Termeni si conditii

AVEM RUGAMINTEA DE A CITI ACEASTA PAGINA CU ATENTIE:

Acest site este detinut si intretinut de S.C Inspired Living S.R.L-D, reprezentant legal – Tania Tita. 

**Site-ul www.taniatita.info ofera materiale doar in scop informativ si nu intentioneaza sa ofere sfaturi specific comerciale, financiare sau legale. Informatiile prezentate in cadrul acestui site reprezinta opinia personala a Taniei Tita si/sau a consultantilor ei. Tot continutul, produsele si serviciile nu sunt si nu trebuiesc a fi considerate sfaturi legale sau profesionale.

Le folosesti pe propria raspundere. Folosind acest site esti de acord si accepti urmatorii termeni si conditii (ne rezervam dreptul de a schimba, aduce la zi si revizui acesti termeni la discretia noastra. Avem rugamintea de a verifica periodic acest site si de a revizui orice termen adus la zi). Ultima actualizare a acestor termeni a avut loc in data de 1 februarie 2015. 

1.  Esti de acord sa nu folosesti acest material in scopuri ilegale;

2. Secretele de confidentialitate si comert:

Confirmi si esti de acord ca tot continutul si materialele disponibile pe acest site, incluzand, dar nefiind restrictionat de sistem, design, vocabular, culori si grafica – sunt materiale private protejate de copyright (drepturi de autor Legea Nr.8/14.03.1996), marci inregistrare, servicii inregistrate, patente sau alte drepturi private si alte legi si iei la cunostinta ca folosirea lor este restrictionata de termenii prezentei intelegeri. Folosirea continutului sau a materialelor de pe acest site pentru orice scop fara permisiunea in scris a Taniei Tita este strict interzisa. Esti, de asemenea, de acord ca nu vei crea lucrari derivate ale acestui site sau a produselor oferite in cadrul lui. 

3. Disclaimer (eliberarea de sub orice forma de obligatii, pretentii si responsabilitati)

Tania Tita nu face niciun fel de garantie de vreun fel (fie explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest site. De asemenea, Tania Tita nu garanteaza ca transmisia acestor materiale nu va fi intrerupta si nu garanteaza ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corecte. Tania Tita nu garanteaza ca site-ul in sine sau serverul care le transmite este liber de virsui sau orice altceva care poate provoca daune. De asemenea, nu garantam ca toate defectele pot fi corectate. Tu singur iti asumi tot riscul asociat folosirii acestui site, incluzand costul total al oricarui fel de reparitii sau service al computerului tau.

Folosind acest site, eliberezi compania S.C Inspired Living S.R.L-D si pe reprezentantii sai legali de sub orice obligatie, pretentie sau responsabilitate care iese din folosinta ta, fie intentionata sau nu, a acestui site sau a oricarui altul care este detinut si intretinut de S.C Inspired Living S.R.L-D.

Aceasta eliberare include in mod special, dar nu se limiteaza la aceasta, orice obligatie sau pretentie care apare din vreun produs sau serviciu pe care l-ai cumparat de la oricare alt site, in afara de www.taniatita.info si orice pretentie care apare legata de securitatea informatiilor (incluzand, dar nefiind limitata, la informatiile cardurilor bancare) pe care le folosesti pe acest site. Aditional, Tania Tita nu isi asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut pe care il gasesti pe site-uri care se leaga fie la acest site, fie din acest site. Aceasta include responsabilitatea pentru acuratetea si complianta cu orice elege si orice virus sau alte lucruri producatoare de pagube care pot fi continute in aceste site-uri.

De asemenea, Tania Tita nu este responsabila daca orice site te conecteaza cu lucruri pe care tu le gasesti ofensatoare. Tania Tita nu gireaza sau garanteaza calitatea oricaror bunuri pe care le cumperi de pe oricare alt site in afara de acesta. Tania Tita nu va fi raspunzatoare in niciun fel (incluzand, dar nefiind limitat la, neglijenta), pentru oricare paguba aparuta ca si consecinta fie a folosirii tale a acestui site sau a inabilitatii tale de a-l folosi, SAU a folosirii tale a altor site-uri legate DE LA sau CATRE acest site. Aceste limitari (eliberari de orice obligatii, pretentii si responsabilitati), includ orice circumstanta care ar viza compania S.C Inspired Living S.R.L-D si reprezentantii legali ai acestia. Anumite legi pot sa nu permita toate aceste limitari de obligatii, pretentii si responsabilitati descrise in prezenta. Daca acesta este cazul, toata responsabilitatea, obligatia si pretentia pe care o poti avea de la Tania Tita pentru pierderile, pagubele, consecintele ale actiunilor si/sau neglijenta, nu va depasi suma totala platita de tine (daca este vreuna) pentru accesul pe acest site.

