Despre

Click aici inainte de a citi pe mai departe

Suflete dragi,

Multe transformari au avut si continua sa aiba loc in interiorul meu, si dupa cum bine stiti, din momentul in care lucrurile se transforma in interiorul nostru, ele se vor petrece inevitabil si in afara noastra.

Simt ca aceasta interactiune a noastra, desi ea pare ca este doar online, eu simt in inima mea ca este mult mai mult decat atat. Simt, cumva, ca am ajuns sa ne indragim unii pe altii si sa depasim barierele timpului, distantei sau modului in care interactionam, ajungand intr-un spatiu mai profund al inimii noastre, unde orice limitare dispare, unde simtim uniunea noastra la nivelul lui UNUL.

Mi-am propus ca in aceasta calatorie sa fiu cat mai sincera, in primul rand cu mine, si mai apoi si cu voi, pentru ca am inteles ca doar sinceritatea autentica este cea care poate produce vindecare.

Cei care sunteti cu mine de mai mult timp ati fost partasii calatoriei mele inspre mine insami. Ati calatorit odata cu mine si ati fost martorii tuturor constientizatorilor si etapelor vietii mele. Si va multumesc enorm ca ati ramas alaturi si ca m-ati primit cu atata dragoste si prietenie in vietile si in inimile voastre.

Simt ca acest loc sa fie locul vindecarii noastre. Sa fie locul in care si eu sa invat cumva sa ma redescopar intr-un mod si mai autentic pe mine insami, dar in acelasi timp sa impartasesc si cu voi revelatiile mele si aceasta frumoasa calatorie. Nu este intotdeauna un lucru tocmai usor de facut, dar stiu ca aceasta cale poate fi o cale foarte valoroasa pentru toata lumea. Numai ajutandu-ne unii pe altii ne putem ajuta cu adevarat pe noi insine.

Nu sunt nicidecum un invatator, ci, asa cum imi place mie sa cred, sunt doar un prieten drag pe drumul spre Acasa. Un drum pe care am invatat ca iubirea, acceptarea si lipsa de judecata ne pot aduce impreuna si ne pot invata cum sa traim frumos si liber.

Am ajuns nu demult la constientizarea faptului ca suntem in acelasi timp si invatatori si invatacei si cu cat jonglam mai bine intre aceste 2 roluri (care raman la urma urmei doar simple roluri), cu atat mai flexibli si mai deschisi vom fi la tot ceea ce are sa ne invete si sa ne dezvaluie viata despre Noi Insine.

Au fost multe etape pana aici. Multe renuntari si multe drumuri. Singurul drum pe care simt sa merg de acum inainte este drumul iubirii si al autenticitatii. Va fi o adevarata provocare, dar in acelasi timp o binecuvantare.

Vine un moment in viata noastra in care pur si simplu nu mai putem fugi de ceea ce este inauntrul nostru. Nu mai putem fugi de vocea ce ne cheama inspre centrul fiintei noastre. Vine un moment in care singura cale este cea interioara, prin care ne dam voie sa ne cunoastem cu adevarat si sa facem cunostinta cu Dumnezeu.

Va imbratisez cu drag si va multumesc ca Sunteti!

Cu iubire,
Tania