redescoperire si de acceptare completa a ceea ce-am descoperit.

De acolo, lucrurile incep sa se desfasoare firesc si natural.

Joaca-te mai mult si simte cum ti se dezvolta aripi din interior.
Apoi, zboara liber!
Intregul cer este al tau…

Daca ti-a fost de folos acest articol, il poti impartasi si prietenilor tai.

 

Ramai alaturi de mineIn cadrul newsletter-ului iti trimit articole, ganduri si inspiratii care sa te sustina in calatoria ta spre tine insati. Te astept cu drag alaturi, pentru a te putea bucura de ele.