4. Intelegi ca inregistrandu-ti prenumele si adresa ta de email pe pagina de intrare a site-ului sau pe oricare pagini unde aceasta optiune apare in cadrul acestui site, te subscri la un abonament online gratuit, fara obligatii, care ofera informatii in scopul educational personal pentru dezvoltare personala/spirituala si cresterea calitatii vietii. Acest abonament (denumit si sub forma de newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de Tania Tita si nu este necesara nicio cumparare (cheltuiala) din partea ta. Ocazional, unii abonati ai newsletterului au avut dificultati in a se dezabona de la acest newsletter gratuit. Daca ai dificultati in a subscrie sau dezabona, te rugam sa ne contactezi la contact@taniatita.info, pentru atentie personala. Intrand in acest site, iti manifesti acordul ca doresti sa fii subscris (inregistrat/abonat) la acest newsletter si la mesaje de comunicare de la persoana care te-a recomandat catre acest site fie direct, fie prin amplasarea de materiale publicitare pe alte site-uri si/sau alte medii publicitare, si ca nu vei face nicio amenintare sau actiune aditionala impotriva Taniei Tita sau companiei S.C Inspired Living S.R.L-D, in situatia in care esti nemultumit ca te-ai subscris sau ca nu esti capabil sa te dezabonezi personal de la aceasta lista gratuita de corespondenta prin email.  Esti de acord ca mica inconvenienta de a primi acest newsletter nedorit nu-ti cauzeaza nicio paguba personala, emotionala sau financiara de vreun fel anume. Esti de acord ca te-ai abonat (inregistrat/subscris) pentru a primi newsletterul nostru oferind prenumele si adresa ta de email pe site-ul nostru sau daca ai ajuns pe acest site prin intermediul altei persoane care te-a invitat direct sau a facut publicitate acestui site. Daca nu doresti sa mai primesti newsletterul nostru, in mod simplu, apasa linkul de CANCEL/UNSUBSCRIBE/UPDATE pe care il gasesti in subsolul fiecarui mesaj pe care il primesti de la noi. De asemenea, daca ai primit o invitatie pentru a accesa site-ul nostru de la o persoana care are informatiile tale in agenda sa de email-uri din contul sau personal de email si nu mai doresti sa primesti niciun fel de invitatii de pe acest site, atunci la finalul fiecarui email primit de la persoana care te-a invitat prin serviciul nostru automat de invitare, exista un link prin care te poti dezabona. Daca ai nevoie de asistenta suplimentara, avem rugamintea sa ne contactezi la contact@taniatita.info

5. NOTE DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL www.taniatita.info

CA SI CONDITIE A CUMPARARII ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU DE PE SITE-UL www.taniatita.info DE CATRE TINE, ESTI DE ACORD CU URMATORII TERMENI SI CONDITII DE FOLOSINTA CARE AU FOST SCRISE CLAR PENTRU A LE PUTEA CITI SI A FI DE ACORD CU ELE INAINTE DE CUMPARARE. AVEM RUGAMINTEA DE A LE RECITESTI INCA O DATA, PENTRU CA ACESTI TERMENI SI CONDITII DE FOLOSINTA REPREZINTA O INTELEGERE LEGALA IMPORTANTA INTRE TINE SI TANIA TITA.

