Politica de confidentialitate

Intelegi ca inregistrandu-ti prenumele si adresa ta de email pe pagina de intrare a site-ului sau pe oricare alte pagini unde aceasta optiune apare in cadrul acestui site, te subscri la un abonament online gratuit, fara obligatii, care ofera informatii in scopul educational personal pentru dezvoltare personala/spirituala si cresterea calitatii vietii. Acest abonament (denumit si sub forma de newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de Tania Tita si nu este necesara nicio cumparare (cheltuiala) din partea ta. Ocazional, unii abonati ai newsletterului au avut dificultati in a se dezabona de la acest newsletter gratuit. Daca ai dificultati in a subscrie sau dezabona, te rugam sa ne contactezi la contact@taniatita.info, pentru atentie personala. Intrand in acest site, iti manifesti acordul ca doresti sa fii subscris (inregistrat/abonat) la acest newsletter si la mesaje de comunicare de la persoana care te-a recomandat catre acest site fie direct, fie prin amplasarea de materiale publicitare pe alte site-uri si/sau alte medii publicitare, si ca nu vei face nicio amenintare sau actiune aditionala impotriva Taniei Tita sau companiei S.C Inspired Living S.R.L-D, in situatia in care esti nemultumit ca te-ai subscris sau ca nu reusesti sa te dezabonezi personal de la aceasta lista gratuita de corespondenta prin email.  Esti de acord ca mica inconvenienta de a primi acest newsletter nedorit nu-ti cauzeaza nicio paguba personala, emotionala sau financiara de vreun fel anume. Esti de acord ca te-ai abonat (inregistrat/subscris) pentru a primi newsletterul nostru oferind prenumele si adresa ta de email pe site-ul nostru sau daca ai ajuns pe acest site prin intermediul altei persoane care te-a invitat direct sau a facut publicitate acestui site.

Daca nu doresti sa mai primesti newsletterul nostru, apasa linkul de DEZABONARE/CANCEL/UNSUBSCRIBE/UPDATE pe care il gasesti in subsolul fiecarui mesaj pe care il primesti de la noi. De asemenea, daca ai primit o invitatie pentru a accesa site-ul nostru de la o persoana care are informatiile tale in agenda sa de email-uri din contul sau personal de email si nu mai doresti sa primesti niciun fel de invitatii de pe acest site, atunci la finalul fiecarui email primit de la persoana care te-a invitat prin serviciul nostru automat de invitare, exista un link prin care te poti dezabona. 

De asemenea, ai promisiunea noastra ferma ca nu vom vinde sau da mai departe informatiile tale. Toate datele tale raman confidentiale. 

Daca ai nevoie de asistenta suplimentara, avem rugamintea sa ne contactezi la contact@taniatita.info