STOC INDISPONIBIL MOMENTAN

Intr-o lume care este tot timpul pe graba si intotdeauna nemultumita, cartea “Invitatie la Viata” ne face o invitatie la o incetinire de ritm, prin care ne dam voie sa descoperim ca frumusetea si implinirea adevarata a vietii nu se afla in afara noastra si nici in alt moment decat in cel prezent.

Ne invita la mai multa prezenta si introspectie, la mai multa sinceritate, atat fata de sine, cat si fata de cei care ne inconjoara.

Cand nu mai stim incotro sa mergem, cand suntem confuzi si razvratiti, cand simtim ca ne pierdem legatura cu adevarata noastra esenta, cartea “Invitatie la Viata” ne invita sa ne reintoarcem cu iubire si blandete in interior, redescoperindu-ne calea care ne va reda intr-un final libertatea, curajul si bucuria de a fi.

De multe ori, atentia ne este concentrata pe aspecte care doar ne fac sa credem ca sunt cele pe care sufletul nostru le doreste, insa ele nu sunt decat niste artificii exterioare, care ne aduc mai multa suferinta si deconectare, decat liniste si pace in interior.

Facem o multime de lucruri doar pentru a demonstra tot timpul ceva cuiva, fara sa ne oprim macar pentru o clipa sa ne testam in interior, sa descoperim ce este cu adevarat adevarat.

Cartea “Invitatie la Viata” ne invita sa privim mai atent la tot ceea ce ne inconjoara, dandu-ne voie sa descoperim un adevar mai profund despre cine suntem. Ne invita la curaj, la spontaneitate, la sinceritate deplina si la vulnerabilitate.

  • Cand suntem tot timpul pe graba, a ne opri pentru un moment si a deveni constienti de clipa prezenta, este unul dintre marile cadouri pe care ni le putem face.
  • Cand vocile exterioare rasuna prea tare si mult prea confuz, a ne reintoarce in interior, ne ofera ocazia sa descoperim adevarata si singura voce care conteaza: vocea inimii.
  • Cand lucrurile par sa iasa complet diferit de cum ne-am fi dorit noi, intampinarea tuturor lucrurilor cu calm si increderea ca toate isi au rostul lor, ne poate oferi usurinta cu care sa trecem prin viata cu mai multa seninatate si pace in suflet.
  • Cand ne temem de ceea ce nu cunoastem, a imbratisa necunoscutul cu inima deschisa poate fi instrumentul ce ne va dezvalui adevarata traire si bucurie a vietii.

Mai jos poti citi un capitol gratuit din carte:

Pentru versiunea audio a acestui capitol, apasa play pe butonul portocaliu:

Cartea “Invitatie la Viata” este o carte scrisa intr-un mod simplu, aproape de sufletul celui ce o citeste. Pe langa informatiile pe care le contine, este o carte care transmite mai mult prin energia pe care i-o ofera cititorului, invitandu-l la mai multa introspectie si indemnandu-l sa descopere sacrul din tot ceea ce exista. Este o carte care nu doreste a fi integrata intr-un anumit concept. Ea este scrisa cu sufletul si indeamna sa fie citita tot cu sufletul, in tihna, fara graba. 

 

 

  • Pret: 22 Lei/buc
  • Data aparitiei: 5 decembrie 2014
  • Tip coperta: Brosata
  • Format: 14,85 x 21 cm
  • Nr. Pagini: 150
  • ISBN: 978 – 606 – 8669 – 05 – 2 

Comanda Acum!

 

 

Tania Tita este fondatorul site-ului www.taniatita.info, site prin care isi impartaseste propriile constientizari si trairi pe care le descopera in drumul sau spre interiorul inimii. Dupa multiple momente de confuzie si ratacire, Tania si-a oferit ocazia sa inceteze sa mai caute in afara ei ceea ce credea ca ii va aduce implinirea si libertatea si a inceput in schimb, sa priveasca in interior. A trecut printr-un proces indelungat de renuntari, de introspectie si sinceritate deplina, intelegand ca numai timpul petrecut in solitudine si in sinceritate este cel ce ii va oferi raspunsurile la toate intrebarile sale existentiale. In acest fel, raspunsurile au inceput sa apara, iar linistea a luat locul framantarilor interioare, iubirea a loc locul razvratirii si pacea i-a mangaiat cu blandete ranile interioare, transformandu-le in seminte de intelepciune.  

Citatul care ii descrie cel mai bine chemarea sa spre impartasire este: “Daca stii ce poate transforma o singura inima, atunci stii ce poate transforma o lume intreaga.” – Marianne Williamson

Pornind de aici, Tania impartaseste mai departe, avand increderea ca tot ceea ce ei ii face bine, poate ajuta la randul sau si pe altcineva.