  • 5.1. FINALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE FOLOSINTA. ACEASTA ESTE O INTELEGERE INTRE TINE, CONSUMATORUL FINAL AL ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU OFERIT PE ACEST SITE SI TANIA TITA REFERITOR LA FOLOSIREA ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU. PRIN FAPTUL CA AI COMANDAT ACEST PRODUS SI/SAU SERVICIU AI FOST EXPRES DE ACORD CU TOATE DINTRE URMATOAARELE CONDITII SI TERMENI.
  • 5.2. DREPTUL DE COPIERE SI INFORMATII DESPRE MARCA PREZENTATA PRODUSELE/SERVICIILE SI MATERIALELE ASOCIATE (COLECTIV DENUMITE IN ACEASTA INTELEGERE CA PRODUS”) ESTE Copyright al TANIEI TITA. TOATE DREPTURILE FIIND REZERVATE. AVERTIZARE: LEGILE STATULUI PREVAD PEDEPSE SEVERE CIVILE SI PENALE PENRU REPRODUCEREA NEAUTORIZATA, DISTRIBUIREA PUBLICA SAU EXPUNEREA DE MATERIALE CU DREPTURI DE AUTOR, REPREZENTATE DE MATERIALE SCRISE, AUDIO – VIDEO, CASETE AUDIO-VIDEO, CD-URI SI DVD-URI AUDIO VIDEO. ACEST PRODUS ESTE PROTEJAT DE LEGEA NR.8 DIN 14 MARTIE 1996 PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR. TANIA TITA, NUMELE ACESTUI PRODUS, VERSIUNEA STILIZATA A ACESTORA, SI LOGO-UL TANIA TITA SUNT TOATE MARCI ALE TANIEI TITA.
  • 5.3. CEDAREA DE LICENTA. MATERIALELE NU POT FI REVANDUTE SAU TRANSFERATE IN NICIUN FEL ACEST PRODUS OFERA DREPT DE LICENTA DOAR PENTRU EXPUNEREA PRIVATA NON-COMERCIALA A CUMPARATORULUI. INTELEGI CA ORICE EXPUNERE PUBLICA, ALTA FOLOSINTA, SAU COPIEREA ESTE STRICT INTERZISA. ACEASTA INTELEGERE ITI PERMITE SA PRIMESTI O SINGURA LICENTA NETRANSFERABILA, NETRANSMISIBILA PENTRU FOLOSIREA PRIVATA, NON-COMERCIALA A ACESTUI PRODUS. ACEST PRODUS NU SE VA REVINDE IN NICIO SITUATIE. IN ALTE CUVINTE ESTI EXPLICIT SI IMPLICIT DE ACORD CA ACESTE MATERIALE SUNT DOAR PENTRU FOLOSINTA TA PROPRIE, SI NU SUNT PENTRU A FI REVANDUTE, DISTRIBUITE SAU TRANSFERATE CATRE ALTE PARTI NICI ACUM SI NICI INTR-UN ALT TIMP VIITOR. TANIA TITA O SA URMAREASCA VIGUROS IN TOATE CIRCUMSTANTELE PE ORICINE CARE INCALCA SAU VIOLEAZA DREPTURILE SUB PUTEREA ACESTUI CONTRACT SAU SUB INCIDENTA LEGII PENTRU MAXIM DE RECOMPENSARE, PROTEJARE, SI DESPAGUBIRI POSIBILE INCLUSE DAR NU SI LIMITATE LEGII NR.8 DIN 14 MARTIE 1996 DIN LEGEA ROMANIEI. 5.3. DISCLAMER SI ELIBERAREA DE SUB ORICE FORMA DE RASPUNDERE SI OBLIGATIE INTELEGI SI ESTI DE ACORD CA INFORMATIILE CONTINUTE IN ACEST PRODUS SUNT DOAR PENTRU FOLOSIREA PERSONALA. AFIRMATIILE FACUTE SI CONCEPTELE EXPRIMATE PE PARCURSUL ACESTUI INTREG PRODUS SUNT DOAR OPINII PERSONALE. TANIA TITA SI AUTORUL NU PROMITE NIMIC ALTCEVA. ESTI RESPONSABIL PENTRU PROPRIUL COMPORTAMENT SI FOLOSINTA A INFORMATIILOR ACESTUI PRODUS. NIMIC DIN MATERIALUL PREZENTAT NU ESTE PENTRU A FI CONSIDERAT SFAT PERSONAL SAU LEGAL. NU EXISTA NICIO GARANTIE REFERITOARE LA VENITURILE (CASTIGURILE FINANCIARE) PE CARE LE POTI CASTIGA. ACEST PRODUS ESTE OFERIT “IN FORMA IN CARE ESTE” FARA NICIO GARANTIE DE VREUN FEL (EXPRIMATA FIE EXPLICIT FIE IMPLICIT) SI TU SINGUR ITI ASUMI ORICE SI TOATE RISCURILE ASOCIATE FOLOSIRII ACESTUI PRODUS. REZULTATELE PREZENTATE IN MARTURII NU SUNT TIPICE, SI VENITUL SAU REZULTATELE TALE, DACA VREUNELE, VOR VARIA SI EXISTA RISCUL SA NU CASTIGI NICIUN BAN. PRIN CUMPARAREA SI/SAU FOLOSIREA ACESTUI PRODUS ELIBEREZI DE SUB ORICE FEL DE CERERE CARE POATE APARE DATORITA FOLOSIRII ACESTUI PRODUS IMPOTRIVA TANIEI TITA SI O PASTREZI NEVATAMAT PE TANIA TITA, AUTORUL ACESTUI MATERIAL SI ORICARE DINTRE ANGAJATII, CONSULTANTII, REPREZENTANTII LEGALI DESEMNATI DE ACEASTA. ELIBEREAREA DE SUB ORICE FEL DE OBLIGATII CUPRINDE IN MOD EXPLICIT DAR NU SE LIMITEAZA, DE ORICE FEL DE CERERE CARE POATE REIESI DIN FOLOSIREA ACESTUI PRODUS SI/SAU SERVICIU PE CARE L-AI CUMPARAT DE LA TANIA TITA SAU ORICE ALTA INFORMATIE PE CARE AI PRIMIT-O PRIN SERVICIUL POSTAL AL STATULUI SAU PRIVAT, EMAIL, FAX SAU ORICE ALTA FORMA DE COMUNICARE. ACEASTA INCLUDE DAR NU ESTE LIMITATA DE RESPONSABILITATEA PENTRU CONCORDANTA SI CORECTITUDINEA ORICAREI LEGI APLICABILE LOCAL. S.C INSPIRED LIVING S.R.L-D SI ANGAJATII, CONSILIERII SAU REPREZENTANTII LEGALI AI ACESTEI COMPANII NU VOR FI TINUTI RESPONSABILI IN NICIUN FEL (INCLUZAND DAR NEFIIND LIMITAT LA, NEGLIJENTA) PENTRU ORICE PAGUBA DIRECTA, SPECIALA SAU REZULTATA FIE DIN FOLOSIREA ACESTUI PRODUS SAU DIN INABILITATEA TA PERSONALA DE A-L FOLOSI CHIAR SI IN ORICE CIRCUMSTANTA IN CARE S.C INSPIRED LIVING S.R.L-D SAU ORICARE DINTRE REPREZENTANTII LEGALI AU SFATUIT IN LEGATURA CU DAUNE, OBLIGATIUNI SAU VATAMARI POTENTIALE. UNELE LEGI APLICATE POT SA NU PERMITA TOATE LIMITARILE OBLIGATIUNILOR DESCRISE IN PREZENTUL CONTRACT SI DREPT URMARE A LIMITARILOR ACESTOR SITUATII SPECIALE ESTI DE ACORD SA NU O FACI RESPONSABIL PE TANIA TITA IN NICIO CIRCUMSTANTA, INCLUZAND DAR NEFIIND LIMITAT LA PIERDERI, PAGUBE, REZULTATE ALE ACTIUNILOR, SI/SAU NEGLIJENTEI, SI INTELEGI CA MAXIMA OBLIGATIUNE FATA DE TINE A TANIEI TITA NU VA DEPASI PRETUL TOTAL SUGERAT DE DISTRIBUITORUL ACESTUI PRODUS LA TIMPUL CUMPARARII.

