subiecte abordate

Emotional Mastery – Business-ul tau nu creste mai mult decat cresti tu

Business-ul tau este o oglindire a ta. Tot ceea ce nu merge in business, este necesar sa fie armonizat in tine. Puterea ta emotionala, echilibrul tau emotional, increderea ta in tine ca femeie, autenticitatea ta, puterea de a trece rapid peste momentele grele, oglindeste rezultatele pe care tu le ai in business. In plus, construiesti acest business de la nivelul unei fetite ranite sau a unei femei in contact cu puterea si intelepciunea ei feminina? Pentru ca nivelul de la care construiesti oglindeste rezultatele pe care le ai si CUM te simti avandu-le.

subiecte abordate

Body First – Business After

(extenuarea nu e calea)

Extenuarea nu e calea de a reusi in business. Stiu, nu ti-a spus nimeni asta si nici nu ti-a aratat nimeni cum se face. Insa, este posibil. Cand am inteles si integrat acest aspect in viata si in cariera mea, totul a inceput sa se transforme din ceea ce mi-as fi dorit sa am in ceea ce traiesc ca si realitate in fiecare zi. Cand tu ai grija de tine, totul in afara ta creste. Cand tu te onorezi pe tine, impactul tau in lume creste. E atat de paradoxal, incat multe femei sunt speriate sa puna in aplicare si tocmai acolo se saboteaza, continuand sa se extenueze pe drum. Abia astept sa povestim mai multe despre acest modul.

subiecte abordate

Vorbeste-ti Adevarul!
Schimba lumea fiind tu insati!

Ceea ce te blocheaza foarte mult in evolutia business-ului tau este faptul ca tu incerci sa fii oricine altcineva decat tu insati. Incerci sa preiei toate modalitatile de lucru de la toata lumea, vrei sa copiezi un model care nu iti apartine, implementezi strategii de marketing ridige si masculine. Pentru ca nu stii cine esti. Nu iti dai permisiunea sa fii Cine Esti! Nu ai facut cunostinta cu Femeia ta interioara salbatica adevarata, cu adevarul tau autentic, care te face radianta, stralucitoare, muza pentru oricine ajunge in calea ta. Nu ai nevoie de alte strategii de marketing inutile, ai nevoie de tine. Sa te gasesti, sa te iubesti si sa iti dai permisiunea sa stralucesti medicina ta asupra lumii.

subiecte abordate

Magnetismul Feminin in Business

(cum atragi clientele ideale?)

Alergi dupa clientele tale ideale, fara sa realizezi ca tu NU esti un match pentru ele. Energia ta nu minte, chiar daca vrei sa pretinzi altceva. De ce as plati pe cineva care pretinde ca este altcineva decat este? Acest lucru nu inspira absolut deloc incredere si magnetism. Pana tu nu DEVII ceea ce iti doresti sa atragi, ceea ce vei continua sa atragi va fi extenuare, compromis, sabotare, abandon de sine. Clientele tale ideale abia te asteapta sa devii un match pentru ele, dar trebuie sa incepi cu tine. Tu esti prioritatea ta. Tu esti bine intai. Tu descoperi magnetismul feminin si de aici cine devii atrage cel mai mare bine pentru tine si clientele tale.
O intreaga discutie despre acest modul, pe care abia il astept.

subiecte abordate

Alinierea Interioara –
Cheia Succesului

Cand am inteles ce este de fapt alinierea interioara si cum anume ajung la aceasta aliniere, totul in viata mea s-a schimbat. Traim o perioada in care cu cat traiesti mai in aliniament interior cu tine, cu adevarul tau, cu dorintele cele mai profunde ale inimii tale, cu atat izvorul abundentei si implinirii personale curge mai abundent. In schimb, cu cat traiesti mai mult in minciuna, in neadevar, in lipsa de asumare de sine, in compromis si teama, cu atat mai repede acestea iti vor fi oglindite in viata si in businessul tau. Abia astept sa iti povestesc si tie despre cum ajungi la aceasta aliniere interioara.

subiecte abordate

Pain to Power to Purpose –
Durerea ta – Darul tau

Stii ca ranile tale cele mai mari sunt darurile tale cele mai de pret? In acest LIVE discutam despre cum anume sa iti iei darurile tale cele mai mari din ranile tale, cum aduci acea intelepciune in business, pentru a impaca lumea cu experienta ta. Durerea ta are un scop. Aici inveti care e acela si cum anume sa il folosesti pentru a oferi clientelor tale cea mai autentica si profunda transformare pe care le-o poti oferi.

subiecte abordate

Brandul tau –
Muza pentru lume!

Daca brandul tau nu este o inspiratie in lume, atunci cum sa ai impact? Cum iti transformi brandul intr-o adevarata Muza? Ce senzatii, emotii, trairi, ce impact are brandul tau in lume? Cunosti structura energetica a brandului tau sau consideri ca nici nu e relevant? Ce simt oamenii dupa ce aud sau citesc ceva despre brandul tau? Vom discuta despre toate astea impreuna.

subiecte abordate

Trezirea Puterii Pantecului tau –

locul de unde ideile tale iau viata

Pana cand tu ca femeie nu te reintorci in interiorul pantecului tau, tu vei continua sa pierzi enorm de multa putere, intelepciune, creativitate, viata, energie. Genialitatea ta ca femeie sta in pantecul tau. In acest live vom discuta despre cum sa trezim puterea pantecului pentru a avea acces la o intelepciune feminina sacra. Vei primi in aceasta saptamana si meditatii si practici pentru reconectarea cu pantecul tau.

subiecte abordate

Calatoria personala a Taniei –
The biggest lessons & breakthroughs

In acest LIVE, Tania iti va impartasi calatoria ei de peste 12 ani, cu toate lectiile si constientizarile sale pe acest drum. Adevarate seminte de intelepciune, pe care nu vrei sa le ratezi. Un LIVE care iti poate schimba viata, cariera, relatia cu tine insati si modul in care functionezi in lume. Poti scuti foarte multi ani de incercare – eroare, ascultand live-ul acesta, in special daca esti o femeie feminina care vrea sa isi pastreze energia feminina in viata si in cariera.

subiecte abordate

Uniune Sacra in Business (cum imbini energia masculina si feminina in business)

Inca un LIVE favorit al Taniei. Cum imbinam energia feminina impreuna cu energia masculina in business? Cum creeam structura care poate sustine intreaga noastra energie creatoare feminina divina? Cum ne vindecam masculinul interior, pentru ca el sa sustina un business feminin? Cum arata energia feminina, cat si masculina in business? O imbinare sacra, o nunta cosmica a acestor 2 energii ne poate oferi o cheie minunata de a construi un business care sa ne implineasca, fara insa a renunta la feminitatea noastra pe drum.

subiecte abordate

Your NEXT level – cum mergi
la urmatorul nivel?

Care este urmatorul tau nivel? Cum ajungi la el? Cine trebuie sa devii? Cum TE SIMTI pe parcurs, in timp ce ajungi acolo? Cum accesezi o energie mai inalta, un nivel mai inalt, fara sa te pierzi pe tine pe drum? Discutam despre toate acestea si MULTE altele in ultimul LIVE al programului “Femeie, Daruieste-ti DARUL!”.