6. NOTE LEGATE DE MARTURII: TOATE MARTURIILE SUNT ADEVARATE, REFLECTA OPINIILE SI EXPERIENTELE UTILIZATORILOR REALI ALE PRODUSELOR/SERVICIILOR TANIEI TITA. DACA DORESTI SA TRIMITI O MARTURIE CATRE TANIA TITA ESTI DE ACORD CA ACEASTA DEVINE PROPRIETATEA EXCLUSIVA A TANIEI TITA, CEEA CE DE EXEMPLU INCLUDE DREPTURILE DE REPRODUCERE, EDITARE (CA LUNGIME DAR NU A CONTINUTULUI GENERAL), SI/SAU PUBLICAREA MARTURIEI, CARE POATE INCLUDE PRENUMELE TAU SAU INITIALELE SI ORASUL/JUDETUL/TARA DE REZIDENTA. UNII CLIENTI CARE AU TRIMIS MARTURII POATE CA AU PRIMIT PRODUSELE/SERVICIILE TANIA TITA CA SI “MULTUMESC” IN APRECIERE PENTRU TIMPUL PE CARE L-AU INVESTIT IN A SCRIE SAU A INREGISTRA MARTURIA LOR. APRECIEM!

7. Arbitraj (Solutionarea Litigiilor)

Orice dispute referitoare in orice fel la aceasta Intelegere (incluzand orice incalcare reala sau pretinsa a acestei Intelegeri), orice tranzactii sau activitati sub aceasta Intelegere sau relatia ta cu noi sau cu afiliatii nostri va fi solutionata in confidentialitate in Bucuresti, Romania. In cazul in care ai incalcat in orice forma sau ai amenintat sa incalci drepturile noastre intelectuale, vom cauta dispozitii sau alte forme potrivite de ajutor in orice institutie de judecata din Bucuresti (si tu iti dai consimtamantul sa nu rezervi nicio juristictie sau locatie in astfel de institutii de judecata) sau orice alta institutie de judecata si juristictie competenta. Solutionarea litigiilor sub aceasta Intelegere va fi condusa sub legile judecatoresti in vigoare la data judecatii ale Romaniei.

8. ACEST SITE NU ESTE RECOMANDAT A FI VIZUALIZAT DE MINORI SAU ORICINE SUB VARSTA DE 18 ANI. INTRAND IN ACEST SITE ESTI DE ACORD CA AI PESTE 18 ANI.

S.C Inspired Living S.R.L-D

CUI: 34035224, Reg. Com J40/1007/2015

Str. Sura Mare, Nr.1, Bl. 1A, Sc. 4, Et.5, Ap. 120

Bucuresti, Sector 4